Sramota! Koja je to prodavnica, da slučajno ne kupim nešto tamo?
Gigatron, dobio i ja to mailom danas, akcije su im blago receno katastrofalne.
Sramota! Koja je to prodavnica, da slučajno ne kupim nešto tamo?
Naucili od kineza.[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Kinezi to redovno rade...pred neki veliki praznik najave ogromne popuste, a onda dignu cene robi par dana pred taj popust i onda kao e evo velikog popusta taj dan...a cenu vrate na staru...obican mamac na koji mnogi padnu.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Parndorf nije stvarno toliko jeftin cesto, neke manje radnje po gradu (van turistickih delova) umeju biti jeftinije. Jedino ako trazis nesto tipa Armani, Boss, DG i sl. gde umeju biti stvarno 75% popusti (pitajte uvek da li je u Parndorfu cena ona sa etikete, oni obicno ostave originalnu a daju dodatni popust, za sta nigde ne pise! Dakle cene su cesto NIZE nego na etiketi).Nemam pojma sta se desava, dosao sam poslom misleci da cu uspeti da iskoristim priliku za neke dobre popuste na tehniku, a za sada nisam nasao nista povoljno niti nacuo da ce biti nekih dobrih popusta, jedino cu za odecu dobro da prodjem, pandorf daje neke brutalne popuste tipa 70-80%, tako da cu u povratku da svratim i obnovim garderobu
Nike/Adidas kad god sam isao cene nisu bile nista posebno, cak su Adidas jeftinije kod nas.
Jos da su original...
To sam i ja mislio, ali Adidas kupljen 2014. kod nas - i dalje me sluzi.Jos da su original...
Kako to mislis ?
Probao, ne svidja mi se uopste.Ako uzimate cokoladu, iskljucivo i samo Godiva. Probao sam i Lindt i jos par svajcarskih cokoladi, ali je belgijska Godiva no.1
Nije tako za sve.
Ja sam sa aliexpress-a uzeo nekoliko stvari koje su provereno bile na popustu.
Recimo kablovi koje sam kupovao od istog tog prodavca za 4,4$ sa aplikacije (4,7$ web) sam sada uzeo za 2,89$ preko aplikacije.
Ne kupuj na fejsu pa ces kupiti original.[emoji1]Jos da su original...
Prica gluposti jer se ne razume.
Bas tako,pogodio si...
Black Friday samo ime kaze da je to petak a ne cetvrak. Crni petak je dan posle dana zahvanosti, zbog praznika u SAD to je bio dan sa najslabijom prodajom pa zbog toga tad prave akcije.Pozdrav,
Sredinom ovog meseca bih poslovno isao za Bec, uzeci u obzir da najveca rasprodaja u godini (Black Friday) pada poslednjeg cetvrtka odnosno 24. Novembra, gledao bih da dotle ostanem u Becu i "omastim" brke nekim masnim popustima.
Ehhh, kad bi preuzeli taj crni petak..njihov crni petak je prava rasprodaja, kao i sve ostale rasprodaje koje imaju...a ne ovi nasi prevaranti i raspali trgovci u pokusaju, sa svojim "akcijama".Zasto se trudimo da preuzmemo sve Americke obicaje? Evo black friday, pa onda helloween ,.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari