Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Isto... imao na GB nesto, uporedih sa Ali-em, em jeftinje, em da iskoristim kredit. Valjda nije fals :D

vrlo je moguće da imaju neke kineske natpise na pakovanju, ali ne zato što su falš nego su jednostavno za kinesko tržište...razlikuju se pakovanja od onoga što ide na druga tržišta, ali falš najverovatnije nisu...sad, da li je sandisk za kinesko tržište isti kao onaj koji se prodaje u nemačkoj ili americi, to je tema na koju možemo da potrošimo 1000 strana bez nekog zaključka :)

Ako meni radi 100/100 citanje/upis, i izdrzljiv je, moze pisati XiaBoo Ji, meni ne smeta :)

Poslednja izmena:
Ili Zhong Ji kao na mojoj klimi koja bez servisiranja cepa 11 godina.:)

Zanimaju me ove "pametne" narukvice, konkretno CUBOT V1. Da li je neko uzimao i jel su dobre? Dal one rade isključivo dok je telefon kod mene ili mogu i bez fona pa se onda sinhronizuju kasnije? Tipa ako idem na trčanje, jel moram da nosim i fon ili ne?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Ne mora biti non-stop povezana sa telefonom. Kada se poveže, sinhronizovaće se podaci, tako je bar sa Mi Band-om, ona može zapamtiti podatke unazad 7 dana bez sinhronizovanja, ako se ne varam.

Sent from my MI 4W

Treba mi neki brzi flash od 64 gb pa mi treba preporuka koji uzeti i odakle naruciti.
Nesto tipa ovoga sa linka
http://www.ebay.com/itm/SANDISK-EXT...484478?hash=item4d3d184cbe:g:n1IAAOSwHPlWd1-8

Da li se ovaj pokazao kao provereno dobar model i ako jeste gde ima da se poruci da je dobra cena i da je original?
Nisam bas nesto puno narucivao sa aliexpress-a pa mi treba neka preporuka za link sta naruciti i kod koga.
I da li ovo prolazi bez carine ili ima jos nekih dodatnih troskova na carini?

6 poruka iznad tvoje :D

Izvinjavam se za ovo glupo pitanje, ali... kako se porucuje sa AliBabe?:)

nikako alibaba je za firme a aliexpress za raju

Sent from my mobile

Čitao sam na drugom forumu da je jedan dečko uspeo da poruči jednu multimediu za kola preko alibabe ali to je bilo 200-300 evra.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Treba mi neki brzi flash od 64 gb pa mi treba preporuka koji uzeti i odakle naruciti.
Nesto tipa ovoga sa linka
http://www.ebay.com/itm/SANDISK-EXT...484478?hash=item4d3d184cbe:g:n1IAAOSwHPlWd1-8

Da li se ovaj pokazao kao provereno dobar model i ako jeste gde ima da se poruci da je dobra cena i da je original?
Nisam bas nesto puno narucivao sa aliexpress-a pa mi treba neka preporuka za link sta naruciti i kod koga.
I da li ovo prolazi bez carine ili ima jos nekih dodatnih troskova na carini?
Uzmi refrubrished model..nista mu ne fali a 10 dolara je jeftiniji..inace taj sandisk je proglasen za jedan od najboljih usb na svetu

Bas me zanima na kojem % maticnih i laptopova uopste moze da postigne i pola toga ;)

kako ista cena :D najjeftiniji na ebay kosta 80 dolara...4 puta vise od refrubrished i skoro tri puta vise od obicnog novog

Zar je važno da li će postići baš tu brzinu na svakom kompjuteru?
Kad je cena ista za stariji i noviji model zašto ne uzeti noviji i brži...

@Dwyane Wade
Naravno da sam pričao za nove, a ne refrubrished. Ko hoće da se zeza sa korišćenim pa popravljanim pa da posle kuka ako se pokvari i/ili šalje u fabriku na popravku slobodno neka izvoli.
Ne znam koje cenu ti gledaš, ali ostavio sam link gde piše da je cena 65$, a pretraga pokazuje da ih do 70$ ima da se bira. Odakle tebi ta cena ko zna...
Obrati i pažnju da je ovo model od 128gb, kao što sam i naglasio i ostavio link, a ti porediš cenu sa starijim modelom, duplo manjim, korišćenim i popravljanim.
Koliko ga guraš pomislio bih da ga ti lično prodaješ :D

Inače, refubrished ne bih nikad kupio ako nije skoro pa džabe. Još sa ebay-a... A razlika u ceni imeđu starog modela novog, i starog refubrished je 12$. Za te pare ako neko hoće da rizikuje samo napred :)

Poslednja izmena:
Zar je važno da li će postići baš tu brzinu na svakom kompjuteru?
Kad je cena ista za stariji i noviji model zašto ne uzeti noviji i brži...
Ja se za oba pitam da li ce postici te brzine. Nije do fleski, vec do USB3 kontrolera, tek skoriji Intel USB3 je prava stvar, a nema svako najnovije generacije Intel maticnih ;)

Razumeo sam te i slažem se, nego cena ista pa zato kažem :)
Ja svakako moram da promenim konfiguraciju i da uzmem HTPC početkom naredne godine kad izađe Kaby Lake, a UHD materijal je prilično veliki, pa mi se nikako ne isplati ići na stariji i manji model :D

Jel imao još neko ovakvu situaciju: naručio sam tastaturu za laptop i platio je prepaid internet karticom u četvrtak, u petak mi je stigao ovaj mail:
Screenshot_2016-11-21-09-07-11.jpg
A taj njihov sajt za žalbe ne radi iako pokušavam već tri dana da uđem na njega:
Screenshot_2016-11-21-09-03-58.png

Karticom koje banke si probao da je platis? Drugo sto mi pada na pamet... Ako tvoj nickname ima veze sa tvojom lokacijom ili lokacijom tvoje banke, mozda su ti zbog toga stopirali narudzbinu (ne znam, nagadjam). Ono sto bi mogao da probas to je da pokrenes live chat sa Ali supportom, ali spremi zivce jer ako ti se veza sa supportom bude prekidala cesto kao meni 11.11, trebace ti strpljenje. Ne znam sta drugo da predlozim, iskusniji trgovci ce mozda imati neku bolju ideju.

Payoneer Master card. Rezervisana su sredstva sa kartice ali su me ovi odbili. Već sam ranije naručivao sa njom, dva puta do sada, sat je stigao a neka maska za telefon od 1$ nije, mada je uredno plaćena

Dešava se relativno često da svi vodeći kineski sajtovi traže neku verifikaciju za neke transakcije ako im neki parametar upali lampicu. Odradiš šta traže i najčešće odmah od blokiraju sredstva. Meni su samo jednom tražili posle xxx transakcija na hobby Kingu, a znam ljude kojima su tražili na gotovo svim sajtovima pa i na aliexpressu bukvalno za svaku transakciju koja nije izvršena paypal-om.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

PayPal i Master Card se ne mirišu, pa zato ne mogu da ih povežem. Problem je što ja ne znam kako da im dostavim tu dokumentaciju, pošto im ovaj sajt danima ne funkcioniše.

Nikad pre paket sa aliexpress, za 15 dana.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

PayPal i Master Card se ne mirišu, pa zato ne mogu da ih povežem. Problem je što ja ne znam kako da im dostavim tu dokumentaciju, pošto im ovaj sajt danima ne funkcioniše.
Uvek mozes dodati MC na PayPal, ne mozes samo povuci na njega.
Ali kakve veze ima PP sa Ali-em?

Nazad
Vrh Dno