Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ma do toga moze i preko settingsa. Nema ga na listi jezika pa sam ga ubacio kao custom input method, ali se i dalje ne pojavljuje na listi jezika.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

@pshnd
Koji to rom koristiš, jel to ovaj cm sa xda?

@pshnd
Koji to rom koristiš, jel to ovaj cm sa xda?
Samo sam pukao TWRP i odradio root. Ništa više... Nije sad ni bitno. Imao sam na kartici još uvek onaj OTA apdejt fajl i flešnuo sam sad sve na stock. Nemam ja živaca za prčkanje kao nekada. :d

Ako moze par pitanja u vezi telefona:
Jel je lako grebljiv ekran posto nema gorilla glass?
Koliko sati se puni baterija?
Jel je dobar zvuk iz zvucnika?

Ja sam kupio onu futrolu na preklop sa magnetom ona stiti ceo telefon. Sto se tice ekrana to neznam imam ga tek par dana.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Po meni, mnogo je osetljiv zadnji deo

Po meni, mnogo je osetljiv zadnji deo

Da. Naročito onaj stakleni deo kod kamere. Ja ga ne vadim iz silikona i opet imam sitne ogrebotinice.

Jel mislite na kompletan zadnji deo?

Ja kupio mercury na preklop stiti ceo telefon

Da. Naročito onaj stakleni deo kod kamere. Ja ga ne vadim iz silikona i opet imam sitne ogrebotinice.
Jesi li siguran da su ogrebotine, ja telefon koristim sa i bez silikonske maskice ali nemam nikakve ogrebotinice pozadi. Uzmi neku flanelsku krpicu i obriši taj stakleni deo kod kamere.

P9 Lite

Ako moze par pitanja u vezi telefona:
Jel je lako grebljiv ekran posto nema gorilla glass?
Koliko sati se puni baterija?
Jel je dobar zvuk iz zvucnika?

1. Verovatno, ali dolaze sa folijom na ekranu, fabrički, tako da nije problem. U svakom slučaju, preporuč5ivo je kupiti staklo i futrolu/bumper.
2. Jedno 3h, nažalost. Možda najveća mana telefona (ostale su minorne).
3. Dosta je glasan, mada neki kažu da je sa zadnjim apdejtom postao malo tiši...još nisam dobio apdejt, pa ne mogu da uporedim.

Jesi li siguran da su ogrebotine, ja telefon koristim sa i bez silikonske maskice ali nemam nikakve ogrebotinice pozadi. Uzmi neku flanelsku krpicu i obriši taj stakleni deo kod kamere.

P9 Lite
Pa i primetio sam gad sam ga čistio. Ima tretman čišćenja alkoholom i finom krpicom na svakih par nedelja tako da su 100% ogrebotinice. :)
To je jedino kad i bude bez silikona, inače je stalno upakovan.

Планирам да узмем овај фон у випу за који дан, углавном ви који сте га купили после вишемесечног коришћења какав је генерални утисак, јел заиста међу најбољим телефонима средње класе.

Generalno sam veoma zadovoljan, a ovo da li je među najboljim u rangu ne mogu odgovoriti jer sam zadnje Android uređaje koristio RAZR XT910 i Alcatel OT997D. :d

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Posle 3, meseca koriscenja sam zadovoljan kao i prvog dana. Ima par stvari koje iritiraju, ali generalno je jedan od best buy u tom segmentu.

Ja ga imam desetak dana i stvarno sam prezadovoljan

Јел неко пробао да га пуни јачим пуњачем од фабричког, смањује ли се време пуњења.

Isto ti se hvata. Nista brze.

Pre nedelju dana sam uzeo klincu ovaj telefon. Za sada sve radi bez greske. Jedini "problem" je taj sto se ponekad blokira Facebook aplikacija. Samo se smrzne i ne reaguje ni na jednu komandu. To nekada traje par sekindi, ali nekada i preko pola minuta. Ovo se najcesce dogadja prilikom pregledanja fotografija. Nakon toga sve radi normalno. Ima li neko slican problem I ideju kako se resava?

Sent from my WP using mTalk

To je do FB aplikacije

Moze li se nešto uraditi povodom multitaskinga, da ih malo duže drži u ramu

poz ljudi,razmisljam izmedju p9 lite i xiaomi redmi note 3 pro ili eventualno samsung j7.citam ovde pozitivne komentare u vezi ovog p9lite...moze neki predlog ?mada sam ja kao najvise za ovaj.

Pozdrav svima!
Imam nekoliko pitanja, pa ako neko moze da odgovori, bio bih zahvalan.
1. Zanima me da li neko ima problem sa sinhronizacijom Viber kontakata? Podeseno mi je na automatsko, da ih u imeniku vidim... E posle par dana pogledam i vidim da je cifra Viber kontakata mnogo veca od broja kontakata u imeniku. Nekih 2,3 puta...
2. Kako da namestim da mi bude nasa latinica na Google tastaturi? Uspeo sam da podesim samo cirilicnu. A Huawei Swipe me nervira jer ne mogu da iskljucim predlogem.
Hvala na trudu jos jednom :)

Vrh Dno