Shipping starting from $13.26
Isto... imao na GB nesto, uporedih sa Ali-em, em jeftinje, em da iskoristim kredit. Valjda nije fals![]()
nikako alibaba je za firme a aliexpress za raju
Uzmi refrubrished model..nista mu ne fali a 10 dolara je jeftiniji..inace taj sandisk je proglasen za jedan od najboljih usb na svetuTreba mi neki brzi flash od 64 gb pa mi treba preporuka koji uzeti i odakle naruciti.
Nesto tipa ovoga sa linka
http://www.ebay.com/itm/SANDISK-EXT...484478?hash=item4d3d184cbe:g:n1IAAOSwHPlWd1-8
Da li se ovaj pokazao kao provereno dobar model i ako jeste gde ima da se poruci da je dobra cena i da je original?
Nisam bas nesto puno narucivao sa aliexpress-a pa mi treba neka preporuka za link sta naruciti i kod koga.
I da li ovo prolazi bez carine ili ima jos nekih dodatnih troskova na carini?
Ja se za oba pitam da li ce postici te brzine. Nije do fleski, vec do USB3 kontrolera, tek skoriji Intel USB3 je prava stvar, a nema svako najnovije generacije Intel maticnihZar je važno da li će postići baš tu brzinu na svakom kompjuteru?
Kad je cena ista za stariji i noviji model zašto ne uzeti noviji i brži...
Ovo ti je ponisteno zato sto je prodavac prevarant, vratice ti novac.Jel imao još neko ovakvu situaciju: naručio sam tastaturu za laptop i platio je prepaid internet karticom u četvrtak, u petak mi je stigao ovaj mail:
Pogledajte prilog 215136
A taj njihov sajt za žalbe ne radi iako pokušavam već tri dana da uđem na njega:
Pogledajte prilog 215137
Uvek mozes dodati MC na PayPal, ne mozes samo povuci na njega.PayPal i Master Card se ne mirišu, pa zato ne mogu da ih povežem. Problem je što ja ne znam kako da im dostavim tu dokumentaciju, pošto im ovaj sajt danima ne funkcioniše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari