Hahahah, dobar si... Ti si svoje rekao, to jest zaključak ti je odličan, kinez od 600 i odličan fin za cenu od 300e isti fon... Super...Bato, nemoj da mlatiš praznu slamu.
Znamo se jos sa MSa i tamo si ubio ceo forum smarajući o Huawei, sad to radiš i ovde.
Lepo sam napisao svoje viđenje, to što se ti kuneš u Huaeei i držiš njihov logo govori koliko si neobjektivan, što ti je član i napisao pre 3 stranice.
Prema tome, uživaj u svom uređaju i čudi se kako neko neće da kupi Uawei za tu cenju.
Zaključak je da ti ne čitaš jer sam ti samo post iznad odgovorio da kucam sa Huasei tableta.Aha, ti si napisao svoje viđenje iako nisi korisnik huawei, zanimljiv još jedan zaključak...
Veća potražnja je za P9 nego za mate 8...nprNesto mi deluje da za P9 nije neka potraznja,zato verovatno gubi na ceni.
Huawei P9 Lite White
+1Kad izadju novi flagship modeli bilo kog proizvodjaca cene su prenaduvane. Nexus 6p kad se pojavio je isto bio oko 700€, htc10 takodje, sony X performance isto... a tek o Samsungu i IP necu da pricam. Ko hoce neku realnu cenu neka saceka par meseci i kupi za 30% manje od pocetne. Ja nikad ne bi kupio tel odmah po objavljivanju jer su cene prenaduvane i nerealne. Bas mi se svidja M9 ali sacekacu par meseci i padne ispod 500. Tj cekacu da ga uhvatim na nekoj akciji ili iz oglasa par dana koriscen. Evo ga p9 vec ispod 400€ u radnjama ili ispod 350€ u oglasima. A na samom objavljivanju je bio oko 600€ ako se ne varam.
Iznenadićeš se prodajom pixela 🙂Realno huawei ima jako trziste ali cini mi se ni blizu toliko jak marketing da bi mogli 700e da roknu cenu flagshipa.. Kao sto je google uradio sa pixelom na pocetku nastanka pixela oni roknu cenu od xxx eura. Sve je to zbog ljudi koji su ovce za sisanje, jer visoka cena prodaje te telefone bar ove lozane sto prvi kupuju.. Takav korisnik ce uvek dati 700e za jabuku i samsung pre nego za kineza i pixel.. Mislim da bi mnogo vece trziste imali kada bi za 30 posto manje cene stavili jer bi onda i nas "normalne" privukli sa tom cenom..
Sent from my Pixel using Tapatalk
+1Iznenadićeš se prodajom pixela 🙂
Kupci kroz cenu stvaraju mišljenje o nekom proizvodu.. npr njemu prvo što padne na pamet kada vidi cenu od 700e jeste da je to sigurno extra kvalitetan proizvod ,ako ima slobodnog vremena procitace neki plaćeni review uz kafu i proširiti znanje o tom mobu a ako nema onda će videti reklamu na bilbordu i kupiti mob.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Bogi, ustanovili smo da nisi objektivan, tako da nemam nameru da ti odgovaram.Sta ti pišeš? Koja recenzija, ja juce mate 9 imao u rukama... I na osnovu mojih uređaja, mate 9 je napredak. Isto tako pratim nemački forum i čitam komentare korisnika mate 9, i svi su pozitivne oduševljeni telefonom. Dosta njih je bas prešlo sa iphone ili samsung na Mate 9, i gle čuda, i oni oduševljeni telefonom...
Pogledaj tvome treba fon da se oceni godinu dana nakon izlaska
da li je mate 9 dobar ili ne...
Koje fleke na ekranu? Mate 9 je vec dobio update, a najavljeno je svaki mesec Update...
Huawei P9 Plus
A ja nisam korisnik Hua uredjaja?Ti si mi sav objektivan, na osnovu čega ti donosi tvoje zaključke? Ja na osnovu toga što sam korisnik huawei uređaja, a ti?
Znaci, recenzija za tebe ne važi, a takodje ne važi ni iskustvo korisnika, jer kazes da je pristrasan... Ne znam onda po čemu ti zaključis da je bilo koji fon dobar ili ne...
Jok bre, opušteno, nema ljutnje, polemisemo 🙂
Huawei P9 Plus
Videcemo za pixel, meni ne bi smetalo.Iznenadićeš se prodajom pixela 🙂
Kupci kroz cenu stvaraju mišljenje o nekom proizvodu.. npr njemu prvo što padne na pamet kada vidi cenu od 700e jeste da je to sigurno extra kvalitetan proizvod ,ako ima slobodnog vremena procitace neki plaćeni review uz kafu i proširiti znanje o tom mobu a ako nema onda će videti reklamu na bilbordu i kupiti mob.
Nema tu prevelike filozofije , što pre navikneš ljude da je 700e klasa za sebe i oličenje nečega što je super lakše ćeš uzimati lovu.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Video sam, i ko sto rekoh, mate 9 sinoć njakao, verujem da bi se i ti odusevio kada Bi ga uporedio sa tvojim mate 7. Zanima me na osnovu čega si zaključio da eto mate 9 nije dinar fon ili jeste...A ja nisam korisnik Hua uredjaja?
Pogledaj moj potpis ako nisi citao sta sam pisao.
[emoji4]
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari