Brate ala ti lazes
Dal si procitao sta sam napisao, kupio sam na ebay.de a ne na kleinanzeigen koji ti pominjes, platio putem paypala i sve tu u nemackoj zavrsio, napisao sam i kako se zove prodavac i iz kog je grada pa proveri da li je u nemackoj.
I nema na ebay.de povrata robe, reklamacija, garancija i sl. to tamo ni jedno privatno lice ne nudi ni kao opciju, to je sve vrlo lako proverljivo i niko i ne salje van DE tako da nemam pojma sto pises o kupovini i reklamaciji van nemacke.
kada se javis sa problemom na ebay.de oni te prvo zamole da cekas deset dana, prema tome nikako nisi mogao da dobijes pare za 5.
cak i kad odluce da ti daju pare opet i ta procedura traje 48 sati.
Ako treba da ti kacim mailove od nemackog ebay-a nema problema, ali i sam znas da to nije tako kako pricas.
Ala ti ne čitaš sta ti se piše, strasnooo...
Nemam nameru da se raspravljam sa tobom, svoje iskustvo sam napisao, a ti ako si nepismen pored svojih očiju, to je tvoj problem. A nekog nazivati lazovom, jer ti upućen nisi, a ja ti pišem iz svog iskustva, jer ovde živim... Onda ti bas veze nemas kako i sta funkcioniše....
Vidi se koliko veze nemas, niko ne šalje robu svoju van de? Nastupao si se za medalju... Pogledaj malo bolje neku robu i razne prodavce pa ces videti gde pojedinci sve šalju, za koje sve zemlje itd...
Znas li ti šta pišeš? Nema povraćaj para, pa onda ima za 10 dana, pa onda moze i za 48h?
Misli ti sta hoćeš, lepo sam pokusao da ti objasnim moje iskustvo... Ali normalno, naši ljudi sve bolje znaju nego kako sve funkcioniše i na nečijem ličnom iskustvu...
Naopako....
Čak sam i jednom članu pomogao tako da kažem, kupio je iz Srbije preko eBay.de neku robu, stigla na moju adresu, robu raspakovao i bila malo oštećena, slikao pokazao slike članu foruma, kaže on salji za srbiju, poslao a on imao prepisku, dobio 50e nazad na svoj PayPal, ali je bila moguća i zamena, do mene nije bilo, tako je član foruma odlučio.
SAD reci da opet lažem, koliko si smešan pa nazivati ljude da lazu jer ti nisi uspeo da rešiš svoj problem kako treba, neupućen si i zato si i tako prošao.... Ko ti kriv...
Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk