Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobijali su ljudi jos pre 2-3 nedelje po 10$ ja tek veceras kao i kojicic15. Malo je kasnilo al' eto leze racun :) I ne treba da se radi nista ako ti posalju-posalju...Dobijes obavestenje u notifikacijama kad pokrenes konzolu.

Poslednja izmena:
Hmm nikada nisam imao potrebu za US nalogom sve sam kupovao na UK, sad razmisljam da li da napravim ipak jedan, mada da li je kasno i kako uopste kontaju da imam Pro ako ga ne registrujem na nalog :D

Recicu ti samo da nalozi iz shera nisu dobili nikakav novac,bar ja ne znam za takav slucaj(a znali bi realno) nisu oni glupi dobijaju samo Primarni nalozi koji se ne dele i nisu se delili(stariji nalozi),tako da dzaba pravis :D

Glupo su to odradili, mogli su da daju svakome ko je uzeo Pro tih 10$ naravno uslov je da se registruje serijski broj konzole na nalog kako bi 1 konzola bila 1 vaucer, a ne da svako sto puta istu konzolu koristi.

Proverio malopre i ništa nisam dobio, ***.

Послато са Nexus 6P

Ja sam dobio 10$ baš na Thanksgiving a konzolu kupio prvog dana prodaje. Pre toga sam kupio 2-3 on-line naslova, ne znam da li treba i da kupiš nešto ili ne?

I ja isto kupio Pro na launch-u i na novom US nalogu kupio 5 igara kada je bila ona akcija, flash sale...

Послато са Nexus 6P

Son of a... :D

Послато са Nexus 6P

Proverio malopre i ništa nisam dobio, ***.

Послато са Nexus 6P
I kod mene isto. :D
Da li je uslov da se napravi nov nalog kada se aktivira PS4 ili to nema veze? Posto sam se ulogovao na nalog koji mi je bio i na PS3.
Kada smo vec kod toga, moze li taj jedan isti nalog da se koristi i na jednoj i na drugoj konzoli?

I jas sam s naloga od ps3 pa sam dobio 10$

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Nadam se onda da ce i nas ostale ispostovati.
Taman sam se zagrejao za TLoU DLC koji kosta tacno toliko. :)

Poslednja izmena:
Ja čim stignem sa posla obavezno cu probati da vidim kakva je igra. Ne sumnjam da ce razvaliti.

Sent from my D6603

Kad krece popust u decembru?Stekam ovih 10$ ;)

Valjda pred katolički Božić?

Послато са Nexus 6P

Na UK/EU su vec krenuli popusti, al tu nije bilo promotivnih poklon kodova.

Dobro, to je 12 Days of Christmas i tu nude jednu (noviju) igru sniženu na svakih 48 sati. Što i nije bog zna kakva ponuda. Doduše možda bih i uzeo Dishonored 2 da me trenutno ne mrzi da se cimam oko uplate i pravljenja novog naloga...

Послато са Nexus 6P

Krenulo je kao nesto na EU/UK onih 12 komada ali su naslovi zali bože. Onaj fazon kupi jednu i jednu dobijas za dz gde su duplirali cene naslova u ponudi necu ni da komentarisem. To rade svake godine iako su naisli na ogromno negodovanje igrača.

Sent from my D6603

Bilo je dosta popusta u zadnjih par nedelja [realno, ove godine je PSN prepun sa dobrim popustima], al evo i meni je sad stiglo 10$ na jednom US accountu. Ako ne bude dobrih popusta najverovatnije cu dodati 10$ i uzeti Until Dawn ili Darksiders Warmastered. Alternativa mi je da dodam $50 i uzmem preorder od neke Q1 2017 igre koja me zanima [npr RE7, NiOh, Horizon, Nier].

Tih 10$ mora da se iskoristi do 31.12 ako neko nije video.

Krenuli opet popusti sta uzet? Kakav je darksiders 2 ?

Krenuli opet popusti sta uzet? Kakav je darksiders 2 ?

Totalno drukciji zanr od keca [kec je dark&modern action Zelda, nastavak je openworld-ish loot-based DMC-like RPG], ali i dalje igra veoma vredna igranja. Desava se u isto vreme kao i Darksiders 1, znaci nije "direktan nastavak" sto se same price tice. It's a side story.

Može jedno malo off pitanje :) gledao sam tamo temu šta kupiti od tv ali nigde se ne piše ovo što mene interesuje:)
Koji bi bio najbolji TV za ps4 ali da nije 4k ,nego full HD tv oko 42". Cena oko 400e,500e.
Ako nije za ovu temu onda neka mi neko napiše gde da postavim pitanje :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

E ja upravo dolazim sa sličnim pitanjem ovde...

A mogu da preporučum u tu svrhu Sony 43W755/756C TV od prošle godine. Slika mu je odlična (VA panel i iskreno lepšu sliku nisam video nigde sem na OLED TV-ovima), Android radi sasvim OK ... Jedino ne znam za input-lag, ali mislim da je oko 30 ms ili manji... I Motionflow XR 800 Hz što je nativnih 100 Hz, čini mi se... Tako da mislim da prolazi po svim pitanjima.

Elem... slično pitanje je...

Vidim da najčešće preporučujete Sony 43XD8005 od 4K TV-ova, jer jedini ima istinski 10-bit panel koji je u suštini i potreban za HDR10 i da je isti i VA panel. Sve mi odgovara kod njega sem dijagonale, od brenda ("razmišljam" samo u Sony okvirima) do panela, sem Motionflow XR 200 Hz iliti 50 Hz i same dijagonale? Refresh rate bih i preboleo, ali IPS panel na većim modelima ne bih... Ja nisam video ni dobro kalibrisan IPS panel koji mi izgleda bolje od VA matrice...

Dakle, u suštini tražim zamenu za ovaj TV, nešto od 50-55" sa VA 10-bit i HDR 10 panelom, Androidom i većim refresh rate-om, solidnim input lag-om iz Sony radionice za preporučiti? I pošto je? Da li je neko našao nešto slično...

Jer nemam dilemu i kontam da uzmem PS4 Pro sledećeg meseca.

Poslednja izmena:
Samsung KS7000 (KS8000 je US oznaka) je za tebe. Za Sony iskreno ne znam koji model preporučiti u tim dimenzijama. Ili vijaj LG OLED.

Послато са Nexus 6P

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno