Šta je novo?

OnePlus 3

To što si pobrojao ima i 5X osim stereo zvučnika, a sa rutom može drastično i zvuk da se popravi, ne vredi više 6P 400 € pa i da ga ima!

5x nije ni blizu 6p, iskreno ti kažem to je dve klase ispod uređak, po svemu. Ako je tebi isto sve sem "stereo zvučnika" zašto bi onda prešao na 6p?

Ja sam i kontao da će biti ta cena pa da pređem sa 5X, kad ono ne da nije manja nego je + 35 € :D
Nemoj da menjaš 5x, imaš rut + mod za zvučnike, probušiš rupice na 5x i svurila Moravac ko 6p, nema da fali. Ili pređi na OP3T, eto ima za 500e, on vredi, dual sim je i 64GB.

b421ff7bd96506939512ca0031909272.gif

Au, mrzi me i da pišem [emoji3]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk v6.3.3 (Build 825)

OxygenOS Open Beta 9 (N) for OnePlus 3

OxygenOS Open Beta 9 (N) for OnePlus 3
Hi everyone,
We appreciate everyone’s feedback from the OxygenOS Open Beta 8. With your help,
we have optimized and improved several key areas. The changes include:
Added Expanded Screenshots
Shelf Design Optimizations
General UI Optimizations
DPI Optimizations
Battery Performance Optimizations
Stability and Performance Optimizations
General bug fixes

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-open-beta-9-n-for-oneplus-3.479225/

Stavih je i ja, deluje fluidnije nego Beta 8.

Jeste bolji. Sredili su i live wallpaper lock screen i jos par stvari sto nisu naveli u changelog-u.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Radi li vam Cast opcija? Nikako da je nateram da radi.
Iz YouTube aplikacije radi, inače nikako (recimo, ne može iz QuickPic)
Na Note 3 mi je to radilo bez problema, u istoj kućnoj mreži, na istom TV u.
Probao da čačkam Dev opcije, ali bez uspeha.
Rom je stock 3.2.8.

Zapravo, meni treba DLNA. Na Samsungu je to radilo, postojala je aplikacija/servis koja je to omogućavala. Postoji li aplikacija koju mogu da skinem, da bi ovo radilo?

Op3 i Op3T su spolja identičnih dimenzija, maskice i ostalo za Op3 bi trebalo da paše na Op3T?
Šta još od opreme valja uzeti?

Op3 i Op3T su spolja identičnih dimenzija, maskice i ostalo za Op3 bi trebalo da paše na Op3T?
Šta još od opreme valja uzeti?
Isti su. Ja uzeo masku carbon sa njihovog sajta, malo je skuplja, malo da sam dodao mogao sam spigen komotno... Uzmi i neki screen protector da ti se nadje, mada i ovaj uz njega sto se dobija radi posao.

A taj Dash punjač, treba li ga poručivati posebno? Punjenje na običnim punjačima i 2A strujnim adapterima radi posao, za neko interventno dopunjavanje?

Dash dobijas uz telefon naravno.

Nema nikakve veze, možeš da ga puniš na bilo kom punjaču i ništa neće biti telefonu. Na Dash će puniti brže, a ostali će puniti regularno. Slobodno uzimaj.

Kako nece biti nista telefonu kad je na kockici regulaza napona a ne u telefonu?? Dash charge gura na 3v visoku amperazu a ne obrnuto kao kod ostalih punjaca....

Koja sprdnja :D

Nije ovo sprdnja, sprdnja je kad ovdje neki napisu da je 3t skup kinez....

Odlična je kupovina 3T.

Edit.
Koliko je bolja baterija na 3T s obzirom da ima 400mah više od običnog oneplus. Da li ima nedje testova.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
3t top telefon, čak mu je i kamera korektna, moguće da ću tamo na proleće menjati moj 5x za njega

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kako nece biti nista telefonu kad je na kockici regulaza napona a ne u telefonu?? Dash charge gura na 3v visoku amperazu a ne obrnuto kao kod ostalih punjaca....

Nije na kockici. Telefon će sam odrediti koliko struje pušta i to je to.

Možeš pogledati i šta su ovi iz OnePlusa napisali za to na Redditu, a i ja ti kažem iz prve ruke.

Nije na kockici. Telefon će sam odrediti koliko struje pušta i to je to.

Možeš pogledati i šta su ovi iz OnePlusa napisali za to na Redditu, a i ja ti kažem iz prve ruke.
Meni ovo sto sam napisao napisali preko live chat supporta na njihovoj strani. Zbog regulacije u kockici nije uopste pozeljno puniti drugim punjacima.

Jednom sam ga punio preko punjaca od 5x i grijao se primjetno vise nego preko kockice. Nikad vise ga nisam punio drugim punjacem.

Punim ga već nekoliko meseci sa jedno 3 različita punjača i sve je normalno. U podršci im rade Indusi koji nemaju blage veze o uređaju.

Ozbiljno, ovo je osnova bilo kog telefona, ne može on više da isporučuje struje od deklarisanog.

Pa i ne isporucuje vise od deklarisanog, problem je voltaza, punice se na vecem naponu od deklarisanog sa drugim punjacem sto moze dovesti do komplikacija... Kockica limitira voltazu, ne telefon.

Dash radi totalno drugacije od quick charge-a.

Ne verujem da je tako kako si iskonstruisao. Pre svega zato što Li-Ion baterije po sili fizike traže punjenje na naponu koji daju klasični strujni adapteri i eksterne baterije, a onda i zato što bi za uredjaj (koji može da se puni samo na tom drugačijem naponu) bili neupotrebljivi svi spomenuti punjači i ekst. baterije. Pre će biti da u samom telefonu ima deo koji se brine o naponu punjenja i eventualno ga prilagodjava.

Kao što neko reče, nemoj se držati slepo nezvaničnih podataka koje ti daju njihovi operateri. Više puta sam cimao za razne uredjaje različite namene, po pravilu nisu imali pojma o onome što pitam.

Nista ja ne konstruisem, rekose da drugi ne originalni punjac moze da izazove problem sa visokom ulaznom voltazom na telefonu.

Uostalom, daleko bolje radi dash nego quick charge te makar sa te strane ne vidim potrebu za drugim punjacima a baterija svakako izdrzi od punjenja do punjena bez ikakvih problema.

Nazad
Vrh Dno