Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tek sam na prvoj epizodi, pa ne ide baš 100% preporuka, ali mislim da treba da pogleda svako kome se dopao politički deo priče u The Wire, a pogotovo ako je voleo Frejžera.

Boss (2011-2012)

m.imdb.com/title/tt1833285/

Poslednja izmena:
Šta je sa South Park S20e09?
Što je odlažu već 2 nedelje?

WW

I Tereza je bila host, scena sa Bernardom u krevetu.
Tako je vecina osoblja host, i ona dvojica "hirurga" koji su pomagali Maeve su takodje.

Mars posle treće epizode pocinje da lici na nešto. Meni se djasvi.

Sent from my D6603

Flash pokidao [emoji41] [emoji41]
Odličan početak crossovera,zadnjih 15 min epizode čisto uživnje.
Toliko stvari iz stripa [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Hall of justice ko u animiranoj seriji Justice leauge,to nisam očekivao da će im dozvoliti da urade.Izgleda da postavljnje Geoff Johns za glavnog u DC(film-posle BvS i serije-od početka Arrow) daje dobre rezultate.

https://media.giphy.com/media/3o7TKLndnDqM2V8KGc/source.gif

Послато са Huawei Honor 5x

Poslednja izmena:
Sto više ovakvih crossover-a.
Zadnjih 10tak minuta za medalju.
Nastavak u sledećoj epizodi arrow-a.
c0624f4833fe8127c0a6b988aee0dccc.jpg

btw sutra pocinju Vikinzi [emoji122]

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
WW

I Tereza je bila host, scena sa Bernardom u krevetu.
Tako je vecina osoblja host, i ona dvojica "hirurga" koji su pomagali Maeve su takodje.

Otkud ti to za onu dvojicu tehničara da su hostovi. Za Terezu je takođe upitno,
ako ti je hint bio Bernardov flashback gde se ona "zamrzla" možda je to bio samo njegov način reprodukcije
događaja iz prošlosti.

Ko prati Lucifer, serija je sve bolja i bolja. Mnogi su mislili da ce da bude klasican procedural ali fokus je mnogo vise na bozanskom delu price (divinity kako kazu u seriji) nego sto je klasicna policijska serija. Glumci fenomenalni a ona Maze je fenomenalna riba, meni bolja i od Tricia Helfer

Lucifer je vrh, da.

Lucifer je serija sa najbojlim ribama definitvno :) Maze,inspektorka,majka,a ne zaostaje mnogo ni ona foreznicarka,prosto ne znam koja je bolja riba :D

Sjajan CW crossover. Ovo bi morali ovako MINIMUM jednom po sezoni.

A realno nije se morala ni Supergirl gledati, što je ogroman plus :D.

Bad Education

Ko voli britanski humor ovo je must see.
Ja sam tek sada otkrio seriju i umirem od smeha....Jack Whitehall fenomenalan u ulozi izgubljenog nastavanika.

Sjajan CW crossover. Ovo bi morali ovako MINIMUM jednom po sezoni.

A realno nije se morala ni Supergirl gledati, što je ogroman plus :D.
Bukvalno se nije morala gledati. Bezveze sam gledao poslednji 15-20 min Supergirl jer se ama bas nista ne desava sto je vezano za Crossover. U svakom slucaju fenomenalan za sada sledi jos 2ep.

Bukvalno se nije morala gledati. Bezveze sam gledao poslednji 15-20 min Supergirl jer se ama bas nista ne desava sto je vezano za Crossover. U svakom slucaju fenomenalan za sada sledi jos 2ep.

bas sam hteo da pitam. Sta se deislo u SG da je bitno? Odgledao flash i sve je jasno i izgleda mi kao da je tu pocelo. Mozda ce se u SG zavrsiti.

Ne stižem da pogledam S/F/A/LoT crossover , ali Gotham ova sezona vrhunska, do sada ubedljivo najbolja. Lucifer takodje odlična serija.... Kakve crne Ubice očeva i slično, pored ovih zanimljivosti

Ne stižem da pogledam S/F/A/LoT crossover , ali Gotham ova sezona vrhunska, do sada ubedljivo najbolja. Lucifer takodje odlična serija.... Kakve crne Ubice očeva i slično, pored ovih zanimljivosti

Danas je Agents of Shield nastavio, i oni drže dobar tempo kroz sezone. Miljama ispred Arrowa, što trenutno nije teško.

bas sam hteo da pitam. Sta se deislo u SG da je bitno? Odgledao flash i sve je jasno i izgleda mi kao da je tu pocelo. Mozda ce se u SG zavrsiti.

Evo čisto da se ne mučiš kao ja sa SG - čoveče onaj Cyborg Superman - bilo me sramota šta gledam :D

Ista ona scena kad Barry i Cisco odu na Zemlju 38(?) po nju. Samo su je pustili još jedared u Flešu. Jedino što se u toku SG desi ranije jedna situacija gde Cisco kao otvori portal ali niko ne prođe kroz njega. Zato Barry kaže da nije iz prve uspelo ;)

Sledeće nedelje u Flash.
Mark Hamill u ulozi koja ga je pored Luka Skajvokera isto proslavila.
Pošto je davao glas Jokeru u animiranim filmovima,serijama i u igricama(triologija Batman-Arkham).

aa4ddc04a43eefac3eb20a169bc58b02.jpg

Jokster-Earth 3 mešavina Jokera i Trikstera,CW radi još jednu stvar kao u stripu,svaka čast na tome.

Послато са Huawei Honor 5x

Poslednja izmena:
Sledeće nedelje u Flash.
Ovi su poludeli.. prosle nedelje poceli sa
godom speeda[/b], a sada odjednom
alien invasion[/b], kao da se prosla epizoda nije ni desila :)
A sledeca epizoda Jokster???

A ja mislio ranije da se Earth Final Conflict izgubio u petoj sezoni... pa onda Andromeda i Hercules.. ovi izgleda da podizu granice haoticnosti :D

^

Ti kao da po prvi put gledas Flash/Arrow serije, pa kod njih su realno bar jedno 10 epizoda po sezoni filer epizode, ili MOFTW epizode, ko kako voli da ih zove ;)

Mene uglavnom takve epizode smaraju, ali posto trenutno ne gledam mnogo serija (samo Westworld i Flash), nije mi neki problem da ih gledam.

Ko prati Lucifer, serija je sve bolja i bolja. Mnogi su mislili da ce da bude klasican procedural ali fokus je mnogo vise na bozanskom delu price (divinity kako kazu u seriji) nego sto je klasicna policijska serija. Glumci fenomenalni a ona Maze je fenomenalna riba, meni bolja i od Tricia Helfer
Pa sad...meni je to daleko od fenomenalne glume, vise namerna trash-limunada, ali da, sad je nekako sve bolja, iako je bilo dosta filera, u odnosu na proslu sezonu.Neke dijaloge i dalje pozajmljuju od stripa, ali je serija nezavisna, sto mi se svidja.Obicno zaseru sa dodavanjem novih likova u sezonama, ali ova forenzicarka se lako uklopila i nema je previse.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ladno sam pogledao 4 epizode ubica njegovog oca, gledljiva je iz nekog razloga..

Sent from P9L

Gledam Fargo, 2ep, so far so good,

Sent from my x600

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno