Bas to, Online 3 tarifa, 290rsd! I dodas minute (40min, 120din) i SMS (1000sms, 100din). Za to Telenor nema ni sa 50% ponudu da tolicko kosta, a kamoli toliko neta
A ni MTS/VIP ne daju nesto neta za to![]()
Pa pitaj to one kojima "Treba mega neta", ali "uvek im preostane minuta"I sta ces sa 40 min?![]()
Da li je moguće da nijedan od 3 operatora nema novogodišnje promocije
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Kako vas je Starter dobro startovaoIzasao Vip sa promocijom a bolje da nije..Meni je istekao ugovor u septembru i vidim da ce mo se rastati sa VIPom..Ostavljam im zastitu i dzepni punjac, neka oni pune i lepe na svoje telefone!!
Hvala za ovo detaljno objašnjenje. Meni ovo savrseno odgovara. Sad mi istice 17dec ovaj probni period od mesec dana u VIPu tako da cu taman da vidim koliko sam minuta potrošio i sms. Mada cak i sad kad mi je besplatno ne trosim a onda kada budem ograničen jos cu manje. Meni bitno da ne moram da se stekam sa MB. A 3 GB trebalo bi da bude dosta. Mada pogledacu i u telesmoru sta nude. A mozda mi i nece biti dovoljno samo 3 GB, jos skoro 2 nedelje. Znaci ide ovo do 5gb xDUzmes tarifu Online 3 (to je ona internet tarifa kod VIPa, 290din, ali sada mora sa UO24, ranije je mogla bez, 600din je bila), i dokupis tarifne dodatke za nju. Cene su konkretne te koje sam pomenuo za dodatke, i to konkretno nude. Mogu i vise od jednom u mesecu da se aktiviraju kome treba. Ali realno 120minuta, 1000SMS i 3GB neta za 290+360+100=750din - za tu cifru samo minuta moze vise da se dobije, ali sms/gb priiiiimetno manje.
Imaju i TNor i MTS slicne opcije, ali VIP ima ubedljiv najjeftiniju opciju, kao opciju.
BTW, ako nekome treba Online 3 na mesec/dva, neka se javi. Meni taman januara istice, i moci ce ako neko hoce i dalje da ga koristi bez UO posle. Dobio sam unlimited 3G za vernost do aprila, pa mi je nepotrebna ova kartica![]()
Kako vas je Starter dobro startovao
Ne brinite se, nece ovo sigurno biti jedina promocija oko NG. Znaju da ce dosta ljudi izgubiti u suprotnom. Ne zele nas koji smo imali 60% popusta na Smart pogotovu, ali da odjednom imaju veci odliv im isto ne idu na ruku.
Kako vas je Starter dobro startovao
Ne brinite se, nece ovo sigurno biti jedina promocija oko NG. Znaju da ce dosta ljudi izgubiti u suprotnom. Ne zele nas koji smo imali 60% popusta na Smart pogotovu, ali da odjednom imaju veci odliv im isto ne idu na ruku.
E hvala ti. A reci mi samo, ovi dodaci... vidim da ima Pricalica, 40 minuta ka svima za 139din. Traje 30 dana? Kako si dosao do 120 min za 360din, mislis 417din?
Nije bitno za 50-100 din, nego proveravam jel gledam dobar dodatak. Jel treba da trazim medju prepaid dodacima ovo za poruke i minute? Malo sam pogubljen sa sajtom, ne znam da li mogu prepaid dodatke da aktiviram na tu sim net karticu posto je ona postpaid onda.?
A promocija popust od 60% na pretplatu bez telefona? To je po meni bila vrhunska promocija.Poslednje dve valjane promocije su bile:
leto 2014: popust do 40% na telefon. Danas nezamislivo, naučna fantastika.
zima 2014: idealna praznična kombinacija 15% + 20% popusta na telefon i pretplatu.
Od tada su prestali da izbacuju dobre promocije.
A ovaj punjač i folija deluju kao dobra *******cija.
Hmm nesto su zeznuli. Na sajtu i dalje ima dodatak od 40min.
https://www.vipmobile.rs/privatni/internet/postpaid
Nesto si tu propustio i pomesao..Poslednje dve valjane promocije su bile:
leto 2014: popust do 40% na telefon. Danas nezamislivo, naučna fantastika.
zima 2014: idealna praznična kombinacija 15% + 20% popusta na telefon i pretplatu.
Od tada su prestali da izbacuju dobre promocije.
Interesantno je da kod MTSa za 700 (Miks M) se dobija 300/400/500 samoDa, imali su tu neku kao opadajuću promociju sa popustom. Mada je meni najjača 3GB doživotno, dupli MB i pooust 25%. Sve to zajedno iskombinovao i top. 4,2GB, 300min i 300sms za 815din.
Da, zima 2014/15, tada je bila ponuda 20+15% popusta: https://www.youtube.com/watch?v=kbMKIxhYJEwNesto si tu propustio i pomesao..
zima 2014. (ako mislis 2014/2015?) je bila najbolja promocija ikada - 60% popust bez telefona, 35% sa fonom valjda?
A, da, ta je bila kao alternativa valjda ovome 60% bez uredjaja. Posto sam ja te zime uzeo 60% bez uredjajaDa, zima 2014/15, tada je bila ponuda 20+15% popusta: https://www.youtube.com/watch?v=kbMKIxhYJEw
i leto 2014, do 40% na telefon: http://www.handy.rs/sr/news/view/do-40-popusta-na-sve-vip-ure-aje
Koja bese ta?A svi zaboravljate promociju 50% od Aprila-Maja 2015?
I to je bila dobra promocija naravno bez telefona.
Da, ali iskreno tada im paketi i nisu bili ko zna koliko jeftini, a i nisu imali pokrivenost.Na pocetku je VIP imao jaku promociju za vlasnike vaucera - i telefon i 50% popust na pretplatu. Sve u svrhu pravljenja korisnicke baze.
Baza im ne raste nesto posebno zadnje 3 godine.Sada je baza u sustini vec tu i shodno promocije su sve slabije i slabije.
NazalostPretpostavljam da ce ubuduce virtuelni operateri biti nosioci budget ponude na trzistu.
Nije baš tako. Popust 25% je od tarife NOVA2, dok je za NOVA 1 samo 10% popust.Koga interesuje bez uredjaja, popust je 25% za Nova 1 tarifu, dok je za vise tarife popust 35%.
Da probam jos jednom.....Jel uzimao neko j710 kod vipa? Interesuje me da li je zaključan.
Envoyé de mon SM-G930f
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari