Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ništa onda, čekam PS6 super slim pa kud puklo da puklo!

Послато са Nexus 6P

Ja sam zvanicno odustao od konzolaske strane gejminga. Dao PSN nalog vredan 500+ eura za 100, poslednji disk Destiny na prodaju i to je to..moram da vam kazem pozdrav ovde :( Ne planiram 4k, ekskluzive ***a otpraticu na stream pa ce me valjda proci zelja, eventualno iznajmim PS4 mada u Leskovcu nemaju igre tipa Bloodborne i sl za prelazenje, sve PES i sportovi :( Tako da gg hf !

Poyy

Послато са Nexus 6P

Nadam se da je svesno doneta odluka i da te zivot nije naterao na to.

Ja sam zvanicno odustao od konzolaske strane gejminga. Dao PSN nalog vredan 500+ eura za 100, poslednji disk Destiny na prodaju i to je to..moram da vam kazem pozdrav ovde :( Ne planiram 4k, ekskluzive ***a otpraticu na stream pa ce me valjda proci zelja, eventualno iznajmim PS4 mada u Leskovcu nemaju igre tipa Bloodborne i sl za prelazenje, sve PES i sportovi :( Tako da gg hf !

Ja sam se preporodio kada sam presao sa PC na konzole, pre toga sam prckao po setingsima vise nego sto sam igrao....te da li treba aa na Fxaa ili Mxaa, da li SSAO on ili of, da li ce da ide tecno sa shadows na high ili very high, da li da klokujem procesor ili graficku....hvala bogu da sam se te napasti resio i da sada samo upalim i igram. Mnogo je bolje za zivce

Јож једна жртва ФПС-а.Иди не окрећи се :wave:

Poslednja izmena:
A gde je ikada pisalo da jeste? Od same najave RRP za Slim je 300$€, a za Pro 400$€...

Послато са Nexus 6P

Bas u ovom threadu, par stranica ispred, je komentarisano kako je razlika od 200 evra izmedju "obicne" i Pro verzije prevelika i nije vredna tog novca. Dobro da je u pitanju pogresna informacija :)

Bas u ovom threadu, par stranica ispred, je komentarisano kako je razlika od 200 evra izmedju "obicne" i Pro verzije prevelika i nije vredna tog novca. Dobro da je u pitanju pogresna informacija :)
Niko ne cita sta je napisano :), pisalo je da je 200 evra velika razlika u doplati ako menjas stari Ps4 za pro. Ne mozes prodati stari za 300e jer toliko kosta nov. Znaci prodas stari za 200e i kupis Pro za 400e, i doplata je 200e ;)
Zato i ne vredi promena za one koji imaju Ps4, za one koji nemaju, nema nikakve razlike u ceni, Pro je jedini logican izbor.

Postoji razlika, ali kada se gleda na staticnoj slici i zumiras delove da bi uocio razliku. Nema tu razlike ni za 100 evra a kamoli za 200 evra, bar po meni.

Niko ne cita sta je napisano :), pisalo je da je 200 evra velika razlika u doplati ako menjas stari Ps4 za pro. Ne mozes prodati stari za 300e jer toliko kosta nov. Znaci prodas stari za 200e i kupis Pro za 400e, i doplata je 200e ;)
Zato i ne vredi promena za one koji imaju Ps4, za one koji nemaju, nema nikakve razlike u ceni, Pro je jedini logican izbor.

Aha, ukapirao. Po ovoj racunici ubedljivo najbolje ce proci kupci polovnih PS4 konzola :)

Nadam se da je svesno doneta odluka i da te zivot nije naterao na to.

Ma ni blizu, razmisljao sam jutros da li da ipak mozda ostavim nalog i uzmem Pro ali onda skontao da ima mozda 5-6 naslova koje bi cekao narednih godinu-dve, i to su SP igre za koje bih placao jos nekih 50e po komadu, tako da je daleko od isplativog.

Јож једна жртва ФПС-а.Иди не окрећи се :wave:

Daj ne lupaj, ti si jedan od poslednjih za koje sam ocekivao da ce nesto da prokomentarise na ovaj fazon. Da mi je do FPS-a uzeo bih Pro jer sam obican i prodao pre 2 meseca.. Rekoh gore razlog, ekskluzive cu na iznajmljenoj konzoli, bar znam da cu da sednem i odigram, a ne da razvlacim. Multiplayer..ne vidim ni jednu igru "vrednu" igranja na duzim stazama a da je ekskluziva. Najvise zalim za Crash Remaster, pa ti vidi koliko je do FPS-a. Uncharted 4 ostaje igra koja je usla u top 3 igara svih vremena za mene od 2000-e godine. Imao sam ja komp i pre konzole, isti i sada. Igram se sa Dualshock-om na 32" 1080p TV-u i na kompu (dark souls 3, witcher po treci put, fifa 17, bf1 normalno misem i sl) tako da nemam razloga da se kajem.

Ajd necu da se okrecem ako tako kazes :wave:

Koliko sam razumeo, ipak je razlog finansijske prirode i to najvise zbog cene igara (kazes isplativost). Tvoj nalog kazes da je vredeo 500 eura, za te pare si uzeo sve igre i neke pretplate itd?

Pa cek, zasto si covece toliko para dao za igre ako si mogao da prodjes sigurno upola jeftinije ako i jace, da si koristio metod shera? Ma i jace od toga, jel bi po prelasku igre istu prodao...

Mislim ovo ne govorim ljudima koji znaju sta je share ali ipak imaju svoj princip da kupuju samo diskove radi kolekcije, itd, jednostavno to vole i ja to postujem. Pa cak i ako kupuju digitalu na svom nalogu, ali jako je malo takvih, mizeran procenat.

Zato ne razumem, jer ako ti je skupo imao si alternativu, a da opet igras sa svog naloga i online i sve, cak i da skupljas trofeje.

Nego si davao silne pare po igri koje posle nisi prodao, nego ostalo zarobljeno na tom nalogu, i eto kao sto kazes otislo za 5 puta manju cenu...

Ali ok, mislim nisam ocekivao to od coveka koji dolazi sa PC-a jer si se verovatno i tamo uvek snalazio na razne nacine, pa reko zasto nisi i tu, ali ok...

Mislim da se razumemo shvatam ja sve, daleko da osudjujem, samo mi zao ako si hteo da prodjes kao sto kazes isplativije, jer mogao si sigurno.

Poslednja izmena:
Ma u zadnje vreme u oglasima baš dosta ima onih promo novinarskih verzija igara (full igre su u pitanju, već sam pominjao) - i to za siću. Pre dve-tri nedelje uzeo Witchera GOTY za 1000din za XBO - nisam mogao da verujem dok nisam ubacio disk u konzolu. RoTR PS4 - 1700din prošle nedelje. Najskuplje što sam video da idu je nekih 25€ i to ova MAFIA 3 za PS4 pre nekih nedelju dana. Ne pamtim kad sam zadnji put dao 50€ za igru, možda prošle godine ... A eto ni Share ne radim.

U prevodu, when there's a will there's a way :)

Послато са Nexus 6P

Koju veličinu ekrana juriš? 49 ili nesto veće?

Sent from my D6603

Nekako mi 49" sweet spot, jer mi TV realno nije mnogo daleko od troseda. A trenutno sam na 42" LG-u iz 2012 i skroz mi i ta dijagonala odgovara, mada realno na 4K ne bi bilo smisla. Nisam realno opsednut veličinom ... televizora ;) :D ;)

Ma ni blizu, razmisljao sam jutros da li da ipak mozda ostavim nalog i uzmem Pro ali onda skontao da ima mozda 5-6 naslova koje bi cekao narednih godinu-dve, i to su SP igre za koje bih placao jos nekih 50e po komadu, tako da je daleko od isplativog.

Daj ne lupaj, ti si jedan od poslednjih za koje sam ocekivao da ce nesto da prokomentarise na ovaj fazon. Da mi je do FPS-a uzeo bih Pro jer sam obican i prodao pre 2 meseca.. Rekoh gore razlog, ekskluzive cu na iznajmljenoj konzoli, bar znam da cu da sednem i odigram, a ne da razvlacim. Multiplayer..ne vidim ni jednu igru "vrednu" igranja na duzim stazama a da je ekskluziva. Najvise zalim za Crash Remaster, pa ti vidi koliko je do FPS-a. Uncharted 4 ostaje igra koja je usla u top 3 igara svih vremena za mene od 2000-e godine. Imao sam ja komp i pre konzole, isti i sada. Igram se sa Dualshock-om na 32" 1080p TV-u i na kompu (dark souls 3, witcher po treci put, fifa 17, bf1 normalno misem i sl) tako da nemam razloga da se kajem.

Ajd necu da se okrecem ako tako kazes :wave:

Немој да се љутиш али такав сам утисак стекао да су контролер и ФПС били твој главни проблем код конзоле.

Steep beta kod, ko želi da proba neka mi pusti poruku.

Sent from my D6603

Nisam probao tako da mi nije poznato, probao alfu ranije i nije mi legla.
Ako neko želi da proba..

7A39-N4NB-9RFK

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Pozdrav, da vas pitam pa mozda mi pomognete.
Igram fifu 17 na PS4 i imam problem sa DS4, kada se krecem sa igracem ponekad (ne uvijek) indicator od jacine šuta ili pasa počne titrati ( puni se i smanjuje sam ) u pitanju je online. I kada izvodim slobodne udarce ili loptu poslije prekida na mojoj sredini terena , koliko got čuvao kocku on se samo mrvicu napuni (ali ne uvjek tako kod slobodnog recimo kada cuvam L1+kocku ) , u početku sam mislio da nije do fife neki bug .... ali sad sve vise sumnjam da je do joysticka na ostalim igricama radi normalno ili ja ne primjetim.
Pa eto vjerujem da ovdje na forumu ima ljudi koji igraju fife i koji imaju dugo godina konzole pa da me mogu posavjetovat ili preciznije reci sta je u pitanju.

HVALA

Daću sve od sebe da ispunim očekivanja :) ...ali...na žalost, samo ću reći da sam sinoć instalirao Robinsona i nisam još stigao da ga probam [emoji30]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Robinson izgleda bruka, jedina igra zbog koje bih uzeo VR.

Sent from my D6603

Sve je dobro sa kacigom na glavi! [emoji12]...osim možda DriveClub-a [emoji17]

Kazu da dolazi do mucnine samo kod Driveclub-a.

Kakav je Robinson i ona druga erdelja, jesi igrao?

Wayward Sky je fenomenalan. Slatka priča sa interesantnom scenografijom i laganim mozgalicama.
Da se razumemo, da je redovan igra, ne bi je pogledao, ali ovako u ovoj dimenziji - fenomenalan doživljaj. Kao da sedite ispred velike makete i upravljate malim bićima.... ma ekstra. Skoro sve je odlično u VR varijanti.
Robinsona na moju ogromnu žalost nemam vremena kada da probam, a toliko sam je iščekivao... bedak.

Daj da radimo share ovih skupljih VR igara! @erdelja Ajde zajmi Robinsona da probam :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno