Znam, to je logicno, ali nije logicno da daje najmanje...Uvek je karta sa najvećim asicom najtoplija.
Kakav problem imaš?Ima neko problema sa wirex servisom ?
Hoće li večeras sedmica, pošto sinoć nije![]()
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
Kakav problem imaš?
Kakav problem imaš?
Pogledajte prilog 214894 Na cex.io...za sada ne postoji ni jedna potvrda o transakciji a prošlo 3,5h....prethodnih dana slao na stamp, polo, trexx i stizalo za pola sata najduže sat vremena...
Drugari jel kopao neko zclassic ? Po coinwarz.com je on sad najisplatljiviji ......
Trenutno je prvo mesto na toj listi prilično nestabilno jer se svakog trenutka menjaju ZEC,ETH,ETC,EXP i ZCL. Ja uzmem pa vidim u zadnjih par dana koji je imao najbolju isplatljivost pa se držim njega. Moje mišljenje je da više izgubim ukoliko rigove previše često prebacujem sa jednog coina na drugi (isto važi i za pool-ove) nego kad izaberem jedan i držim se njega dok mu je isplatljivost dobra. Ponavljam to je moje mišljenje, možda drugi imaju drugačija iskustva.
Kakva je situacija sa ovim BELA coinom? Od i on bi trebao da se počne kopati skoro. Cijena nije loša i napreduje. Mogao bi se hvatali prvi pik.
Postavi neke linkove da vidimo kako se kopa..poolovi i ako ima neku matematiku da onda otvorimo novu temu (ako vec nema...treba da se proveri) i kako si reko da bi uhvatili prvi pik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari