Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa rejtinzi su za TWD nikada slabiji...

AMC’s mega-hit fell sharply after its seventh season premiere last month, and has declined steadily each week since to
mark the steepest ratings fall in the show’s history. In fact, Sunday’s fifth episode of the season delivered the show’s lowest viewership since season 3.

Ma razvukli su oni jos jedno smaracko crevo FTWD :D ...koje ce da nastavi tradiciju

WW Au taman kad pomislim da je prosla bila odlicna sledeca epizoda me demantuje. Prosto je razvalila. Samo da se u sledecim sezonama ne izgube u rasplinjavanju.

Lepo rece Hopkins da smo mi samo ljudi. I lepo nas je definisao od pojedenih neandertalaca do izrade "domacina" za ljudsku igru.

Poslednja izmena:
Pokidao WW nisam se skoro jezio uz neku epizodu serije :)

Ne znam...meni ovaj WW toplo-hladno...

Ove poslednje dve epizode,iako je bilo zanimljivih događaja,nisu nešto.

Kako niko od zaposlenih nije provalio da je Bernard isti Arnold?
I otkud sam Man in Black zna i onu Charlote?

Što se tiče Williama i Man in Black

Ja bih rekao da su ista osoba. Pogotovo što je nekoliko puta u ovoj poslednjoj epizodi fokus bio na onom njegovom nožu ali ona scena u crkvi kada Dolores zove Williama a pojavljuje se Man in black je epska i možda potvrda da se radi o jednom istom liku mada ono što je meni upalo u oči je scena kada Dolores beži iz kampa a WIlliam kaže "Naći ću te" i onda dolazi u crkvu

Poslednja izmena:

Pa o kojoj mi vremenskoj distanci pričamo, koliko je prošlo vremena od smrti Arnolda.

On je ubijen u samom začetku parka, sumnjam da je iko od zaposlenih radio tada.

Vezano za Vilijama, i man in black, ne znam, ok dosta toga govori da su iste osobe, mada mi se
čini posle ovoga danas da možda ipak i nisu, videćemo uostalom.

A kako man in black zna šarlot, valjda su u istom upravnom odboru WW korporacije. Očigledno je
da je Man in Black neko ko vuče konce glavne konce tamo, pored Forda naravno.

Poslednja izmena:
Pa o kojoj mi vremenskoj distanci pričamo, koliko je prošlo vremena od smrti Arnolda.

On je ubijen u samom začetku parka, sumnjam da je iko od zaposlenih radio tada.

Vezano za Vilijama, i man in black, ne znam, ok dosta toga govori da su iste osobe, mada mi se
čini posle ovoga danas da možda ipak i nisu, videćemo uostalom.

A kako man in black zna šarlot, valjda su u istom upravnom odboru WW korporacije. Očigledno je
da je Man in Black neko ko vuče konce glavne konce tamo, pored Forda naravno.

30 godina je prošlo od smrti Arnolda ali ne verujem da su svi koji su od početka bili tu otišli i da je samo Ford ostao i da se niko drugi ne seća Arnolda.
Ako ništa drugo barem bi neko iz upravnog odbora mogao da zna Arnolda možda i sam Man In Black ali do sada nije bilo njegovog susreta sa Bernardom dok se sa Fordom susreo...
Ne verujem da je to toliko važno ali kao i ono sa transfuzijom krvi mi je upalo u oči.

Što se tiče Williama i Man in Black

Ja bih rekao da su ista osoba. Pogotovo što je nekoliko puta u ovoj poslednjoj epizodi fokus bio na onom njegovom nožu ali ona scena u crkvi kada Dolores zove Williama a pojavljuje se Man in black je epska i možda potvrda da se radi o jednom istom liku mada ono što je meni upalo u oči je scena kada Dolores beži iz kampa a WIlliam kaže "Naći ću te" i onda dolazi u crkvu

Jesi obratio paznju kako Ford izgleda kada je napravio Bernarda? Skoro pa mator kao sada.
Bernard sigurno nije stariji od 10 godina, pa moguce da tu ni nema onih radnika od pre 30 godina koji bi ga prepoznali. Ili pitanje ko je od radnika danas/bio robot a ko covek...

Man in Black je clan odbora.

William i Man in Black su definitivno ista osoba. Ta scena u crkvi je mozda prikazana iz njegove perspektive, kao secanje na Dolores. ;)

WW

Cudi me kako niko nije primetio fotografiju koju je Vilijamu dao njegov drug, zaboravio sam mu ime. Mislim da je to fotografija koju je nasao Doloresin otac.

Jesi obratio paznju kako Ford izgleda kada je napravio Bernarda? Skoro pa mator kao sada.
Bernard sigurno nije stariji od 10 godina, pa moguce da tu ni nema onih radnika od pre 30 godina koji bi ga prepoznali. Ili pitanje ko je od radnika danas/bio robot a ko covek...

Man in Black je clan odbora.

William i Man in Black su definitivno ista osoba. Ta scena u crkvi je mozda prikazana iz njegove perspektive, kao secanje na Dolores. ;)

Meni pre mirise da ce biti Logan

Ja upravo odgledao - do sada najbolja, uf!

WW

Cudi me kako niko nije primetio fotografiju koju je Vilijamu dao njegov drug, zaboravio sam mu ime. Mislim da je to fotografija koju je nasao Doloresin otac.

Tu fotografiju je upravo mogao da izgubi Man In Black kada je dolazio po Dolores što potvrđuje da je su William i MiB jedan isti lik

Bas tako. A poslednja scena u crkvi, pa ko zna koliko puta je Dolores već bila u toj istoj petlji.

Odavno ovoliko spoliera nisam video. :D

To je i meni palo na pamet kao jedna od mogućnosti.

Neko ko je član odbora, kog se Dolores očito iz nekog razloga plaši, ko je maltretira godinama... OK, moguće je da je William malo fijuknuo ali me ni ovo ne bi uopšte iznenadilo...

Wiliam je možda stvarno flipnuo, posle onog današnjeg masakra i iseckanih na komadiće hostova :d

Ček da krene opet GoT :)
A sada nazad na spoilere :)

NE verujem da je Logan MiB. Harris ima svetlu kosu, a ovaj je crn. Jedino ako u stare dane nije odlučio da farba ono malo kose što mu je ostalo. Mislim da je Vilijam jednostavno malo flipnuo i odlučio da batali sve moralne kočnice. Ko zna sta se posle još Loganu desilo :)

E pa otvorite zasebnu temu za WW pa ne moze to tako pa na 10 strana samo WW WW WW pa... :)

Bilo bi kul kad bi na kraju neki die hard fan isekao lepo scene i napravio seriju da gledas od pocetka do kraja timeline lepo. :)

@ milkobgd, NightCrawler

Potvrdjuje i noz. :)

Man in Black kroz celu sezonu nosi noz koji je isti kao onaj kojim je Logan oslobodio Williama i kojim je kasnije William ubio/sekao robote.

Poslednja izmena:
@ milkobgd, NightCrawler

Potvrdjuje i noz. :)

Man in Black kroz celu sezonu nosi noz koji je isti kao onaj kojim je Logan oslobodio Williama i kojim je kasnije William ubio/sekao robote.

Pa moguće je i da je tako očigledno, bukvalno su poturali nož svakom prilikom. A opet, šta ako u finalnoj epizodi ove sezone
dođe do susreta Vilijama i Man in Blacka, to bi možda čak bilo najveće iznenađenje. Navlače nas cele sezone a onda. :d

Mene kopka

da li je Ford sam u svemu ovome? Ne verujem da moze sam da se "bori" protiv upravnog odbora osim ako i medju clanovima istog nema hostova koje moze da kontrolise

Sa druge strane da li je mogice da su Wiliam i MiB
zapravo originalni hostovi koje je Arnold napravio

Ako je dobra pretpostavka da su ista osoba tacna, onda ne mogu biti robot. :D

E pa otvorite zasebnu temu za WW pa ne moze to tako pa na 10 strana samo WW WW WW pa... :)

Bilo bi kul kad bi na kraju neki die hard fan isekao lepo scene i napravio seriju da gledas od pocetka do kraja timeline lepo. :)
Stvarno nema smisla vise...

Послато са L-EMENT501

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno