Javi utiske obavezno. Gde si ga narucio ako nije tajna?Koliko sam ja video sa gigatron i bench sajta , ispade da je ovo Titan Pro ustvari kuciste sto je Ostoja video na vijetnamskom sajtu.
EDIT: Narucio sam ga , stize danas , kad ga pokupim stavicu neke fotke.
Izgleda da filteri mogu da se skidaju, napred i od gore, tako da ciscenje nece biti velik problem.
Malo mi se ne svidja kicerajska led svetla sa slika ali sve se to moze popraviti. Imam MSI Gaming 5 i XFX 480 GTR Black Edition tako da ce biti lightshow :smash:
Kod Atom-a sam narucio. Nije mi najblize ali najjeftinija varijanta da se dobije odmah danas.
Problem je tacnost informacija, negde pise da napred ne mogu 140mm samo 120mm , negde pise da mogu. Gore sigurno moze 120/140mm , tako da cu uzeti jedan fan za gore sigurno odmah. Po ovima in Gigatrona Titan ima cak i zvucnu izolaciju, sto mislim da nije slucaj, cak i na MS sajtu pise da ima zvucnu izolaciju.
Izgleda lepo kuciste, sto je najvaznije izgleda da ima bolji protok vazduha nego BW, ako napred ne mogu 140mm nije kraj sveta. Izgleda da filteri mogu da se skidaju, napred i od gore, tako da ciscenje nece biti velik problem.
Malo mi se ne svidja kicerajska led svetla sa slika ali sve se to moze popraviti. Imam MSI Gaming 5 i XFX 480 GTR Black Edition tako da ce biti lightshow :smash:
Sad sam se vratio, kuciste izgleda veoma lepo, iskreno poseca me me na CM Masterbox Modular koji kosta 15-16k.
Inace ima i filter za prasinu kod napajanja koji moze da se izvlaci, ostalo je sve isto kao sa viet sajta koji je pronasao Ostoja.
Veceras cu da ga montiram pa saljem fotke.
Mislio sam da ubacim u njega sada 3-5 F14 silent (600 okretaja), ima li neke velike razlike između njih i F14 na 1350 okretaja što se tiče buke?
Pogledajte prilog 216498 Pogledajte prilog 216499
cpu cooler ima jos jedan vent koji nisam stavio jer je ionako na 27, ovaj gornji je fabricki od BW-a koji je na kontroleru ali ga i ne palim,
ostali su na ploci i 2 artica se vrte na nekih 450 obrtaja a za cpu se vrti na oko 700
tiho je i ne cuje se nista, cak i kad pojacam artic ventove oni su tihi, ali ovaj CM vent se cuje kao usisivac kad se pojaca
cak se oseca i lim da je hladan kad stavim ruku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari