Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma jok, koristim Notu i Sexus, iPhone nisam imao, verovatno ću njega.
Aj pozdrav.

Pa tesko da imas Ajfon za 300 a da je bolji od N4 i Nexusa (mada ne znam kog imas, ovo bi vazilo za 5X/6P). 🙂
U svakom slucaju pogledaj celokupnu ponudu, naravno niko tebe ne moze da ubedi u to sta je za tebe najbolje ali svakako baci pogled i na ostale proizvodjace.

Poslednja izmena:
Bato, nemoj da mlatiš praznu slamu.
Znamo se jos sa MSa i tamo si ubio ceo forum smarajući o Huawei, sad to radiš i ovde.
Lepo sam napisao svoje viđenje, to što se ti kuneš u Huaeei i držiš njihov logo govori koliko si neobjektivan, što ti je član i napisao pre 3 stranice.
Prema tome, uživaj u svom uređaju i čudi se kako neko neće da kupi Uawei za tu cenju.
Hahahah, dobar si... Ti si svoje rekao, to jest zaključak ti je odličan, kinez od 600 i odličan fin za cenu od 300e isti fon... Super...
Zašto ja da se čudim što neko hoće ili neće da kupi huawei, zabole me... Svako ima svoj izbor i svako kupuje sta hoće...
Aha, ti si napisao svoje viđenje iako nisi korisnik huawei, zanimljiv još jedan zaključak...
Zar je zabranjeno da neko pohvali uređaj i brend ukoliko je korisnik zadovoljan?

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Odakle tebi Ajfon i 300€, gde sam ja to napisao?
Već sam pogrešio, mislio sam da su jeftiniji, moja greška, nema potrebe da učestvujem dalje kad me ne zanima mob više.

Pa rekao si pre par postova imas Note i Nexus, iPhone nisi imao i verovatno ces njega, a u prethodnim postovima se vrtela ta cifra...
U svakom slucaju zavisi sve od budzeta i na kraju ces svakako sam da odlucis, bez obzira na to sta ti mi preporucili. Sam znas sta je najbolje za tebe. 🙂

Poslednja izmena:
Čitam ja dobro, a ti tražiš nemoguće 🙂
Srećno ti sa zamenom telefona 🙂

Huawei P9 Plus

Kad izadju novi flagship modeli bilo kog proizvodjaca cene su prenaduvane. Nexus 6p kad se pojavio je isto bio oko 700€, htc10 takodje, sony X performance isto... a tek o Samsungu i IP necu da pricam. Ko hoce neku realnu cenu neka saceka par meseci i kupi za 30% manje od pocetne. Ja nikad ne bi kupio tel odmah po objavljivanju jer su cene prenaduvane i nerealne. Bas mi se svidja M9 ali sacekacu par meseci i padne ispod 500. Tj cekacu da ga uhvatim na nekoj akciji ili iz oglasa par dana koriscen. Evo ga p9 vec ispod 400€ u radnjama ili ispod 350€ u oglasima. A na samom objavljivanju je bio oko 600€ ako se ne varam.

Nesto mi deluje da za P9 nije neka potraznja,zato verovatno gubi na ceni.

Huawei P9 Lite White

Mislim da je p9 bio oko 550e ali ono što je mnogo bitnije bio je oko 100e,150e jeftiniji kod provajdera od npr s7 ,htc10 itd itd. Zato je i sada u oglasima dosta jeftiniji od s7

P10 će biti verovatno skroz u rangu s8 što se tiče cene
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pise da je prodaja jako dobra i da je brodao silne milione uredjaja (ne znam tacno koliko) Mate 9 ce malo bolje drzati cenu ali ce brze padati od samsunga i IP.

Kad izadju novi flagship modeli bilo kog proizvodjaca cene su prenaduvane. Nexus 6p kad se pojavio je isto bio oko 700€, htc10 takodje, sony X performance isto... a tek o Samsungu i IP necu da pricam. Ko hoce neku realnu cenu neka saceka par meseci i kupi za 30% manje od pocetne. Ja nikad ne bi kupio tel odmah po objavljivanju jer su cene prenaduvane i nerealne. Bas mi se svidja M9 ali sacekacu par meseci i padne ispod 500. Tj cekacu da ga uhvatim na nekoj akciji ili iz oglasa par dana koriscen. Evo ga p9 vec ispod 400€ u radnjama ili ispod 350€ u oglasima. A na samom objavljivanju je bio oko 600€ ako se ne varam.
+1
🙂

Huawei P9 Plus

Onda moja greska...
Cudilo bi me da P9 nije prosao dobro jer je telefon stvarno vrh.

Huawei P9 Lite White

U odnosu na p8 koji je bio prosek p9 je bomba po pristupacnoj trenutnoj ceni.

Sale, jesi to pazario p9 lite?

Huawei P9 Plus

Off' ali ni nije:

@Cvoruga, ja mislim, da ti i tebi slicni imate vecih problema u svojoj naravi i necu da te pitam, ako si ikad merio svoj iq.

Nego, svarno me zanima, koliko ti je godina? Nema to veze sa temom, niti to nije kljucan poit tvog ponasanja i razmisljanja ali ipak ... , ako ti nije tesko odgovoriti.
Kako god, nadam se, da te nisam uvredio, sto to nije bila moja namera. Razmisli.

@Bogi79, a ti nemoj da se za bilo sla i/ili bilokomu "pravdas" isl. Nema razloga. Uopste.

A sad cu napisati za sebe ... ✋

Ja jos nikad nisam imao ili koristio Huawei ali pratim ga vec neko vreme(njegov rad, ulaganja u razvoj, viziju, /ne/zadovoljstvo kosisnika itd.).
Do sada sam imao samo skupocene marke tj. modele tel. u samom cenovnom vrhu pa moram da naglasim, da za mene cena nije presudno merilo, kojeg cu kupiti.
Znam i to, da nije uvek najskupije i najbolje, sto sam naucio iz licnih iskustava. Itn.

Ovaj put je moju najvecu pozornost zasluzio Huawei Mate 9 i ne mislim da je preskup u odnosu opstojecih cena na trgu.

Objektivno/realno je danas na trgu samo jedan tel., koji ima bolju razmerje 'cena/kvalitet' i to je OPO3 oz. njegov naslednik(T).
Ali ja njega necu iz vise razloga.

Na kraju napisem i to, da podrzavam sve one koji iznose konstruktivne kritike.
Npr., takodje i za mene vrrrlooo je bitna i podrska posle nakupa( OTA posodabljanja OS, servis ... ) pa cu i sam do toga biti jako kritican, ako sta nece biti u redu.

A i ... ja necu "sad" ici u /ne/konkurencne teme i tamo pisati ... u smislu/kontekstu doticnih likova ...

Daleko od toga da je mate 9 savršen fon, napredak jeste veliki mate 9, i čini se da su konačno uboli da je sve kako treba na Mate 9.
Update, malo su nemarni oko toga, ali u toku ove godine su se popravili, ali to mora bolje i redovnije.
Druže, naučio sam ja sa takvima da se raspravljam, kude nesto sto nece i ne žele da kupe, eto samo jer je to kinez... I ne znam sto to nekog iritira ako je ne neko kao ja zadovoljan sa Huawei uređajima, i koje sve koristim, i onda dodje neko ovde i pametuje kako huawei radi itd itd...

Realno huawei ima jako trziste ali cini mi se ni blizu toliko jak marketing da bi mogli 700e da roknu cenu flagshipa.. Kao sto je google uradio sa pixelom na pocetku nastanka pixela oni roknu cenu od xxx eura. Sve je to zbog ljudi koji su ovce za sisanje, jer visoka cena prodaje te telefone bar ove lozane sto prvi kupuju.. Takav korisnik ce uvek dati 700e za jabuku i samsung pre nego za kineza i pixel.. Mislim da bi mnogo vece trziste imali kada bi za 30 posto manje cene stavili jer bi onda i nas "normalne" privukli sa tom cenom..

Sent from my Pixel using Tapatalk

Kako neko moze da tvrdi da je M9 ili bilo koji telefon dobar na osnovu recenzija, koje su u najvecem procentu placene? Kakav je neki uredjaj vidi se tek eksploataciji istog. Ako za sest meseci ne dobijete fleke po lcd displeju(kao na M7), ako dobijate apdejte uredno barem u garantom roku, ako se postuje ono sto pise na papiru, ako Vam servis ne zavaljuje refurbished telefone umesto popravke, ukoliko sve zaista i bude kao na papiru, onda mozemo diskutovati da li je uredjaj dobar ili ne. Do tada, sve se svodi na pricu dobar je - nije dobar

Realno huawei ima jako trziste ali cini mi se ni blizu toliko jak marketing da bi mogli 700e da roknu cenu flagshipa.. Kao sto je google uradio sa pixelom na pocetku nastanka pixela oni roknu cenu od xxx eura. Sve je to zbog ljudi koji su ovce za sisanje, jer visoka cena prodaje te telefone bar ove lozane sto prvi kupuju.. Takav korisnik ce uvek dati 700e za jabuku i samsung pre nego za kineza i pixel.. Mislim da bi mnogo vece trziste imali kada bi za 30 posto manje cene stavili jer bi onda i nas "normalne" privukli sa tom cenom..

Iznenadićeš se prodajom pixela 🙂

Kupci kroz cenu stvaraju mišljenje o nekom proizvodu.. npr njemu prvo što padne na pamet kada vidi cenu od 700e jeste da je to sigurno extra kvalitetan proizvod ,ako ima slobodnog vremena procitace neki plaćeni review uz kafu i proširiti znanje o tom mobu a ako nema onda će videti reklamu na bilbordu i kupiti mob.

Nema tu prevelike filozofije , što pre navikneš ljude da je 700e klasa za sebe i oličenje nečega što je super lakše ćeš uzimati lovu.

Poslednja izmena:

Kupci kroz cenu stvaraju mišljenje o nekom proizvodu.. npr njemu prvo što padne na pamet kada vidi cenu od 700e jeste da je to sigurno extra kvalitetan proizvod ,ako ima slobodnog vremena procitace neki plaćeni review uz kafu i proširiti znanje o tom mobu a ako nema onda će videti reklamu na bilbordu i kupiti mob.

+1

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Sta ti pišeš? Koja recenzija, ja juce mate 9 imao u rukama... I na osnovu mojih uređaja, mate 9 je napredak. Isto tako pratim nemački forum i čitam komentare korisnika mate 9, i svi su pozitivne oduševljeni telefonom. Dosta njih je bas prešlo sa iphone ili samsung na Mate 9, i gle čuda, i oni oduševljeni telefonom...
Pogledaj tvome treba fon da se oceni godinu dana nakon izlaska
da li je mate 9 dobar ili ne...
Koje fleke na ekranu? Mate 9 je vec dobio update, a najavljeno je svaki mesec Update...

Huawei P9 Plus

Sta ti pišeš? Koja recenzija, ja juce mate 9 imao u rukama... I na osnovu mojih uređaja, mate 9 je napredak. Isto tako pratim nemački forum i čitam komentare korisnika mate 9, i svi su pozitivne oduševljeni telefonom. Dosta njih je bas prešlo sa iphone ili samsung na Mate 9, i gle čuda, i oni oduševljeni telefonom...
Pogledaj tvome treba fon da se oceni godinu dana nakon izlaska
da li je mate 9 dobar ili ne...
Koje fleke na ekranu? Mate 9 je vec dobio update, a najavljeno je svaki mesec Update...

Huawei P9 Plus
Bogi, ustanovili smo da nisi objektivan, tako da nemam nameru da ti odgovaram.

Bez ljutnje, nista licno.

Poslednja izmena:
Ti si mi sav objektivan, na osnovu čega ti donosi tvoje zaključke? Ja na osnovu toga što sam korisnik huawei uređaja, a ti?
Znaci, recenzija za tebe ne važi, a takodje ne važi ni iskustvo korisnika, jer kazes da je pristrasan... Ne znam onda po čemu ti zaključis da je bilo koji fon dobar ili ne...

Jok bre, opušteno, nema ljutnje, polemisemo 🙂

Huawei P9 Plus

Poslednja izmena:
Ti si mi sav objektivan, na osnovu čega ti donosi tvoje zaključke? Ja na osnovu toga što sam korisnik huawei uređaja, a ti?
Znaci, recenzija za tebe ne važi, a takodje ne važi ni iskustvo korisnika, jer kazes da je pristrasan... Ne znam onda po čemu ti zaključis da je bilo koji fon dobar ili ne...

Jok bre, opušteno, nema ljutnje, polemisemo 🙂

Huawei P9 Plus
A ja nisam korisnik Hua uredjaja?

Pogledaj moj potpis ako nisi citao sta sam pisao.

[emoji4]

Nema tu prevelike filozofije , što pre navikneš ljude da je 700e klasa za sebe i oličenje nečega što je super lakše ćeš uzimati lovu.

Videcemo za pixel, meni ne bi smetalo.
Pa to je to stavi 700e i ljudi ce da kupuju. Al opet stavi 700e i mi necemo kupovati. Nzm koji je procenat tih ljudi koji kupuju cim se pojave telefoni ali sam ubedjen da je vise nas koji ne kupujemo tj cekamo par meseci da padne cena.. Ako i tada kupimo. Poenta price kada je krenuo huawei mislio sam da ce to biti kvalitet i cena za nas koji nemamo toliko love odmah da pljusnemo, ali oni ipak odose da se takmice sa jabukom i sljamsungom ko ce vecu cenu da rokne..

A ja nisam korisnik Hua uredjaja?

Pogledaj moj potpis ako nisi citao sta sam pisao.

[emoji4]

Video sam, i ko sto rekoh, mate 9 sinoć njakao, verujem da bi se i ti odusevio kada Bi ga uporedio sa tvojim mate 7. Zanima me na osnovu čega si zaključio da eto mate 9 nije dinar fon ili jeste...

Loznice, kakva je kamera u poređenju sa i7 ili S7 ili recimo hdr+ kod nas?

Ne znam .. iskreno nisam pratio mate9 detaljno zato što mi nije na radaru za potencijalnu kupovinu 🙂

Verovatno će pocketnow izbaciti test mate9 VS ip7+ vs pixel XL.

Nazad
Vrh Dno