Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
@Saj a da im kazemo da povremeno istusiraju karte da se rashlade:) , niovajlije, samo sa kartama pod vodom mozete da se ponasate tako, kupite vodena hladjenja pam ih ganjajte do mile volje, al za to morate da se isprsite jos koliko za karte

Rade li ovi drajveri 15.12 koje clay preporucije na rx serijama? I ima li razlike, vredi li ih ubacivati?

16.9.2 je meni top, poslednji mi pravi probleme

"Testing a fork The Spurious Dragon hardfork is scheduled for the coming week; block 2675000 is likely to occur Tuesday evening (CET). The block number for the testnet “Morden” was scheduled at block 1885000."

Možda nešto sredjuju na cntronu....

Ovaj ETH definitivno treba da promjeni ime u Fork Coin :)

sta se desava sa dwarfpool?
vec sat vremena nemoze da se konektuje na kom rigu,a ovde na pulu kao da nerade

Zato sam presao na nanopool sa dwarf-a. Samo me smara sto ce mi uzimati onda lep procenat.

predjite na miningpoolhub ili suprnovu

Ne na suprnovu !!!

Because of the recent developments concerning the soft/hard fork discussion because of the DAO Hack and the decisions by the Dev's, I've decided to close the Ethereum Pool as I think ETH does not comply with the idea of irreversible, uncensored blockchain technology.

ETH is still a brilliant coin (or rather a technology) with most likely a bright future because of all the funding invested the clever dev's attached and all the possibilites with Smart Contracts etc. Of course mine it if its profitable for you, or not if you don't like the whole (changed) idea behind it.

The Pool will remain running until the fork occurs, as there are plenty of pools already it should be pretty easy to move over. It was a pleasure being one of the first pools available for ETH and I enjoyed working with the technology.

Please move your miners to the other pools, it was great to have you on suprnova, check the main page, lots of other coins are listed there too or just PM me if you find a coin that is not listed.

samo podesiti epools radi dwarf normalno, nije ni prekidao :D

Sad sam proverio rigove prebacili su na dworfov ru server. Pa podesite failovere, stavite druge servere i druge poolve pa ne morate posle da se zezate...

Da li neko ima problem sa cex.io sto se tice depozita?

Od juce u ovo vreme ne stize mi eth sa coinotrona... Pisao sam supportu, nije mi jasno sta se desava.

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Isti problem imam,transkcija se vidi na etherchain-u ali je na cex-u nema.Ne vidi se ni deposit adresa ETH-a.Nista nisam reduzimao jer sam poslao mali iznos a i verovatno ce resiti problem.

pa eth kako je forkovan ima problema, na poloniexu je ugasen i depozit i withdraw, teski dani za eth.

radi se ciscenje mreze od fake acc od dos napada....a i danas je bio problem sa geth i parity.

Svi na ZECa

Nije mi legao 1 ETH sa konja na polo. Jel teku normalno isplate?

Ne teku,evo treci dan isplate mi nema na cex.io..Nest ne stima od kad su ga forkovali.

Vrh Dno