Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Rx 470 kod mene max baca do 162-3 na procesoru g1820 na -i 4

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Mršavo to Boga mi.
175 na rx 470 sve na default (od 8GB grafe) -i 4 i isti Celeron...

I meni daje 155-160 rx 470 asus 4 gb i to modovane i clokovane ..mozda im sad ovaj moded bios odmaze

Negooo, ja imam drugi problem.
Radili mi rigovi par dana non stop na 6.0 Claymore mineru i juče ujutro nestane struja na kratko (tamo kod rigova)... Posle toga, rigovi se podigli ali sam video sve zvezde i zvezdice da ih pokrenem.
E, sada, jedan mi rig radi kompletno a drugi zeza sa GPU#03. Svi GPUovi izbace šer rejt samo ovaj gidan za.ebava... :(
Iskoristio sam parametar -di 1234 i tako isključio GPU#0 i rig je odmah proradio (i saga GPU#03 radi i daje šer rejt), e sada je pitanje koja je to grafa stvarno u rig-u?! Mogu li ovako nekako da otkrijem to ili moram ručno da se pozabavim time??? obzirom da OCL drugačije numeriše GPUove i ono što mi vidimo kao GPU#0...GPU#x nema vezu sa vezom u realnoj numeraciji grafičkih kartica po slotovima...???

Poslednja izmena:
^Digni majner za svaku pojedinacno i gledaj koja se zavrti, i tako redom do pretposlednje.

Ok.
Znači moram biti tamo uz njih...
Nikako mi nije jasno zašto se to desilo? Ne verujem da je neka grafa stradala. Pre bih rekao da je u pitanju ekstender...
Videću pa javljam ishod...

Sent from my 8079 using Tapatalk

stavis auto fan profil karta koja ne radi ugasice ventilatore, otvoris gpu-z i vidis koja je karta.

stavis auto fan profil karta koja ne radi ugasice ventilatore, otvoris gpu-z i vidis koja je karta.
Sve se to dešava u deliću sekunde. Konektuje se na pool, pozove OCL, ispiše GPUe (dodeljene brojeve) i zabode ... Ne stigne miner da se pozabavi fanovima.

Ok.
To je to...
Pogledaj P. P. ako nisi kupio grafe...

to sto tahiti vise trosi stoji , ALI je i jeftiniji duplo od 470 minimum

7970 kod mene gige daju po 180 ja se topim kad ih vidim...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Sta je onda problem sa mojim 480tkama, daju 155.. skoro bez poboljasanja u odnosu na 6.0

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sta je onda problem sa mojim 480tkama, daju 155.. skoro bez poboljasanja u odnosu na 6.0

Pa jel su modovane, undervoltovane i overclockovane? Trebalo bi da trose max 120w...Ovi sa tahitijima gruvaju mnogo vise w za malo vise sol-a

Pa jel su modovane, undervoltovane i overclockovane? Trebalo bi da trose max 120w...Ovi sa tahitijima gruvaju mnogo vise w za malo vise sol-a
Ceo rig troši koji wat preko 500, sve modovano, ako ih poguram malo da daju vise soll, potrosnja ode na 600-650.

Konačno nađoh failed grafiku.
Grafička sa numeracijom GPU#0 je kod mene, fizički, predzadnja odnosno četvrta grafika u sistemu. Sutra joj sledi čekićanje :d
Za danas je gotovo. Umoran sam...

Evo i ja da postavim neku sliku
484fac348fd5dfbb7c49282ef2229a82.jpg

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

1000/1250, Na 290x cepa 205s

Nego gledam po oglasima nigde karti sa normalnom cenom ***, mozda da se dopunim da pojacam grejanje :p

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno