Šta je novo?

iOS 10

Ja sam skinuo jutros,trebalo mu je 5 min,ako i toliko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni se skida dva sata, tek je sada dosao pri kraju. Svasta.

oko 350MB za 5s skinuto za manje od minut, videcemo utiske posto se sada instalira nadam se da nece biti lose za 5s :D

Jutros sam instalirao za 5S.Skinuo apdejt za minut,pripremao ga 2-3 minuta a instalirao oko 5 min.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Meni nikakve uocljive razlike u radu jer je i prije radio full.. Danas bacih update i reko aj da vidim ima li kakvih poboljsanja da ga izmerim na Antutu, sa 170+k na proslom na 162k na ovom...

Ponovih opet i vratio se na 170... ne znam sto mu je danas bilo.

Meni deluje kao da sve radi malo brze.

Da li postoji npr sensitive data na lockscreen-u?

Dobijem poruke ili email-ove i da ne prikazuje sadrzinu tih, ali kad otkljucam telefon da se to vidi.

Cini mi se da sam to video da je doslo sa 10.2, ali ne mogu da pronadjem, a opet pak, mozda sam se utripovao.

Moze da se iskljuci za sve i da pokazuje you have new message ili samo stoji message, ali ovako nesto bi bilo pozeljno sto trazim.

Ima posebno u aplikacijama tipa viber,wa,telegram,messenger da se ugasi preview,pa ti prikaze nesto slicno kao kad stavis hide sensitive na androidu. Za to u ios10.2 nisam cuo,godilo bi da je ubačeno.

Sent from my 6S using Tapatalk

Ma da, ima, ali stavlja na samo te aplikacije svaka ponaosob mora da se namešta i svaka ima ili za sve gde god da se nalaziš da sakrijes ili za sve da pokazuje. Izgleda da puno tražim [emoji1]

Inače bolja baterija na 10.2. Isto korišćenje.

ca2ac17668b655555c013be32fc509ec.png

Na 10.1.1
7648d8ea8e3c24b4f1d941a4e3177409.png

Lte vs wifi [emoji2]

A ne, ne. Bio sam nakacen na wifi kada sam uhvatio ss pošto sam bio kući jelte. [emoji4]

Napisah isto korišćenje. Wifi 60% LTE 40%. Pošto je isključen background app refresh, dobijam više usage kao sot, nego kao da se puni tipa da je nešto radilo u pozadini. 100% napolju kada sam van kuće osvetljenje, kod kuće 15-20%. Uglavnom bolja mi je što mi i pokazuje SS na 10.2 [emoji4]

Edit: Jel ima neko problem sa safarijem?

Kliknem na YT link i ovo mi otvara

5eb6cd8fbb97a75d749cb6b6fdfe0bbd.jpg

Poslednja izmena:
Npr pošto dobijem obaveštenje na odgovor u temi gde je taj YT snimak, kada ga otvaram preko TT otvori mi ovo, a kad otvaram preko maila gde se vidi YT link otvara YT normalno... Znači neki bug na relaciji iOS - TT

Mozda TT linkuje ustvari na stari flash player a ne na pravi yt link ili html5 video...

Poslednja izmena:
@drgonzo Restartovao... Džaba isto je... Ne znam ni gde bi mogao i šta bih mogao da podesavam...

Poslednja izmena:
Ova Siri je postala takvo nevidjeno g*vno. Znaci pitam what's the capital neke zemlje iz zezanja, ono napise what's the skip... Probam samo capital, ono napise capital i onda promeni u skip... I tako par puta i tek posle 5 puta napise skip i promeni u capital... Mislim wtf? Pa te 2 reci nisu ni priblizno slicne...

Ne, nego ne razumem sta se desilo. Pre je radila normalno a sada za gomilu reci ne prepozna vec stavi neku drugu rec koja se ni ne izgovara slicno. Pa puta mi se desilo da sam pitao nesto siri a dobio nesto totalno drugacije kao pitanje - mislim da sam ovde kacio kada sam pitao da li za vreme a Siri je detektovala da sam rekao nesto na fazon fck off. Jesam ja jedini koji ima te probleme ili? [emoji23]

znamo za to ali ajde da objasnim sad ja caletu i kevi da treba da instaliraju tvOS profil ili burazerovoj devojci koju to ne zanima :)
sto rece covek, tupava stvar skroz i jako iritantna...
prestalo je da vazi da je iOS za ljude koji ne zele nista da cackaju...

Poslednja izmena:
Prijatelju ponovio si to nekoliko puta razumeli smo. Ovo je tema o ios10, pa bih te molio da se držiš toga. Ako insistiraš na pljuvanju ios-a otvori zasebnu temu.

Apple je namenio da se njihovi uređaji redovno ažuriraju i osim ako neko nema JB ja ne vidim ni jedan razlog zašto bi se to izbegavalo. Vrlo retko se desi neki problematičan update, ali takav bude ili odmah povučen ili se izbaci zakrpa u roku od par dana. 5s radi izvrsno na svim dosadasnjim sistemima, a videcemo kad izađe ios11 da li ce i dalje biti tako.

Sent from my iPad using Tapatalk

što se tiče siri,pokušaj da joj kažeš countdown pa neko vreme :)

ja dok vežbam,cimam je to i do sad od 10x,pogodi jednom :D

ugasio sam je.

Nazad
Vrh Dno