Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Da nije ruter problem? Jesi li probao drugdw wi-fi?

Probano na puno mesta. Mog brata kralja mrzelo da to reklamira i koristio fon tako, a kostalo ga 180e sa zamenom i casea komplet. Od tada proslo 6 meseci, vise se ne seca ni u kojoj radnji je radjeno. Da li je moguce da majstor nije nesto lepo prikacio, ili sl? Mada, odnecu kod nekog majstora u svakom slucaju, fon ko nov... Tesko da to moze preko foruma da se resava... Hvala. svakom slucaju...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
180e sa popravkom? Covek je mogao za mnogo manje u ne-ovlascenim da sredi, a za tu cifru je skoro i ceo fon mogao dobiti bre 🙁

Za sam wifi modul, vise bi nagadjao (ja), nego nesto konkretno izneo, ali ako je odmah poceo da zeza posle zamene, ocigledno je majstor nesto zeznuo.

Kk, hvala u svakom slucaju. Odnecu ga kod nekog da pogleda. Jes 180e mnogo, doduse oni mu kao stavili orig display i novo kuciste, tako da fon izgleda kao nov. Ja licno nikada ne bih dao te pare. Moja preporuka je bila da ga proda za 70-80e takvog kakav je bio i da doda tih 180e i kupi nov isti takav...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma, i ovi drugi stave original novi displej, nije nista kinesko. Oni bas kupe tako za 50-100e stare sa pokvarenom plocom, iskoriste displej od njih, i to je to.

180e je bukvalno cifra kojom zele da kazu "kupite novi, bre, da imamo zvanicno vecu prodaju!" 🙂

Ima li jos neko problem da se telefon s vremena na vreme restartuje kad je uključen fingerprint kao lockscreen zaštita?

Nema!

Послато са SM-G900F

ccbc548413358dc816919555448c5f0c.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pokvario mi se kabl za punjenje, sporo nešto puni. Šta da uzmem kao zamenu? Nešto iole kvalitetno. Ovo je već drugi put da mi se dešava sa Šljamsung telefonima. Nikad bi na jednom drugom, imao sam bar 30 telefona za 17 godina

Uzmi Ugreen preko aliexpressa ja imam 2 njihova kabla onaj 3.0 i obican oba su ekstra kvaliteta i brzo pune

Na ovaj misliš?
Ugreen Micro USB 3.0 Cable Fast Charging Mobile Phone Cables Micro USB 3.0 Micro Cable for Samsung Note 3 S5 Hard Disk Drive
http://s.aliexpress.com/auERNzE3
(from AliExpress Android)

Da ekstra kabl,brzo puni i brze prebacuje na komp ako ga uključiš u 3.0 port,bice snizenje 11.11 planiram da narucim jos neki cisto nek se nadje.

Koja verzija Androida 6.x.x vam se najbolje pokazala na S5 G900F?
Brljavi mi telefon skroz, moram flash, pa razmisljam sta da stavim od verzija?
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/MSR/
Do sad mi je bio 6.0.1 onaj holandski sto smo masovno ubacivali svi.

Ili da se vrnem na 4.4.2? 😀

Niko? Šta svi ste prodali S5? 😀

Ja sam koristio France ili stavi SEE on je za nas region.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ja koristim 6.01 UK prvo normalno radio pa onda poceo da brljavi,pa sam opet uradio update i sad radi ko sat,pu pu da ga ne ureknem

Kako si uradio update kad ROM nije za tvoj region?
Meni sa holandskim ne nudi OTA update sistema.

Ovde nudi uradio sam ih sigurno 3-4 do sada svi su bili sitni oko 25mb osim ovog poslednjeg on je bio oko 150mb

Koliko kosta zamena lajsne i da li se moze uraditi u sopstvenoj reziji ili je komplikovana procedura?

Imaš postupak na YouTube pa proceni jel možeš sam, ja sam odustao od "uradi sam" kad sam video postupak

sent from SM-G900F

Ovo je slika nakon jučerašnjeg updatea od 25 mb. Imam VIPov ROM, skinut sa sammobile. Od tada sam dobio dosta updatea. Telefon mi fino radi, nekada zabaguje ali to je zbog nedostatka RAM memorije. Baterija je dosta oslabila. Ako treba da ga koristim ceo dan (tokom putovanja) onda prelaskom na power saving mode se rešava stvar. Imam memorijsku Samsung Evo 64 GB class 10 i napunjena je do pola i sve lepo i brzo čita sa nje.

Kako radi telefon posle nekog vremena? Baguje li?

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Zavisi koju verziju drdnoida imas na njemu.
Neki se kunu da je 4.2.2 zakon.
Ja sam sam imao jako lose iskustvo sa 5.x.x
Na 6.0.x je malo bolje, ali i dalje je losa baterija i syebali su kameru, autofocus uopste ne radi kako treba.
Sad cu na zimu verovatno da vrnem 4.4.2
Ja ne znam ko ima dobru bateriju na 6.x.x???
Jos sam pre mesec dana uzeo novu, original u probmobi i opet 3h SoT max, sto je smesno.

Ja sam na 5.x presao samo zbog LTEa. Ali baterija je i dalje odlicna. Dok Note 5 Duos ili OP3 ne padnu ispod 300e bice i ovaj dovoljan🙂

Nazad
Vrh Dno