Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ladno sam opet zakasnio, *** ko mi kriv pa moram da radim :/

Aktivirao igru...Digital premium. Hvalaaaa puno Mazi7 :D
Sada igranjac..Ovo dodje kao Novogodisnji poklon .

Jesi bar podelio guesta?

Послато са Nexus 6P

Ili DLC za U4?

Послато са Nexus 6P

tumblr_inline_npahqdRxl71qbrqs2_500.gif

Cyxi_ASVIAANpgC.jpg

9wGMD.gif

Poslednja izmena:
Dobra stara vremena. Radujem se Crash-u kao malo dete. :)
A TLoU ostavlja bez teksta.

Naughty Dog objasnili. Inace, traileri sa prezentacije su sada dostupni na PS youtube kanalu, a evo ga TLOU Part 2 u 4k:

Da, preload kreće večeras a za par dana igrivo.
Za preorder se dobija soundtrack i tema koja je sklj.

Sent from my D6603

ND bogovi, samo zbog njih cu uvek kupiti svaki playstation.

+1 Slazem se sa obojicom. Ljudi razvaljuju, svaka im cast. :)
Inace Tomb Raider je stvarno odlicno uradjen za Pro. Definitivno se primecuje razlika izmedju sva 3 moda (veci fps, bolja grafika, 4k).

Bilo je finih stvari...

TLOU Part 2, vrhunski. Zna se da ne može da omane. Mnogo više za mene od Uncharteda, drago mi je da su krenuli u tom smeru još onda.

WipeOut kolekcija isto odlična vest za mene.

Crash mi je podbacio, nisu do kraja uboli art style po meni.

Verovatno će biti dobar za igranje, ali nešto u izgledu mi je promašeno. Verovatno mi smeta to što su previše koristili pastelne boje i taj meki izgled, pa mi više liči na N64 ili generalno Nintendo igre.

Death Stranding na Guerrilla Decima engine-u, I to je odlična vest. Među najboljima su u industriji kad su tehnikalije u pitanju.

'Ladno danas dobijamo remastere Lucas Arts avantura na konzolama :D.

Mada, ne sviđa mi se preterano kako deluje Full Throttle u ovom novom izdanju.

Nekako te igre podrazumevaju onaj stereotipni "kompjuterski" izgled, bez toga nestaje magija.

Low-res ili ništa :D.

Poslednja izmena:
PSX 2016 je bio super, ali Naughty Dog je razvalio svu konkurenciju. Ali i pored ND-a, svaka cast Soniju sto toliko ulaze u raznovrsnost svojih internih i partnerskih igara [u cemu se dosta razlikuju u odnosu na MS/Nintendo]. Bilo je ponesto za svakoga [cak i ludih retro poteza, mislim WTF Windjammers :D ].

Kad smo kod PSXa i Full throttle-a, jel igrao neko Grim fandango ili Day of the tentacle remastered?
offtopic, PS4 VS PC verzija?

Misliš ovo što daju za Pro ko je kupio konzolu, ja još nisam...
Edit: evo dobio i ja.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Koliko ja znam samo US i samo ko ima Pro konzolu.

Odakle vam taj info i sta treba da se uradi da bi to dobio ? Jedino sto sam nasao na netu je pre 2 nedelje vest oko toga, to je jos uvek aktuelno ? I sto tek sada pominjete :D Mislio sam da ima veze nesto sa ovim PSX eventom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno