Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Али можеш да ухватиш SS слике контакта и ставиш после преко овог програма коме хоћеш :D
Бар сам ја тако радио..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
To sam i do sada radio ručno. Ne vidim što bi lakše bilo ovim programom (za Viber govorim)

Viber van ovih naših prostora i nije nešto popularan ...
treci globalno, malo li je?! :)
Šta to vredi kada su ovde većina na viberu.

Sent from my x600 using Tapatalk

znaci i u SRB vecina sad na vajberu? A sjecam se prije godinu, max dvije, niko, svi na WA :d Ovamo u CG Vajber dominira od starta, uprkos tome sto ga najcesce i nema na Play Store, pa se dovijamo (lako je za nas napredne korisnike, nego sta da rade noobs?)

znaci i u SRB vecina sad na vajberu? A sjecam se prije godinu, max dvije, niko, svi na WA :d Ovamo u CG Vajber dominira od starta, uprkos tome sto ga najcesce i nema na Play Store, pa se dovijamo (lako je za nas napredne korisnike, nego sta da rade noobs?)

U Srbiji je Viber oduvek dominirao jer je bio free i nije imao in-app kupovine, tako da je uvek bio dostupan svima iz Srbije, za razliku od WA koji je imao in-app kupovinu od 1$, pa samim tim nije bez nekog dovijanja bio dostupan Srbiji.

Kakva crna kupovina u wa, to niko nije plaćao :)

Nego ljubičasta boja, stikeri, agresivni marketing (bus, bilbord, operateri, tv reklame...)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:

Nego ljubičasta boja, stikeri, agresivni marketing (bus, bilbord, operateri, tv reklame...)

Ma to rade tek sada, i ne bi urodilo plodom da ga 80% ljudi u Srbiji vec odranije nije instaliralo.

Ajde svako ko može neka pusti poruku tvorcu sync.me da ubaci Viber. Poslaću mu sad si ja. Šteta kad je stvarno dobra aplikacija...

WtF Solid Explorer 10??? Kod mene je verzija 2.2.2, to neka druga verzija?

Dosta pre reklama se Viber primio kod nas. Prvi je ubacio voice call, prvi čini mi se slanje slika, prvi enkripciju (govorim samo o Viber i WhatsApp). Onda dođu i stikeri na red...
Jel beše i WhatsApp morao da se plati u jednom trenutku? Nešto se prisećam da sam ga platio dolar ili evro.

Poslednja izmena:
Pa jeste, imao si ga neko vreme free, pa se onda morao platiti 1 dolar, ali jer se plaćao nije se video kod nas na PS-u.

Ma nije se morao placati, to je samo pisalo.

Da li je bilo zaobilaznih načina ili ne u to ne ulazim. Posle godinu dana bi se pojavio pop-up i tražio 0.99$.
Zbog toga nije bio kod nas i zbog toga ga ljudi nisu počeli koristiti tako rano kao Viber.
To je cela poenta priče :)

Nije bio nikakav zaobilazni način. Stajala je poruka da je Free do određenog datuma, ali je pre tog datuma trajno produžena free opcija. Verzija sa PS, sve čisto

Bio je free godinu dana, posle kojih se trebalo platiti 0.99.
Posle su ukinuli to jednokratno plaćanje i od tada je free.

Istina je ovo za plaćanje ,samo ta poruka da ističe npr za 3m je odvukla mnoge na viber.. još se sećam kada su mi pričali neću bre wa on se plaća :(

Da, jer je 100 dinara jako puno.
Plaćao se ali pre isteka se uvek produži na godinu. Bar su meni jedno 2-3 puta produzili

Sent from my D6503 using Tapatalk

Idemo malo u offtopic. Poenta je bila da app nije bio vidljiv u PS i kako takav je bio manje dostupan u Srbiji.
Mnogo koji bi zaobišli blokadu, nisi bili u tehničkoj mogućnosti da plate.

Za to vreme je Viber normalno funkcionisao.

A bre a pre 5 dana uzeh solid po punoj ceni. Eh...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

U Srbiji je Viber oduvek dominirao jer je bio free i nije imao in-app kupovine, tako da je uvek bio dostupan svima iz Srbije, za razliku od WA koji je imao in-app kupovinu od 1$, pa samim tim nije bez nekog dovijanja bio dostupan Srbiji.

e pazi ironije - u CG je WhatsApp sada dostupan na GPS, a Vajber nije, i idalje Vajber dominira :D
WA i nemam instaliran, bukvalno nemam nikog koga nemam i na Vajberu. Ali se sjecam situacije da prije par godina svi moji drugari iz SRB nisu koristili Vajber, vec samo WA

Dobro vajber se malo i poboljšao od tog vremena, sad je i upotrebljiv, pre je bio stvarno uzas.

Mnogo je bolji sada, pre je bio krš.
Još kad bi izbacili igrice i onu buđavu opciju da moraju svi da vide kada se instalira ponovo Viber...

Nazad
Vrh Dno