Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa taj duo sa c radi kod mene.

Pa taj duo sa c radi kod mene.
Pročitao sam tvoj post nego sam hteo sa microusb pa da može i žena da ga koristi. Ali pošto ne radi preko adaptera ondak ništa. Uzeću sa USB c.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

9d0711bb33a00f019072b8304d7db0aa.jpg

Šta zauzima ovoliko memorije pod "drugo", podaci aplikacija ili? Nemam predstavu šta bi još moglo da bude.

To je baš mnogo! Instaliraj neki program kao npr DiskUsage, pa vidi šta bi to moglo da bude.

Kod mene je malo manje ali nista puno

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Stize mi danas ovaj punjac,ceko 20 dana .Nemam pojma jel se vodi kao original ili ne( uz tel mi nije doso orig.)al deluje da je jako kvalitetno,i kablo i adapter.Nisam stigo nesto mnogo da testiram,samo ukljucio i vidim da pise da je brzo punjenje.

Original white 5V 3A TYPE C USB 3.1 Fast wall charger 1M Type c data cable for lg G5 GOOGLE Nexus 5X 6P
http://s.aliexpress.com/qaUNBfIj
(from AliExpress Android)

Sent from my Nexus 5X

U to ulazi download folder, a ja tu imam 3.5GB fajlova, ako nista tu ne cuvate onda vam je zato tako malo

Nisam pratio temu dugo. 7.1dfp skidati ili ne? Kada ce biti finalna verzija i kako se sa dfp prelazi na finalnu?

Skini slobodno, većina nas koristi taj dp ovde. Nema nekih bagova koliko znam.
Ako nisi rutovan onda prelaziš na final isto kao i na dp - ota apdejt. Ako jesi onda skineš zip i flešuješ preko flashfire.
Final u decembru.

Jel zna neko kako da prebacim sliku sa 5X na smart HDTV? Imam Sony W706B koji podržava Miracast, ima WiFi Direct, DLNA, MHL,...

Najbolja varijanta ti je da kupiš chromecast. Bićeš oduševljen. Mnogo brže i pouzdanije rešenje na duže staze od bilo kog smart tv-a.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel ima neko problem sa grebanjem ekrana bez zastite?
Ekran se bukvalno izgrebe na sve sto moze, pun je ogrebotina a cak ni kljuceve ne drzim u dzepu. Sa prethodnim telefonima nisam imao taj problem, uvek cist ekran

Ovo mi je treći Nexus nakon četvorke i petice i da kucnem u drvo, niti jedne ogrebotine do sada iako ne koristim nikakvu zaštitu za ekran.

Najbolja varijanta ti je da kupiš chromecast. Bićeš oduševljen. Mnogo brže i pouzdanije rešenje na duže staze od bilo kog smart tv-a.

+1 za chromecast. Imam verziju 2, pre zadovoljan. Sve sa PC i fona prebacim na TV.

+1 za chromecast. Imam verziju 2, pre zadovoljan. Sve sa PC i fona prebacim na TV.
Malo off topic,razmisljam da pazarim chromecast,ako recimo castujem film sa kompa na tv cime ga pusta? Kakvim plejerom? Plejerom "ugradjenim/instaliranim" u tv ili plejer chromecasta?

Ovo mi je treći Nexus nakon četvorke i petice i da kucnem u drvo, niti jedne ogrebotine do sada iako ne koristim nikakvu zaštitu za ekran.
Ja stvarno ne znam kako je uspeo ovoliko da se izgrebe. Foliju ne mogu da nosim jer ekran gubi odziv

Malo off topic,razmisljam da pazarim chromecast,ako recimo castujem film sa kompa na tv cime ga pusta? Kakvim plejerom? Plejerom "ugradjenim/instaliranim" u tv ili plejer chromecasta?

Instaliras na pc videostream i odaberes foldere koje hoćeš da sharujes. Na Android uredjaj instaliras takodje aplikaciju videostream preko koje upravljavas sa aplikacijom na pc-u, otprilike nešto kao remote. Postoji i opcija da ubacis titl, sve radi bez greske.

Ili instaliraš airflow na pc i preko njega castujes.

Kupis neko bolje i nista se ne primeti

imam staklo od prvog dana i nikakvi problemi sa odzivom. ovaj dp1 ubija kako radi, ispeglase sistem napokon. Tu i tamo ima poneki fc app koje nisu apdejtovane ali generalno super radi sistem. Jedino me nervira sto u novom dialeru ne izlazi slika kontakta kad te neko poziva vec tek kad se javis

Mene to mnogo nervira, imam slike za sve kontakte praktično, sinhronizovane sa fb-om. Pre kad mi zvoni telefon izadje na pola ekrana slika, sad ono malo s*anje..

imam staklo od prvog dana i nikakvi problemi sa odzivom. ovaj dp1 ubija kako radi, ispeglase sistem napokon. Tu i tamo ima poneki fc app koje nisu apdejtovane ali generalno super radi sistem. Jedino me nervira sto u novom dialeru ne izlazi slika kontakta kad te neko poziva vec tek kad se javis
Ja prvi dan stavio foliju i video da je nemoguce nositi ono, pazio sam telefon bas ali ne znam na sta se ekran izgrebao (puno sitnih ogrebotinica). Skinuo sam dfp, cekam da se napuni tel i instaliram[emoji2]

Sa staklom je slaba vidljivost na suncu, ali opet bolje stavi :D

Vrh Dno