Stvarno nema smisla vise...
Послато са L-EMENT501
Ne razumem u čemu je problem, WW je serija, ovo je tema o serijama, sve stavljamo u spojlere da nekome ne
pokvarimo užitak.
Ne razumem u čemu je problem, WW je serija, ovo je tema o serijama, sve stavljamo u spojlere da nekome ne
pokvarimo užitak.
Zar zaista sumnjaš u tu mogućnost? [emoji6]Bilo bi kul kad bi na kraju neki die hard fan isekao lepo scene i napravio seriju da gledas od pocetka do kraja timeline lepo.![]()
Ono tipaLogan je MIB
Westworld (nije me mrzelo da napišem)
Matori Ford je meni mnogoooooo čudan u ovoj devetoj epizodi. Čak razmišljam da je on "domaćin" kojeg je originalni Ford kreirao pre eventualne smrti. Prvo kad kreira Bernarda vidi se podjednako mator čikica, ali mi karakterno deluje drugačiji, nekako kao manje podla osoba od ovog sada. Onda u par navrata kontroliše neke od ostalih hostova na vrlo sličan način kao Maeve nakon onog full unlock-a, u smislu da im menja narative mislima bukvalno. Ima mi tako neki vajb svo vreme. I btw više stvarno nema sumnje za MiB-a i Williama. Will je odlepio u zadnjoj ep. Finale je 90min tako da će biti brutala.
Upravo, posle slabijeg pocetka sezone, nisam hteo da se zavrsi ova epozodaGotham odlična 11ta epizoda.
Sent from my D6603
Krenula je da si ziv i zdrav.
hvala tebrexKrenula je da si ziv i zdrav.
Krenula? Kako deluje? Ne gledam nijednu seriju dok se ne zavrsi citava sezona, pa nemoj da spoilujes - samo reci kako deluje?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari