Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne razumem u čemu je problem, WW je serija, ovo je tema o serijama, sve stavljamo u spojlere da nekome ne
pokvarimo užitak.

Poslednja izmena:
Ne razumem u čemu je problem, WW je serija, ovo je tema o serijama, sve stavljamo u spojlere da nekome ne
pokvarimo užitak.

Za*ebavam se, jer su se bunili ljudi pre par meseci kad bude 10 strana o GoTu, pa 8 strana o Marvelu a sad se niko ne buni kad se pise o WW...bas ste bre zategnuti ovde, opušti se.

Supergirl
Kako su navikli sa crossover epizodama da pogledam ovu epizodu, bukvalno samo poslednjih 15sek ima veze sa crossoverom

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

WW pokidao!!!!
Po vašrm savetu odgledah za vikend od 4 do 8 epizode i noćas u trećoj smeni 9 epizodu.

Što se tiče Supergirl,odgledah je zbog crossovera,samo je zadnjih pola minuta bitno za crossover.Možete slobodno preskočiti Supergirl,od večeras kreće prava stvar!!!!!

Послато са Huawei Honor 5x

Westworld (nije me mrzelo da napišem :D )

Matori Ford je meni mnogoooooo čudan u ovoj devetoj epizodi. Čak razmišljam da je on "domaćin" kojeg je originalni Ford kreirao pre eventualne smrti. Prvo kad kreira Bernarda vidi se podjednako mator čikica, ali mi karakterno deluje drugačiji, nekako kao manje podla osoba od ovog sada. Onda u par navrata kontroliše neke od ostalih hostova na vrlo sličan način kao Maeve nakon onog full unlock-a, u smislu da im menja narative mislima bukvalno. Ima mi tako neki vajb svo vreme. I btw više stvarno nema sumnje za MiB-a i Williama. Will je odlepio u zadnjoj ep. Finale je 90min tako da će biti brutala.

Westworld 9-ka

708359.gif

10-ka ce biti neki opasan mindfuck. Ima nesto da izvrte sto nismo mogli ni da predpostavimo. Svaka im cast.

Pa ako u finalu ne bude neki opasan twist ima da budem razočaran. Ne volim predvidljive krajeve.

Pa ako bude u WW predvidljiv kraj onda do ..... samo da ne bude preterani cliffhanger

Ono tipa
Logan je MIB

Westworld (nije me mrzelo da napišem :D )

Matori Ford je meni mnogoooooo čudan u ovoj devetoj epizodi. Čak razmišljam da je on "domaćin" kojeg je originalni Ford kreirao pre eventualne smrti. Prvo kad kreira Bernarda vidi se podjednako mator čikica, ali mi karakterno deluje drugačiji, nekako kao manje podla osoba od ovog sada. Onda u par navrata kontroliše neke od ostalih hostova na vrlo sličan način kao Maeve nakon onog full unlock-a, u smislu da im menja narative mislima bukvalno. Ima mi tako neki vajb svo vreme. I btw više stvarno nema sumnje za MiB-a i Williama. Will je odlepio u zadnjoj ep. Finale je 90min tako da će biti brutala.

Pa i nije bas podjednako mator, vidi se da je mladji nego sada ali ne mladolik kao pre 35 godina. To samo govori da je Bernard napravljen pre fazon ~10 godina.

WW

Ne znam da l je neko primetio ali kad je Sarlot pozvala Terezu u svoji sobu da pricaju, u krevetu joj je bio Logan, sto mi govori da su MiB i William u istom timelineu. Ili gresim

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Gresis, to nije Logan nego ovaj bandit koji krade sef ceo zivot, zamrzla ga je u krevetu, Logan je covek a ne robot zar ne?

WW
Onaj bandit sa oziljkom koji je sada izgleda skapirao kako stvari stoje kada mu je Maeve otvorila oči.
Možda i napravi neku spletku Sharlote ako ga pozove ponovo u njenom krevetu.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
kad krece The Affair 3.sezons

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Krenula je da si ziv i zdrav.

WW
Salim se nisam jos krenuo da gledam cekam da se zavrsi, provociram samo ove sto se bune

WW

Anagrami:

Bernard Lowe je anagram od Arnold Weber a Dolores Abernathy anagram 'hoe betrays Arnold'...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno