Šta je novo?

Black Friday (Rasprodaja)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prica gluposti jer se ne razume. Ako kupujes u pravoj Adidas/Nike radnji kod nas mozes biti siguran da su iste kao u Americkim/Evropskim radnjama. Znam jer sam kupovao i tamo i ovde.

A koje su to prave Nike i Adidas radnje kod nas? Sta kad bi ti rekao da Adidas u Knez Mihajlovoj nije isti kao i Adidas u Uscu/Delta City?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A koje su to prave Nike i Adidas radnje kod nas? Sta kad bi ti rekao da Adidas u Knez Mihajlovoj nije isti kao i Adidas u Uscu/Delta City?
Sve legalne prodavnice sportske opreme u Srbiji imaju regularnu obucu, da li su slabijeg kvaliteta od robe za EU, to je vec druga stvar, moze biti a i ne mora.
Nikada do sada sa adidaskama nisam imao problema, ni ovde uzetih,a ni preko.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Sve legalne prodavnice sportske opreme u Srbiji imaju regularnu obucu, da li su slabijeg kvaliteta od robe za EU, to je vec druga stvar, moze biti a i ne mora.
Nikada do sada sa adidaskama nisam imao problema, ni ovde uzetih,a ni preko.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Imao sam ja sa crazy light 2, imale su fabricki propust u vidu lose odradjenog dela plastike na petnom delu... Preko su vrsili zamenu tih prvih serija a kod nas nisu priznavali... Doduse nisam licno ni probao zamenu ali par ljudi iz okruzenja jeste... a kostale su prilicno. Posle toga nikakvih problema sa njima (adidasom) mada ih nesto ni ne nosim. Nike i ostali, zaista nisam primetio razliku izmedju nasih modela i onih sa zapada odnosno iz EU.

Da dopunim samo da sam ja video razliku izmedju modela u Koreji i u EU. Primetno je kvalitetniji onaj u Koreji, mada su mi oba para iz 2008. i dalje u dobrom stanju (dobrom, ali ne odlicnom, i primetno je bolje opstao korejski par)

Korejski je tada bio iz Vijetnama valjda, a UK iz Bangladesa ili Kine, ne secam se (nisu vise kod mene)

Ima li popusta na tehniku, alate u Nemačkoj na black friday?
Tipa ovaj sajt
https://www.bueromarkt-ag.de

U Nemackoj nemas klasican BF... jer je u Nemackoj u sustini cela godina BF...
Vidis nesto sto ti se svidja,pogledas gde se prodaje i cekas... pre ili kasnije pada akcija i kupis... ko je nestrpljiv (kao vecina nemaca) odmah kupuje,ne gleda gde i ne gleda cenu...
Bas zbog toga sada cene krecu gore do novaka jer se ne gleda cena vec se samo kupuje,da bi od januara drasticno padale... u sustini,od polovine januara do kraja marta je BF u Nemackoj...

Kao danas,prosetali do centra,scena iz velikog trznog centra,nit popusta,nista posebno,klasicna subota sa prepunim radnjama:

P61119-164940.jpg

Ja volim kad organizuju one fore u Americi, npr. svako ko dođe go golcat na BF dobije vaučer na 100$. Bilo je to negde i u Evropi. Taman vidiš koliko su ljudi spremni da se ponize :D, mada kod nas bi za te pare svi došli goli ... i za manje.

Kupujes digitalne kopije sa Amazon US?

Videćemo ove godine, možda ne bude samo Amazon. Kupim digitalne kodove za XBO i PS4, jer najviše i igram igre na tim platformama. Koja god mi je igra bila diskutabilna za nabavku, ostavim je za Cyber Monday i uzmem za par dolara. Prošle godine sam uzeo Knack za 1$ na Flash akciji, The Order 1886 za 5$, Forzu Horizon 2 za 7$, Mass Effect 1 za backwards XBO za 1.50$. Za nekih 30€ možeš natrpati HDD glupostima koje nikad ne bi kupio po njihovim regularnim cenama (ME i FH2 izuzimam iz ovog "gluposti"). Knack - taman toliko i vredi realno, a The Order je čak i za 5$ precenjen :D.

Poslednja izmena:
Da li će neka IT radnja kod nas davati popust na svu robu?
Rekoh ako bude da iskoristim za CPU kuler. Nije da mi je neophodan, ali da se iskoristi prilika...

Imas 5% u GT-u ako koristis Intesa kartica :D To je koliko ce biti popusti kod nas ;)

Dakle LC CC-12 i sa popustom kod njih je skupllji od ostalih 5-6 ranji bez popusta :D

A u međuvremenu u normalnom svetu...

Black Friday

DJI Phantom Drone 4 for $899 (usually $1,499)
Samsung 50-inch 4K TV for $399 (usually $1,049)
Samsung UN55KS8000 55-inch 4K Smart TV for $997.99 (usually $2,199)
Samsung UN55KS8000 65-inch 4K Smart TV for $1497.99 (usually $3.499)
Dell XPS 13 (Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD) for $849.99 (usually $1,399.99)
Lenovo ThinkPad X1 Carbon (Intel Core i7, 8GB RAM, 256GB SSD) for $914.99 (usually $1,849)
LG 34-inch Ultra-wide 2K monitor for $249.99 (usually $599.99)
Cyber Monday

Apple iPad Pro 12.9-inch (256GB, Wi-Fi) for $649.99 (usually $999)
PlayStation 4 Pro bundle with Watch Dogs 2 and Street Fighter for $399.99 (usually $499.97)
Xbox One S 1TB with Gears of War 4, Deus Ex: Mankind Divided, and an extra controller for $299.99 (usually $419.97)
Samsung 850 EVO 250GB internal SSD for $69.99 (usually $94.99)
Additionally, eBay will be running a weekend-long sale on DJI Phantom drones, with some models discounted up to 40 percent off, but the exact details have yet to be announced.

Odakle si izvadio ove cene?

Ja se izvinjavam, zaboravio sam link da stavim.

link

Sa Verge portala, članak o black friday pa su naveli cene sa ebay-a.

4K Samsung 50ica za 400$. Gde ja zivim...

Ako neko naidje na dealove za velike SSDove kao prosle godine, neka javi ;)

Drugari jel moze neko da mi proveri cenu kod nas u Srbiji za Asus STRIX GTX1080 O8G GAMING, sa telefona mi je skroz nezgodno, ovde bi me izasla tacno 650 evrica, kad se uporedi sa nasim prodavnicama/madjarima jel to povoljno ili jok ?
Imam jos brdo nekih racunarskih komponenti koje bi mozda uzeo, ako se ovo ispostavi kao povoljno

Ima li nekih slusalica na snizenju? Moze li sa Amazona ili Ebay da se naruci kod nas i za koliko bi stiglo otprilike?

Amazon je najavio da ce ove godine "black friday" kod njih da potraje do 22.12. :d

Izgleda da cu ja prvi put Shipito da koristim za BF. :)

I kod nas je crni petak u Home centru, pogledajte samo te akcije, da se rokne čovek :smash:

uzeo kindle paperwhite za 99 na amazon.de ok popust

Uuummm...... On košta 80€......

Na amazon.de je Logitech G810 bila 100€, sad mi krivo sto je nisam kupio...

EDIT: Toliko mi je krivo da sam u dva posta skoro istu recenicu napisao :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno