Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Vidi preko firme da to trazis, nece biti Matte black 7+ za fizicka lica skoro nijedan.

Kako znas to? Meni rekose da ce biti 100% izmedju 5 i 15. decembra da stize...

Sent from my iPhone using Tapatalk

U Koreji je "nestasica" (znam jer sam pitao), pa po tome pretpostavljam da ce kod nas takve primerke cuvati za najbitnije korisnike, ako ih uopste dobiju. Uvek je tako bilo i kod nas (ako necega nemaju puno, cuvaju za direktore i sl. u vecim firmama, gde im znaci firma kao klijent).

Zato i kazem, probaj preko firme.

Nitro, ne gine ti rose gold :p

Znate da postoje oglasi, put za Bec/Berlin/Lodnon, kupovina+povracaj VATa.... ono, skok za vikend, itd.?;)

Ma mislio sam uzeti 7+ na rate - nesto je jeftiniji u VIP-u, ali onda cu mozda devojci da kupim nesto sto njoj odgovara, ja zadrzati sesticu posto me jos ok sluzi i cekati osmicu pa ako bude dobra odmah je rezervisati :)

Pre bih rekao uz rucak, previse je hladno da se nesto radi pre jutarnje kafe :D

Da nije smesno bilo bi tuzno

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Da li je ovo jedima promocij do nove godine, ili ce biti jos neka NORMALA ponuda?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Jel uzimao neko j710 kod vipa? Interesuje me da li je zaključan.

Envoyé de mon SM-G930f

Da li je moguće da nijedan od 3 operatora nema novogodišnje promocije

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dogovorili se očigledno... Opet ne znam sta mi je činiti. Ostati na pripejdu i cao

hahaha, ako je ovo Starterova promoacija, extra :D

Direktor Ajfonka definitivno prolup'o!

Što bi davali bolju promociju, kad ni konkurencija ne daje. Uzgred kod VIP-a su aparati mnogo povoljniji nego kod Telenora i MTS. Zabole ih baš da još daju i nešto dodatno...

Što bi davali bolju promociju, kad ni konkurencija ne daje. Uzgred kod VIP-a su aparati mnogo povoljniji nego kod Telenora i MTS. Zabole ih baš da još daju i nešto dodatno...

U VIP-u se isplati uzeti telefon. Em je veci izbor telefona, em su daleko jeftiniji od MTS-a. Kome treba postpaid bez uredjaja, povoljniji je MTS trenutno. I ovo sto su jutros dodali je korisno samo za one koji uzimaju telefon. Nude mi popust od 2.000 na telefon i duple megabajte, 10% na kupovinu u kesu (opet pogodnosti ako uzimate telefon). Pitam se samo zasto im je toliko stalo da se uzme uredjaj kod njih. Nadam se da nisu u pitanju neke prevare tipa skidanje kredita preko nekih preinstaliranih glupih aplikacija na uzetim telefonima. Ima li neko iskustva sa telefonima uzetim kod VIP-a?

Prodji kroz temu i videćeš da su ljudi uzimali preko Vipa. Telefon kao telefon uzet kod Telenora ili Mts-a. Mada Telenor ti je kao američki operater podseća na Verizon, gomila bloata.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakvo djubre od paketa i promocija. Nazalost ni ostali nisu bolji (jedino mts/50%)

Valjda ce mi ponuditi neke malo bolje uslove, vec su slali 2 ponude u poslednja 2-3 meseca ali sam iskulirao. Stvarno ne bih voleo da se vratim na jbni mts.

hahaha, ako je ovo Starterova promoacija, extra :D

Najavio sam datum kada će objaviti svoju promociju i takođe potom izrazio sumnju da će biti išta značajno, imajuću u vidu neke druge njihove poteze.

I sve to isključivo i samo iz ugla njihovog korisnika. Ni više, ni manje od toga.

Meni su jedino merilo kolicina GB za sto manju mesecnu pretplatu. I tu se dolazi do Nova2 paketa u online u prodavnici za 818din. Ali mi se ne potpisuje na 2 god ugovor. Tako da cu verovatno ostati u mts na nekom mix XL paketu koji ce biti 1000din... A nije isključeno i da ostanem na postpejdu. Jer malo trosim minuta i sms.

Poslednja izmena:
Da ali nemam dual sim telefon. I necu da vucaram dva telefona.

Da, medjutim mozes ceo broj da prebacis na net paket i nosis jednu karticu.

Bas to, Online 3 tarifa, 290rsd! I dodas minute (40min, 120din) i SMS (1000sms, 100din). Za to Telenor nema ni sa 50% ponudu da tolicko kosta, a kamoli toliko neta :D
A ni MTS/VIP ne daju nesto neta za to :)

Nazad
Vrh Dno