To nije nikakav popust..za 20 dolara ima i sada..to je samo taj digao cenu na 30 pa spusta ma 20....izmisljotineХтео бих сад за 11.11 да купим Miband 2, па ме занима како иде са овим попустима и купонима. Сада је цена око 30€. Видим да тад нуде за ~23€, али када га додам у корку цена буде 30€. Како да купим са попустом.
Послато са 8070 уз помоћ Тапатока
И мени треба један, али шаље у року од 60 дана!?Evo ga link za misa o kome sam pisao. Ovaj koristim ja vec skoro dve godine i radi mi savrseno.
https://m.aliexpress.com/item/32255197510.html#autostay
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Bolje sad, neces nista propustiti.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Jednu sam platio 14$ drugu 7$Koliko kostaju te stvari za koje dobijate lazne brojeve? Ne mozete ocekivati pravi broj za nesto od par dolara to je nerealno.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Znao sam i ocekujes pravi broj pa nema sanse na gearbestu i everbayingu preko 40 dolara broj za pracenje.
Ko god da prihvati paket na trackingu mora pisati ime onog na koga je adresiran.Svasta je moguce...mozda i da je taj postar pogresio a ovi prihvatili posiljke jer su stigle dzabe..ko zna...a malo verovatno mi je moguce da je bas kinez napisao neki tudji tracking broj od nekog ko je narucivao iz bas njegove radnje iz srbije..pa nismo tako veliki...
To nije nikakav popust..za 20 dolara ima i sada..to je samo taj digao cenu na 30 pa spusta ma 20....izmisljotine
Ja sam to i napisao nego neko ne cita i pravi se pametan...Tako je na GB i EB
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Razmišljam da naručim miš razer deathadder, biće nekih 20tak dolara sad 11.11 neko imao iskustva sa miševima iz kine?
Sent from my Sony Xperia Z5 Compact
Sta ti znaci ova slika objasni?Ja kupujem stalno pre nedelju dana zadnji put.Jel vidis da se doplacuje za registrovanu posiljku dzabe nema za manje od 40dolara broj za pracenje!
Sta ti znaci ova slika objasni?Ja kupujem stalno pre nedelju dana zadnji put.Jel vidis da se doplacuje za registrovanu posiljku dzabe nema za manje od 40dolara broj za pracenje!
3 paketa ove godine, potpisale komsije za meneKo god da prihvati paket na trackingu mora pisati ime onog na koga je adresiran.
Znao sam i ocekujes pravi broj pa nema sanse na gearbestu i everbayingu preko 40 dolara broj za pracenje.
Najjače do sada, toliko o 11.11.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari