Ja sam zvanicno odustao od konzolaske strane gejminga. Dao PSN nalog vredan 500+ eura za 100, poslednji disk Destiny na prodaju i to je to..moram da vam kazem pozdrav ovdeNe planiram 4k, ekskluzive ***a otpraticu na stream pa ce me valjda proci zelja, eventualno iznajmim PS4 mada u Leskovcu nemaju igre tipa Bloodborne i sl za prelazenje, sve PES i sportovi
Tako da gg hf !
Ja sam zvanicno odustao od konzolaske strane gejminga. Dao PSN nalog vredan 500+ eura za 100, poslednji disk Destiny na prodaju i to je to..moram da vam kazem pozdrav ovdeNe planiram 4k, ekskluzive ***a otpraticu na stream pa ce me valjda proci zelja, eventualno iznajmim PS4 mada u Leskovcu nemaju igre tipa Bloodborne i sl za prelazenje, sve PES i sportovi
Tako da gg hf !
A gde je ikada pisalo da jeste? Od same najave RRP za Slim je 300$€, a za Pro 400$€...
Послато са Nexus 6P
Niko ne cita sta je napisanoBas u ovom threadu, par stranica ispred, je komentarisano kako je razlika od 200 evra izmedju "obicne" i Pro verzije prevelika i nije vredna tog novca. Dobro da je u pitanju pogresna informacija![]()
Postoji razlika, ali kada se gleda na staticnoj slici i zumiras delove da bi uocio razliku. Nema tu razlike ni za 100 evra a kamoli za 200 evra, bar po meni.
Niko ne cita sta je napisano, pisalo je da je 200 evra velika razlika u doplati ako menjas stari Ps4 za pro. Ne mozes prodati stari za 300e jer toliko kosta nov. Znaci prodas stari za 200e i kupis Pro za 400e, i doplata je 200e
Zato i ne vredi promena za one koji imaju Ps4, za one koji nemaju, nema nikakve razlike u ceni, Pro je jedini logican izbor.
Pravo zborisAha, ukapirao. Po ovoj racunici ubedljivo najbolje ce proci kupci polovnih PS4 konzola![]()
Nadam se da je svesno doneta odluka i da te zivot nije naterao na to.
Јож једна жртва ФПС-а.Иди не окрећи се :wave:
Koju veličinu ekrana juriš? 49 ili nesto veće?
Sent from my D6603
Ma ni blizu, razmisljao sam jutros da li da ipak mozda ostavim nalog i uzmem Pro ali onda skontao da ima mozda 5-6 naslova koje bi cekao narednih godinu-dve, i to su SP igre za koje bih placao jos nekih 50e po komadu, tako da je daleko od isplativog.
Daj ne lupaj, ti si jedan od poslednjih za koje sam ocekivao da ce nesto da prokomentarise na ovaj fazon. Da mi je do FPS-a uzeo bih Pro jer sam obican i prodao pre 2 meseca.. Rekoh gore razlog, ekskluzive cu na iznajmljenoj konzoli, bar znam da cu da sednem i odigram, a ne da razvlacim. Multiplayer..ne vidim ni jednu igru "vrednu" igranja na duzim stazama a da je ekskluziva. Najvise zalim za Crash Remaster, pa ti vidi koliko je do FPS-a. Uncharted 4 ostaje igra koja je usla u top 3 igara svih vremena za mene od 2000-e godine. Imao sam ja komp i pre konzole, isti i sada. Igram se sa Dualshock-om na 32" 1080p TV-u i na kompu (dark souls 3, witcher po treci put, fifa 17, bf1 normalno misem i sl) tako da nemam razloga da se kajem.
Ajd necu da se okrecem ako tako kazes :wave:
Steep beta kod, ko želi da proba neka mi pusti poruku.
Sent from my D6603
Evo i moj pa ako neko uspe da aktivira
567M-95N7-J7AE
Prošao mi je kod na Nemačkom Store-u. Hvala lepo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari