Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Od kako sam uradio update tapatalka sve linkove mi otvara u nekom njegovom browseru tj aplikaciji..dakle naprimer ovr aliexpress linkove nece da otvori u aplikaciji vev u tapatalku i nudi mi da skinem aliexpress...isto je tako sa drugim linkovima. Sta da uradim :)
upali ovo:
c4ff979862e57538a9a97516abb6c19f.jpg

from my Le X720 on TT

Hvala.

@lukam sta je uradio grosso na tvoju zalbu za kabl?

Salju novi, sve ok. Malo im treba duze da odgovore na mejl, ali jako su korektni

Carina i porez su 32% i obicno je lutrija jer moze da ti naplate vise a i manje.
https://www.aliexpress.com/item/Ori..._2&btsid=94001639-67b0-4c10-b849-8336510fb7c0
ili ovde je najeftinije https://www.aliexpress.com/item/Ori..._2&btsid=ddc883e2-9c74-46ea-abfe-f8e8e5fe675d
ali za kvalitet prodavca ne odgovaram jer svako narucuje za sebe.
Znam da je 32%, nego bas to bude lutrija...nista ne mora da znaci. Kinez obicno napise manju cenu ili gift, a ovi nasi carinici verujem da nisu bas tolko upuceni u cene svakog kineza ponaosob...pa cesto to zna da bude otprilike odokativno 30-40e za mobilni. Pa sad nekom ce podceniti, nekom preceniti, ali ce oni u globalu biti na 0. Nego pitam bas konkretno ako je neko ovaj model porucivao na nasu adresu (u Srbiji) koliko je platio dodatno? Znam da i to nista ne mora da znaci, ali eto, cisto informativno.

Ja ne znam da li je iko ovde uzeo tj naručio na Srbiju? Dwyane Wade možda? Ali realno mislim da su veće šanse da se prođe sa time da ga na manje procene. No o konkretnim ciframa nemam pojma..

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Nema pravila mobilni od 165e platio sam 20e a tablet 55e platio 32e

Sent from my x600 using Tapatalk

Dwyane Wade pitao si prije neki dan za svjetlo tipki, ima u 21s postavka
7292393241ea5e0707cd6ea27c0e7721.jpg

Ovo gde je Nova launcher, to je za izbor launchera?

Nije, to je neka opcija koja kao omogucuje novi da se bolje integrira u sustav. Bira se na drugom meniu, tamo gdje biras sve default apps.
Btw jesi se igrao sta na mokee s viperom, malo su mi komplicirane te postavke, ne znam sta da stavim

Nije, to je neka opcija koja kao omogucuje novi da se bolje integrira u sustav. Bira se na drugom meniu, tamo gdje biras sve default apps.
Btw jesi se igrao sta na mokee s viperom, malo su mi komplicirane te postavke, ne znam sta da stavim
Užasne su. Ne vidim nikakvu razliku u zvuku tj dobar je sa oba a na audiofx lepo imaš dva ona kruga koja okrećeš i to je to. Ovde milijardu toga. Nisam ni podešavao ništa sad kad sam stavio ovaj zadnji release, sutra ću.

https://yadi.sk/d/fBq3Mf0wyzeWS Madsurfer's 21s EUI 5.9 Rom
- Deodexed
- All APK's Zipaling'ed
- Init.D Suport
1 GPU_rendering
2 batterytweaks
3 dalviktocache
4 dalvikvm
5 lmkconfiguration
6 sdcardreadahead
7 zipalignonboot
8 netspeed
9 [S89touch]
- No Chinese Apps
- Rooted.
- Busybox installed.
- Gapps with contacts and calendar synchronization.
- Google Play Store.
- Google Now and Google Voice Search.
- Some build.prop Tweaks.
- camera2.api enable

Au, pa rusima baš treba vremena da prekopiraju sa xda :)

Taj rom je dobar, ja sam na njemu trenutno. Baterija je odlicna.. dodatno sam zaledio mail, browser, user manual (koji je na kineskom) i feedback.
Stock browser je cisto solidan, ali koristim yubrowser od mokee

Sta je ovo 2 dana nigde posta o le maxu :) :)

Nightly novi izasao od mokeea

Poslednja izmena:
Ceka se mokee 70.1
Inace sam se mucio zadnjih dana trazeci dobru mail aplikaciju. Treba mi za hotmail acc da radi push i exchange acc poslovni.. Na nekima radi jedno, ne radi drugo.. na kraju sam nasao neki MailWise gdje sve radi

Jeste za to je wise odlican, bio je i pre jos jedan zaboravio sam mu ime pa je prodat skoro ...jel nisi mogao to da ubacis na gmail app isto?

Jesam, ali kasnili su mi mejlovi.. nista par sati pa dođe 5 istovremeno.
Ni ovaj stock nije bio los, ali isto zadnjih dana nesto kilavio. Mozda je bilo i do servera- to mi je sad palo na pamet. Uglavnom Nine, Outlook app, mymail, bluemail.. sve sam ih probao.
Najgluplje mi je da mi server od firme odbija outlook app zbog sigurnosnih protokola, a Microsoft je i jedno i drugo (i exchange active sync i outlook app)

Poslednja izmena:
Darko jel se mice taj mokee s mrtve tocke sta? Vidim stalno nove verzije izlaze, ali iste stvari ne rade od pocetka.. doduse nista bitno, ali reko kad vec izbacuju novo..

Mislim da se sem nekih bug fixes ništa noviga neće biti. Krenuli su sa Mokee 71.1 tako da ako novosti bude da će u tom pravcu ići.

Kazu na xda da se taj mokee kompilira automatski nakon sto su popravili onaj bootloop, sto se vidi i u changelogu. Drugim rijecima tesko da cemo docekati mokee 70 ako se neko ne uhvati posla, a problem je nastao nakon sto je ffboy ili zhaocheng ili kako se zove presao na mi max

Kazu na xda da se taj mokee kompilira automatski nakon sto su popravili onaj bootloop, sto se vidi i u changelogu. Drugim rijecima tesko da cemo docekati mokee 70 ako se neko ne uhvati posla, a problem je nastao nakon sto je ffboy ili zhaocheng ili kako se zove presao na mi max

Ne znam šta će biti ali to nije tačno jer ima njegovih ispravki i nakon toga tj nakon "povlačenja". Gledao sam changelog. No videćemo...

Treba mi pomoc oko notifikacija. Devojci i dalje ne stizu notifikacije ni lad je iskljucila pomocu onog koda ono.. Sta je jos resenje?

Resenje je ili da joj postavis 016s gde sve radi ok i iskljucis update ili sacekas novi update koji treba da izadje ovih dana gde su obecali da ce to srediti.

Koji update se ocekuje? Inace je na 18s od cuocao2

Bez vidljivih promena...

Nazad
Vrh Dno