Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Meni sa Supernove sve stiže kako treba, svih šest uplata, nema kašnjenja. Mislim da je do pool-a

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Isplata sa pool-a (flypool) ide normalno na polo samo se tamo "zabaguje" i nema potvrde dok ne stigne nova isplata sa pool-a...

I meni je u 11 sati stigla uplata na poloneix ali stoji 0 of 24 i ne mrda :( isto flypool u pitanju

Najavljivali su neki novi wallet ja ne znam nisam pratio jel izasao, vjerovatno to sad nesto cackaju pa imaju problem, recimo bittrex je uveo 30 confirm. nesto definitivno rade oko zcasha sto je dobro mozda skoci zekonja :D
Te transakcije na Z walet ja mislim da nisu nikad proradile, a to je valjda trebala da bude novina sa izlaskom zekonje.

Skocio do riga da ga malo podesim i pošto karte imaju dual bios, vratim ih na fabricki, hash skocio sa 140 na 151 po karti, ceo rig 605h/s sa 4 karte rx 480, sve stock, al zato i potrosnja skocila sa 510 na 600w..

Takođe mi nije jasno da karta sa najvecim asicom se greje kao luda, ventovi rade najvise i daje najmanje, jedva 135-138.

A najlosija karta je najhladnija i daje 155-160.

Sad kada sam vratio na modovane biose, karte se manje greju ali i dalje ista prica, najmanji asic najvise daje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Uvek je karta sa najvećim asicom najtoplija.

Hoće li večeras sedmica, pošto sinoć nije :)

Kakav problem imaš?

Pa recimo kad je vrednost BTC-a dobra onda obicno ne mogu da prodam i pretvorim u EUR :D
Al bez zezancije stvarno mi se to desava kod wirexa..

Edit:
Service unavailable - try again later

Evo bas hocu da pretvorim, i kvrc.

Kakav problem imaš?

Saljem BTC na nalog na wirex i vec skoro 24h pise pending.. block chain explorer vidi transakciju kao gotovu... njihov help desk se oglasio da je preuzeo stvar i da ce javiti.. oglasicu se naknadno da i ostali znate sta raditi.. mislim da cu preci na cex i telenor banku...

2016-11-17_230539.png Na cex.io...za sada ne postoji ni jedna potvrda o transakciji a prošlo 3,5h....prethodnih dana slao na stamp, polo, trexx i stizalo za pola sata najduže sat vremena...

Doduše ja sam u subotu prebacio neku lovu i nisam imao problema, danas nisam probao. Probaću ujutru pa javljam

Drugari jel kopao neko zclassic ? Po coinwarz.com je on sad najisplatljiviji ......

Drugari jel kopao neko zclassic ? Po coinwarz.com je on sad najisplatljiviji ......

Trenutno je prvo mesto na toj listi prilično nestabilno jer se svakog trenutka menjaju ZEC,ETH,ETC,EXP i ZCL. Ja uzmem pa vidim u zadnjih par dana koji je imao najbolju isplatljivost pa se držim njega. Moje mišljenje je da više izgubim ukoliko rigove previše često prebacujem sa jednog coina na drugi (isto važi i za pool-ove) nego kad izaberem jedan i držim se njega dok mu je isplatljivost dobra. Ponavljam to je moje mišljenje, možda drugi imaju drugačija iskustva.

Trenutno je prvo mesto na toj listi prilično nestabilno jer se svakog trenutka menjaju ZEC,ETH,ETC,EXP i ZCL. Ja uzmem pa vidim u zadnjih par dana koji je imao najbolju isplatljivost pa se držim njega. Moje mišljenje je da više izgubim ukoliko rigove previše često prebacujem sa jednog coina na drugi (isto važi i za pool-ove) nego kad izaberem jedan i držim se njega dok mu je isplatljivost dobra. Ponavljam to je moje mišljenje, možda drugi imaju drugačija iskustva.

Onda biraj onaj koji najmanje trosi sa te liste...EXP trosi najvise, ETH i ETC su u sredini a Equihash za sada najmanje trosi, osim ako Clay ne izbaci novi miner :)

Kakva je situacija sa ovim BELA coinom? Od i on bi trebao da se počne kopati skoro. Cijena nije loša i napreduje. Mogao bi se hvatali prvi pik.

Kakva je situacija sa ovim BELA coinom? Od i on bi trebao da se počne kopati skoro. Cijena nije loša i napreduje. Mogao bi se hvatali prvi pik.

Postavi neke linkove da vidimo kako se kopa..poolovi i ako ima neku matematiku da onda otvorimo novu temu (ako vec nema...treba da se proveri) i kako si reko da bi uhvatili prvi pik.

Napisi ti jos malo detaljnije

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

i onda sad dodjem ja i pitam za zclassic sta mislite jel bolje to da kopam ili mozda etc+sia ? jel isplativije od lbc + zec ?
A da probam eth+dcr mozda je to najbolja kombinacija trenutno ?

Nazad
Vrh Dno