Samo sam pukao TWRP i odradio root. Ništa više... Nije sad ni bitno. Imao sam na kartici još uvek onaj OTA apdejt fajl i flešnuo sam sad sve na stock. Nemam ja živaca za prčkanje kao nekada. :d@pshnd
Koji to rom koristiš, jel to ovaj cm sa xda?
Da. Naročito onaj stakleni deo kod kamere. Ja ga ne vadim iz silikona i opet imam sitne ogrebotinice.Po meni, mnogo je osetljiv zadnji deo
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Jesi li siguran da su ogrebotine, ja telefon koristim sa i bez silikonske maskice ali nemam nikakve ogrebotinice pozadi. Uzmi neku flanelsku krpicu i obriši taj stakleni deo kod kamere.Da. Naročito onaj stakleni deo kod kamere. Ja ga ne vadim iz silikona i opet imam sitne ogrebotinice.
Ako moze par pitanja u vezi telefona:
Jel je lako grebljiv ekran posto nema gorilla glass?
Koliko sati se puni baterija?
Jel je dobar zvuk iz zvucnika?
Pa i primetio sam gad sam ga čistio. Ima tretman čišćenja alkoholom i finom krpicom na svakih par nedelja tako da su 100% ogrebotinice.Jesi li siguran da su ogrebotine, ja telefon koristim sa i bez silikonske maskice ali nemam nikakve ogrebotinice pozadi. Uzmi neku flanelsku krpicu i obriši taj stakleni deo kod kamere.
P9 Lite
1 August 2016, ako je to to na šta misliš.Koji vam je security patch na telefonu?
Meni je 1. Jun 2016Koji vam je security patch na telefonu?
1 August 2016, ako je to to na šta misliš.
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari