Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kako uspevate da izvucete toliko SOT? :D
Ja i dalje ako uspem 3.5-4h bude odlicno. Koristim Pure Nexus ROM (poslednji) i Franco r25 kernel. Sve zivo sam pogasio, kad telefon miruje baterija stoji, ali pri laganom koriscenju baterija brzo pada. Probah par kernela, fabricki reset telefona, na kraju cu da promenim ROM jer je mozda on problem :(

Wifi i slabo osvetljenje, sobna upotreba.
Napolju, 4g i 100% osvetljenja 4h sot max, verovatno i manje.

Dobar signal + WiFi, ne vidim šta je čudno što ima 5h sot-a ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Wifi i slabo osvetljenje, sobna upotreba.
Napolju, 4g i 100% osvetljenja 4h sot max, verovatno i manje.
Na 4g i 100% brightness mislim da je i 3h naučna fantastika.
Slažem se s Danilom za wi fi upotrebu.

Sent from my Redmi Note 3

Kod mene i dalje na pola osvetljenje i adaptive brightness uključen ...
Sa takvim osvetljenjem + WiFi uvek preko 5h sot-a (u podešavanjima piše da imam 90 aplikacija / PlayStore - 65).
Ko ne koristi fejs/messenger/viber/whatsapp i ostale soc aplikacije lagano ide preko 6h...

Screenshot_20161110-095747.png

Baterija ništa posebno, ali nije ni loša koliko se pričalo i pisalo [emoji106]

Poslednja izmena:
Sa ovim gore podešavanjima na 3G/4G oko 3.5 - 4h sot-a ...
Može da prođe pogotovo kada se pogleda cena i kako lepo radi telefon !

Ja ga jutros skinuo sa punjaca i cackao mozda 15 min, palo na 95%. Osvetljenje na minimumu i wifi. Ocaj
Kad sam napolju palim 3g s vremena na vreme i izvucem oko 3h sota.

Sent from my Nexus 5X

Na 4g sada zimi ide na oko 3h i 30min. Ako je wi fi i soba može do 4h i 30min. Ništa posebno ali može da se preživi

Meni prosek oko 4 ,uvek ukljuceno 3g i wifi,osvetljenje najcesce na auto.Location ukljucen..Jednom jesam izvukao 5 i 15 ,al verov nije bilo neko zahtevnije koriscenje.4 sota za ovakav tel.mi je ok.Prije svega zbog ostalih stvari koje nudi,ne bih ga menjao za neki sa jacom baterijom,a slabijim ostalim stvarima..

Sent from my Nexus 5X

Soba i wifi kod mene 5.5 - 6.
Kod žene možda 4 :) a nema bitan awake. Moguće da fejsbuci i instagrami gaze cpu pa dosta troše bateriju dok se koriste.

Razmisljam da pazarim 5x ali ovde kod mene imam samo 16gb verziju, koliko imam od tih 16?Bojim se da mi ne bude malo to a nemoze memo kartica

Sent from my M83G using Tapatalk

10.5gb. premalo

Uff, bas premalo. Pa sto ne stavise slot za karticu cccc

Sent from my M83G using Tapatalk

10.5gb. premalo

Slažem se, to je definitivno (pre)malo prostora. Ma koliko 5X bio dobar telefon, 16GB verziju istog ne bih uzimao u razmatranje za kupovinu.

Sjajna obzervacija. :D

Inace, sinoc mi se fon prvi put bas usporio i zabotovao, radio je kao neki entry-level Prestigio. :D Srecom, od danas testiram jedan Samsung, pa mi je to bila priprema za slabije performanse od Nexusa... xD

Uglavnom, ne znam sto se to desilo, ali ako nastavi tako kad mu se vrnem, teska srca pasce HR.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Razlika za tih 16gb je 20-30e, to je ok, i mnogo bolje nego sd kartica

Naručih ja danas dbrand dok je na akciji, oko 10$ me sve ukupno izašlo. Ko zna kad će to stići :D

Dve nedelje od datuma slanja

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

da kopiram post iz 1+3 teme

neverovatno kako sRGB mod na 1+3 menja boje na ekranu. Bela postane previse topla (poredio sa mojim 5X koji i inace ima topliji tj zuci ekran). Bez sRGB je bela prilicno ubedljiva (mozda malo plavlja) a ostale boje bas jarke naspram IPS na 5X.
U klasicnom cackanju nisam primetio da je brzi od Nexusa. Naravno, igrice i multitasking bi tu bile mnogo bolje. Kamera dosta na strani 5X. Na oba sam upalio HDR mod i fokusirao na isto mesto. Svetlije i zuce su 1+3

Da li se nekome desavalo da se u dcim folderu pojavi dosta praznih foldera? Prikacim ga na pc on mi ucita 200 foldera.

Zna li neko gde ima da se nabavi 5x 32gb? Zvao Vladimira večeras i kaže da je neizvesno da li će stizati više nexus 5x.

Može i na pm. Hvala!

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

Nema nigde, ja sam tražio ne znam gde sve.
Imaš doduše ja mislim beli 32gb kod one qrve u logic shopu, ako hoćeš da se akaš sa njom.

Ima bre 32 gb u radnjama na mobilnisvet,ali su cene jace malo

Sent from my Sony Xperia Z5

Ti znas da je qrva, jel? Cemu takve kvalifikacije? Nekoliko telefona sam kupovao tu i svaki put je izlazila u susret i vise nego sto bi 99% prodavaca ucinilo.

Ma kakav bre mobilnisvet lol, to nije relevantno uopšte

To je to. Uskoro neće moći nov da se nabavi , slična sudbina čeka i 6p. Jedina šteta što 6p nije doživeo da ode na oko 300e nov.. bedak

Krenuce onda prodaja polovnih :)

Sent from my Sony Xperia Z5

Vrh Dno