Šta je novo?

Black Friday (Rasprodaja)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja ti je zavalna cena? :d

Pih ja ne verujem da cu biti tu tad...

Kontam da mozes da ih prodas za mnogo vise, mislim ako gledas zaradu

Poenta je usreciti i sebe i nekog drugog ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pih ja ne verujem da cu biti tu tad...

Kontam da mozes da ih prodas za mnogo vise, mislim ako gledas zaradu

Ne trebaju meni pare, vise eto zanimacije radi... Dok se ne vratim u Srbiju za 2 - 3 meseca ***

Poslednja izmena:
Najavljuju sutra neke popuste u Rodi(30%,50%,70%), pa ako neko bude isao, neka javi da li ima nesto zanmljivo.

+1, odlična cena za j3 + se dobija račun i garancija, za te pare kida telefon.

Da. Odlicna cena ! Ja sam za 100e prosle godine prodao 32ku lg tv star tada 4god koji sigurno nije imao bolju sliku od ovog.

Nema veze, ima isti u gigatronu ako nekome treba. (Proveriti, nisam gledao spec detaljno).

I tamo piše da je sa 10% popusta a ista cena 27k tako da je realna oko 30k verovatno.

Nije isti, ovaj u Tehnomaniji ima N3710 i Windows 10. Mislio sam da ga kupim ali sad neću iz inata :mad:

Na bestbuy sajtu ima 50% off na Logitech, mis g502 je 40$ npr, ali ne znam ako se naruci preko shipita da li ce ovi nasi da to gledaju kao da kosta 100 evra...

Shipito ti u svojoj otpremnici napiše cenu koju kažeš a ovi bi to trebalo da prihvate.

Ajde ne budite toliko naivni. Da ste pozvali prodavnicu jutros minut nakon otvaranja čuli bi ovo : "Nažalost taj model više nemamo u ponudi".

To je varijanta, eto kad bi slučajno imali taj TV onda bi on možda koštao toliko. Ali preporučiću vam ja neki sličan koji košta kao ovaj pre popusta ... Zvao komšija jutros pa im *ebao sve po spisku :D.

Ajde ne budite toliko naivni. Da ste pozvali prodavnicu jutros minut nakon otvaranja čuli bi ovo : "Nažalost taj model više nemamo u ponudi".

To je varijanta, eto kad bi slučajno imali taj TV onda bi on možda koštao toliko. Ali preporučiću vam ja neki sličan koji košta kao ovaj pre popusta ... Zvao komšija jutros pa im *ebao sve po spisku :D.

Ja ga jutros uzeo ,u radnji u Krusevcu ,sa jos par stvari,i ostalo ih je par komada.

Poslednja izmena:
Zna li neko, TV sa DVB-T2/C da li radi sa ikom digitalnim kanalima za koje treba DVB-C tuner ?

Ja ga jutros uzeo ,u radnji u Krusevcu ,sa jos par stvari,i ostalo ih je par komada.

Svaka čast onda za te što tamo rade. Pošteni su (ili neiskusni još :D ). Znaš kako to kod nas u NS-u odrade? Ranije, kad je bilo više onih manjih IT shopova i krenu Novogodišnje akcije u Metro-u. Najave laptop za 19.990 din, stvarno pravo sniženje, 7-8K jeftinije nego bilo gde. E sad, zaposleni uvek imaju neke poznanike koji drže neke prodavnice i onda dan-dva ranije srede da sve ode jednom od njih. Lik plati malo preko, ovi podele razliku, a on u svom shopu stavi 29.990 cenu. Kako radnja radi 24/7, a akcija počne u 6 ujutro, ljudi krenu u 5h da se skupljaju i prave red. I onda kad krene akcija već onaj prvi u redu čuje "Nažalost, više nemamo taj model u ponudi". I onda ih je neko prijavio inspekciji ... Bilo je i po novinama ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno