- Učlanjen(a)
- 04.11.2016
- Poena
- 50
haos skidaaammm.. hvalaZa sada je ok, bar posle prve dve epizode......
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
haos skidaaammm.. hvalaZa sada je ok, bar posle prve dve epizode......
Krenula? Kako deluje? Ne gledam nijednu seriju dok se ne zavrsi citava sezona, pa nemoj da spoilujes - samo reci kako deluje?![]()
WW
I Tereza je bila host, scena sa Bernardom u krevetu.
Tako je vecina osoblja host, i ona dvojica "hirurga" koji su pomagali Maeve su takodje.
Šta je sa South Park S20e09?
Što je odlažu već 2 nedelje?
Lucifer je serija sa najbojlim ribama definitvnoMaze,inspektorka,majka,a ne zaostaje mnogo ni ona foreznicarka,prosto ne znam koja je bolja riba
![]()
Bukvalno se nije morala gledati. Bezveze sam gledao poslednji 15-20 min Supergirl jer se ama bas nista ne desava sto je vezano za Crossover. U svakom slucaju fenomenalan za sada sledi jos 2ep.Sjajan CW crossover. Ovo bi morali ovako MINIMUM jednom po sezoni.
A realno nije se morala ni Supergirl gledati, što je ogroman plus.
Bukvalno se nije morala gledati. Bezveze sam gledao poslednji 15-20 min Supergirl jer se ama bas nista ne desava sto je vezano za Crossover. U svakom slucaju fenomenalan za sada sledi jos 2ep.
Ne stižem da pogledam S/F/A/LoT crossover , ali Gotham ova sezona vrhunska, do sada ubedljivo najbolja. Lucifer takodje odlična serija.... Kakve crne Ubice očeva i slično, pored ovih zanimljivosti
bas sam hteo da pitam. Sta se deislo u SG da je bitno? Odgledao flash i sve je jasno i izgleda mi kao da je tu pocelo. Mozda ce se u SG zavrsiti.
Danas je Agents of Shield nastavio, i oni drže dobar tempo kroz sezone. Miljama ispred Arrowa, što trenutno nije teško.
Ovi su poludeli.. prosle nedelje poceli saSledeće nedelje u Flash.
Pa sad...meni je to daleko od fenomenalne glume, vise namerna trash-limunada, ali da, sad je nekako sve bolja, iako je bilo dosta filera, u odnosu na proslu sezonu.Neke dijaloge i dalje pozajmljuju od stripa, ali je serija nezavisna, sto mi se svidja.Obicno zaseru sa dodavanjem novih likova u sezonama, ali ova forenzicarka se lako uklopila i nema je previse.Ko prati Lucifer, serija je sve bolja i bolja. Mnogi su mislili da ce da bude klasican procedural ali fokus je mnogo vise na bozanskom delu price (divinity kako kazu u seriji) nego sto je klasicna policijska serija. Glumci fenomenalni a ona Maze je fenomenalna riba, meni bolja i od Tricia Helfer
Inhumans ima da pokidaju ako ih urade kako valja.Bas odlicna sezona - upravo pogledao novu epizodu, PO KI DA LI. :d
Sledece godine krece nova serija, Inhumans: https://news.marvel.com/tv/54407/marvels-inhumans-coming-imax-abc-2017/
edit: Miljama ispred svih CW limunadica.
Ladno sam pogledao 4 epizode ubica njegovog oca, gledljiva je iz nekog razloga..
Sent from P9L
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari