Slican slucaj...
Izlicitiram na ebayu jedan uredjaj sa senzorima na 190 eur, polovno ful pakovanje tzv bundle uz onaj nemacki klasican oglase gde napisu da nema vracanja i garancije.
Cim sam izlicitirao poslao sam pitanje da li je uredjaj u potpunosti ispravan...nije mi nista odgovorio osim da potvrdim adresu za slanje.
Dobijem uredjaj bez punjaca i kabla za napajanje, ali to je manje bitno...
Ispostavi se da jedan od senzora zapravo nije ispravan. prodavac apsolutno ignorise sve moje poruke, i ja otvorim dispute, krece palpal agonija i moram ceo slucaj da vodim na nemackom jeziku i ako sam zamolio da se slucaj vodi na engleskom.
Na kraju sam nekako uspeo da izvucem 50eur, i sad vise nisam siguran da li imam pravo da ga ocenim negativno nakon sto sam dobio ovih 50eur jer nemac je imao ociglednu nameru da me prevari a ovih 50 eur jedva da pokriva cenu drugog polovnog senzora uz svu komplikovanu akrobatiku nabavke i rizik da opet dobijem neispravan deo.
Eto vam slucaj jednog postenog nemca sa zapada koji nije preprodavac vec je prodavao samo taj jedan uredjaj.
I kako na kraju da ga ocenim, jer je poceo da saradjuje tek kad je video da cu da dobijem slucaj i onda se cenkao oko refunda?