Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

S tim da na Telenoru posle 6 meseci moze da dobije 3x vise neta na broju ako potpise ugovor na 24 meseca. Ako je dovoljno 3GB mesecno onda VIP.

Bas to, Online 3 tarifa, 290rsd! I dodas minute (40min, 120din) i SMS (1000sms, 100din). Za to Telenor nema ni sa 50% ponudu da tolicko kosta, a kamoli toliko neta :D
A ni MTS/VIP ne daju nesto neta za to :)

I sta ces sa 40 min? :)

To jeste dobra fora, i poprilicno su napravili tu razliku, znaci pravi izbor. Hoces jeftinije, relativno puno, VIP jedino. Hoces bas puno, Telenor.
Problem je sto moras 6 meseci da placas duplo vise, i nadas se da ces ipak dobiti 3x vise posle, a posto je nezvanicna skroz ponuda, nema garancije ni da ce postojati kasnije.

Alfa, aj pojasni malo gde je ta tarifa i sta se sa cim spaja? :D
To sa dosta megabajta i malo poruka i minuta?

Da li je moguće da nijedan od 3 operatora nema novogodišnje promocije

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Izasao Vip sa promocijom a bolje da nije..Meni je istekao ugovor u septembru i vidim da ce mo se rastati sa VIPom..Ostavljam im zastitu i dzepni punjac, neka oni pune i lepe na svoje telefone!!

Poslednja izmena:
Uzmes tarifu Online 3 (to je ona internet tarifa kod VIPa, 290din, ali sada mora sa UO24, ranije je mogla bez, 600din je bila), i dokupis tarifne dodatke za nju. Cene su konkretne te koje sam pomenuo za dodatke, i to konkretno nude. Mogu i vise od jednom u mesecu da se aktiviraju kome treba. Ali realno 120minuta, 1000SMS i 3GB neta za 290+360+100=750din - za tu cifru samo minuta moze vise da se dobije, ali sms/gb priiiiimetno manje.

Imaju i TNor i MTS slicne opcije, ali VIP ima ubedljiv najjeftiniju opciju, kao opciju.

BTW, ako nekome treba Online 3 na mesec/dva, neka se javi. Meni taman januara istice, i moci ce ako neko hoce i dalje da ga koristi bez UO posle. Dobio sam unlimited 3G za vernost do aprila, pa mi je nepotrebna ova kartica :)

Izasao Vip sa promocijom a bolje da nije..Meni je istekao ugovor u septembru i vidim da ce mo se rastati sa VIPom..Ostavljam im zastitu i dzepni punjac, neka oni pune i lepe na svoje telefone!!
Kako vas je Starter dobro startovao :D

Ne brinite se, nece ovo sigurno biti jedina promocija oko NG. Znaju da ce dosta ljudi izgubiti u suprotnom. Ne zele nas koji smo imali 60% popusta na Smart pogotovu, ali da odjednom imaju veci odliv im isto ne idu na ruku.

Uzmes tarifu Online 3 (to je ona internet tarifa kod VIPa, 290din, ali sada mora sa UO24, ranije je mogla bez, 600din je bila), i dokupis tarifne dodatke za nju. Cene su konkretne te koje sam pomenuo za dodatke, i to konkretno nude. Mogu i vise od jednom u mesecu da se aktiviraju kome treba. Ali realno 120minuta, 1000SMS i 3GB neta za 290+360+100=750din - za tu cifru samo minuta moze vise da se dobije, ali sms/gb priiiiimetno manje.

Imaju i TNor i MTS slicne opcije, ali VIP ima ubedljiv najjeftiniju opciju, kao opciju.

BTW, ako nekome treba Online 3 na mesec/dva, neka se javi. Meni taman januara istice, i moci ce ako neko hoce i dalje da ga koristi bez UO posle. Dobio sam unlimited 3G za vernost do aprila, pa mi je nepotrebna ova kartica :)
Hvala za ovo detaljno objašnjenje. Meni ovo savrseno odgovara. Sad mi istice 17dec ovaj probni period od mesec dana u VIPu tako da cu taman da vidim koliko sam minuta potrošio i sms. Mada cak i sad kad mi je besplatno ne trosim a onda kada budem ograničen jos cu manje. Meni bitno da ne moram da se stekam sa MB. A 3 GB trebalo bi da bude dosta. Mada pogledacu i u telesmoru sta nude. A mozda mi i nece biti dovoljno samo 3 GB, jos skoro 2 nedelje. Znaci ide ovo do 5gb xD
8d520bf615387e1d089558d45423235e.jpg

Poslednja izmena:

Ne brinite se, nece ovo sigurno biti jedina promocija oko NG. Znaju da ce dosta ljudi izgubiti u suprotnom. Ne zele nas koji smo imali 60% popusta na Smart pogotovu, ali da odjednom imaju veci odliv im isto ne idu na ruku.

Nesto ne verujem da ce biti, da su hteli izbacili bi do sada.

Ako su preziveli odliv kad su doneli odluku da poskupe 8%, prezivece i ovo.

Ja dana svratio do vipa da obnovim ugovor i uzmem telefon, (iphone 7),medjutim nemaju ga ni u jednoj prodavnici a online moze da se poruci samo rose gold, crni nemaju isto vazi za 6s

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

E hvala ti. A reci mi samo, ovi dodaci... vidim da ima Pricalica, 40 minuta ka svima za 139din. Traje 30 dana? Kako si dosao do 120 min za 360din, mislis 417din?
Nije bitno za 50-100 din, nego proveravam jel gledam dobar dodatak. Jel treba da trazim medju prepaid dodacima ovo za poruke i minute? Malo sam pogubljen sa sajtom, ne znam da li mogu prepaid dodatke da aktiviram na tu sim net karticu posto je ona postpaid onda.?

Samo ti udri po Starteru, a ovamo pali ljude da će biti još jedna NG promocija... Možda i bude, za srpsku NG :d

E hvala ti. A reci mi samo, ovi dodaci... vidim da ima Pricalica, 40 minuta ka svima za 139din. Traje 30 dana? Kako si dosao do 120 min za 360din, mislis 417din?
Nije bitno za 50-100 din, nego proveravam jel gledam dobar dodatak. Jel treba da trazim medju prepaid dodacima ovo za poruke i minute? Malo sam pogubljen sa sajtom, ne znam da li mogu prepaid dodatke da aktiviram na tu sim net karticu posto je ona postpaid onda.?

U dodacima za Online tarife. Ali izgleda da su ih promenili, ne nalazim vise varijantu 40min, vec samo 120min :( A bila je proslog meseca i od 40 min.
A jesi u pravu, 140din je 40 min, ne 120. Ne znam zasto sam permutovao.
Ode im odlicna opcija :(

Poslednje dve valjane promocije su bile:
leto 2014: popust do 40% na telefon. Danas nezamislivo, naučna fantastika.
zima 2014: idealna praznična kombinacija 15% + 20% popusta na telefon i pretplatu.
Od tada su prestali da izbacuju dobre promocije.

A ovaj punjač i folija deluju kao dobra *******cija.

3gb zauvek je dobra promocija.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

zima 2014: idealna praznična kombinacija 15% + 20% popusta na telefon i pretplatu.

A ovaj punjač i folija deluju kao dobra *******cija.
A promocija popust od 60% na pretplatu bez telefona? To je po meni bila vrhunska promocija.

Da, imali su tu neku kao opadajuću promociju sa popustom. Mada je meni najjača 3GB doživotno, dupli MB i pooust 25%. Sve to zajedno iskombinovao i top. 4,2GB, 300min i 300sms za 815din.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hmm nesto su zeznuli. Na sajtu i dalje ima dodatak od 40min.
https://www.vipmobile.rs/privatni/internet/postpaid

Upravo sam produzio ugovor u VIP-u. Imao sam Smart 150 sa 60% popusta (276 din. pretplata). Uzeo sam Nova 1 uz telefon (590 din. pretplata), Huawei Y5 II dual sim. Uz to, 2000 dinara popust na telefon, 10% popusta za kupovinu u kesu (sve svega 5400 din. za telefon), dobio sam zastitno staklo i eksternu bateriju, dobija se 150 minuta u VIP mrezi, duplirane mb do isteka ugovora i novi ugovor pocinje tekl po isteku starog koji mi istice za manje od mesec dana. Koga interesuje bez uredjaja, popust je 25% za Nova 1 tarifu, dok je za vise tarife popust 35%.

Dobija se i dodatna prepaid kartica sa neogranicenim razgovorima sa postojecim brojem i besplatna zamena mini sim u mikro sim karticu zbog novog telefona.

Nesto si tu propustio i pomesao..
zima 2014. (ako mislis 2014/2015?) je bila najbolja promocija ikada - 60% popust bez telefona, 35% sa fonom valjda?
Posle toga je ona "Sneg", sto je ispalo 40% popusta na tarifu+fon? u proseku. To je bilo pocetak 2014., cini mi se (jer su maja 2014. mogli da se raskinu ugovori manje od 6 meseci od te promocije, zbog 8% povecanja cene)

Da, imali su tu neku kao opadajuću promociju sa popustom. Mada je meni najjača 3GB doživotno, dupli MB i pooust 25%. Sve to zajedno iskombinovao i top. 4,2GB, 300min i 300sms za 815din.
Interesantno je da kod MTSa za 700 (Miks M) se dobija 300/400/500 samo :) Za 100din 4GB skoro :)
Mada meni licno - too much :)

Na pocetku je VIP imao jaku promociju za vlasnike vaucera - i telefon i 50% popust na pretplatu. Sve u svrhu pravljenja korisnicke baze.
Sada je baza u sustini vec tu i shodno promocije su sve slabije i slabije.

Pretpostavljam da ce ubuduce virtuelni operateri biti nosioci budget ponude na trzistu.

Poslednja izmena:
A svi zaboravljate promociju 50% od Aprila-Maja 2015?
I to je bila dobra promocija naravno bez telefona.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Da, zima 2014/15, tada je bila ponuda 20+15% popusta: https://www.youtube.com/watch?v=kbMKIxhYJEw
i leto 2014, do 40% na telefon: http://www.handy.rs/sr/news/view/do-40-popusta-na-sve-vip-ure-aje
A, da, ta je bila kao alternativa valjda ovome 60% bez uredjaja. Posto sam ja te zime uzeo 60% bez uredjaja :)

A svi zaboravljate promociju 50% od Aprila-Maja 2015?
I to je bila dobra promocija naravno bez telefona.
Koja bese ta?:)

Na pocetku je VIP imao jaku promociju za vlasnike vaucera - i telefon i 50% popust na pretplatu. Sve u svrhu pravljenja korisnicke baze.
Da, ali iskreno tada im paketi i nisu bili ko zna koliko jeftini, a i nisu imali pokrivenost.
Sada je baza u sustini vec tu i shodno promocije su sve slabije i slabije.
Baza im ne raste nesto posebno zadnje 3 godine.

Pretpostavljam da ce ubuduce virtuelni operateri biti nosioci budget ponude na trzistu.
Nazalost :( Ja pricah, ali dzaba :D

Vrh Dno