Šta je novo?

Black Friday (Rasprodaja)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Porucio bi sad uoci tih rasprodaja na eDigitalu par fotoaparata, telefona i televizora pa zapalio do Segedina da pokupim iste. Ovde u Becu je blaga katastrofa sto se tice tehnike ..
Ako ima zainteresovanih koji bi kupili nesto u gore navedenoj prodavnici , a da bar kolko tolko znaju madjarski mozemo se dogovoriti da odemo zajedno i pokupimo sve to. Moze PM oko dogovora

Zar u Becu nema isto rasprodaja? Ja uvek tamo ili u Nemackoj uzimam tehniku.

Nemam pojma sta se desava, dosao sam poslom misleci da cu uspeti da iskoristim priliku za neke dobre popuste na tehniku, a za sada nisam nasao nista povoljno niti nacuo da ce biti nekih dobrih popusta, jedino cu za odecu dobro da prodjem, pandorf daje neke brutalne popuste tipa 70-80%, tako da cu u povratku da svratim i obnovim garderobu

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Imaš u temi dva sajta i aplikaciju za popuste u Nemačkoj i Austriji pa pogledaj.

Naucili od kineza.[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Kinezi to redovno rade...pred neki veliki praznik najave ogromne popuste, a onda dignu cene robi par dana pred taj popust i onda kao e evo velikog popusta taj dan...a cenu vrate na staru...obican mamac na koji mnogi padnu.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Baš sam to isto primetio sad za onu Gearbest 11.11 rasprodaju, listam ponudu i komentar mi je bio "koga ovi "mažu"" :D

Isto na Ali-ju prošlog petka, odustanem posle par minuta kada sam video kakva je situacija.

Sada bukvalno treba izbegavati sve te globalne shoping dane, čini mi se da će posle nove godine, kada nastane "zatišje", biti motivisani da obaraju cene, naravno, sve zavisi i od stock-a, ako im je ostalo dosta robe od novogodišnje rasprodaje...

Nije tako za sve.
Ja sam sa aliexpress-a uzeo nekoliko stvari koje su provereno bile na popustu.
Recimo kablovi koje sam kupovao od istog tog prodavca za 4,4$ sa aplikacije (4,7$ web) sam sada uzeo za 2,89$ preko aplikacije.

Dobio sam i ja od Gigatrona mail sa Black Friday popust artiklima!

Tuga...

Fen za kosu su spustili skoro 50% a ovamo 1-2 monitora spustili za 20% a da sam pratio cene proslih nedelja verovatno bi neke stvari bile i jeftnijie od ove cene koja je na popustu!

Nemam pojma sta se desava, dosao sam poslom misleci da cu uspeti da iskoristim priliku za neke dobre popuste na tehniku, a za sada nisam nasao nista povoljno niti nacuo da ce biti nekih dobrih popusta, jedino cu za odecu dobro da prodjem, pandorf daje neke brutalne popuste tipa 70-80%, tako da cu u povratku da svratim i obnovim garderobu
Parndorf nije stvarno toliko jeftin cesto, neke manje radnje po gradu (van turistickih delova) umeju biti jeftinije. Jedino ako trazis nesto tipa Armani, Boss, DG i sl. gde umeju biti stvarno 75% popusti (pitajte uvek da li je u Parndorfu cena ona sa etikete, oni obicno ostave originalnu a daju dodatni popust, za sta nigde ne pise! Dakle cene su cesto NIZE nego na etiketi).
Ali Lindt je bio debelo skuplji nego u radnjici u Hitzigner Hauptstrasse recimo :) (cokolade)
Nike/Adidas kad god sam isao cene nisu bile nista posebno, cak su Adidas jeftinije kod nas.

Neces naci random popuste za tehniku, ali za BF, Bozic, NG (a pogotovu posle NG za garderobu) ima.

Jos da su original...
To sam i ja mislio, ali Adidas kupljen 2014. kod nas - i dalje me sluzi.
Isti Adidas (Duramo 6 su u pitanju, znaci isti model) kupljen u Nemackoj 2013. - propao pre kraja 2013. manje od 6 meseci! Jos je bio skuplji nego kod nas :(

Ako uzimate cokoladu, iskljucivo i samo Godiva. Probao sam i Lindt i jos par svajcarskih cokoladi, ali je belgijska Godiva no.1

Nije tako za sve.
Ja sam sa aliexpress-a uzeo nekoliko stvari koje su provereno bile na popustu.
Recimo kablovi koje sam kupovao od istog tog prodavca za 4,4$ sa aplikacije (4,7$ web) sam sada uzeo za 2,89$ preko aplikacije.

I moje iskustvo je isto, neki proizvodi su prvo poskupeli, na taj dan kao pojeftinili a skuplji nego pre, dok su neki ipak bili jeftiniji, Čarape sam kupovao do tada za 2.53 , a onda sam 11-og video da su 2.05 i naručio još 3 para.

Adidas ozbiljno varira u kvalitetu, od proizvoda do proizoda.

Možda zbog toga ljudi misle da kod nas nije original, tj ista roba kao na zapadu.

Pozdrav,
Sredinom ovog meseca bih poslovno isao za Bec, uzeci u obzir da najveca rasprodaja u godini (Black Friday) pada poslednjeg cetvrtka odnosno 24. Novembra, gledao bih da dotle ostanem u Becu i "omastim" brke nekim masnim popustima.
Black Friday samo ime kaze da je to petak a ne cetvrak. Crni petak je dan posle dana zahvanosti, zbog praznika u SAD to je bio dan sa najslabijom prodajom pa zbog toga tad prave akcije.
Totalna ludnica je samo u Americi, u Evropi se to slabije obelezava.

Neki moji klijenti iz AU i USA tuku dvomesečan ili tromesečan promet samo tokom ta tri dana (Black Friday - Cyber Monday), pa vi vidite koji je to hajp u anglo-saksonskim zemljama...

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Pa dobro kog datuma je onda taj Black Friday?

Zadnji petak u Novembru koliko je meni poznato

Zasto se trudimo da preuzmemo sve Americke obicaje? Evo black friday, pa onda helloween ,.....

Ne, ne, ne, mi se trudimo da kupimo nešto po dobroj ceni :)
To kod nas nije običaj ali trazimo na netu. :)

Poslednja izmena:
Black friday je petak 25.11, a cyber monday je ponedaljak posle znaci 28.11.
Cyber monday je rasprodaja na internetu.

Ne znam za vas ali Cyber Monday je moj "JAM" što bi rekli Ameri :D
Ima da se nakupuje igara na Amazonu, čitave zime da me "greju" :D

Zasto se trudimo da preuzmemo sve Americke obicaje? Evo black friday, pa onda helloween ,.....
Ehhh, kad bi preuzeli taj crni petak..njihov crni petak je prava rasprodaja, kao i sve ostale rasprodaje koje imaju...a ne ovi nasi prevaranti i raspali trgovci u pokusaju, sa svojim "akcijama".
A imamo i mi halloween, poklade kako se to oduvek zvalo...samo nije 31. oktobra.[emoji1]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno