Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Inace, ja ovde dajem primere nocnih fotki a ljudi mi tvrde da je pokvarena kamera i daju primer svojih dnevnih fotki
Još jedno izvrtanje, stoto valjda po redu.

Vidiš @MICRO V91, to je ono što sam spomenuo.
Tvoje slike su stranicu, dve unazad i čovek već računa na to da ih ljudi neće ni pogledati, pa zašto da ne slaže, ako prodje prodje...
Isto kao i sa slikama drugih čalanova koje su već postavljene, a po svoj prilici i one koje će tek da budu postavljene.

Pošteno..dobar sat..Ja sam izbacio onu sa satom kao primer..Inace, ja ovde dajem primere nocnih fotki a ljudi mi tvrde da je pokvarena kamera i daju primer svojih dnevnih fotki[emoji1] ...Kao nebo i zemlja primeri..Ali ajde sad..vozi Misko

sent from crappy S7 edge

Slikao si u sobi sa svetlom kao i ja kao i ovi dvojica posle tebe sad je noc. Uslovi skoro isti kod svakog.

Jel si pogledao moje slike iz kluba. Jel si video vatromet sa robotom sve je u pokretu.

Na drugoj lightovi i ljudi sve u pokretu. O cemu pricas ?

Ja se slazem sa tobom da su tvoje slike ocajne ali dali smo ti i vise nego dovoljno primera. Ja onako losu sliku kao tvoju ne mogu ni namerno da napraavim sa ovim telefonom. Uvek slikam u auto modu i nikad ni jedna slika nije ispala onako lose.

Poslednja izmena:
Još jedno izvrtanje, stoto valjda po redu.

Vidiš @MICRO V91, to je ono što sam spomenuo.
Tvoje slike su stranicu, dve unazad i čovek već računa na to da ih ljudi neće ni pogledati, pa zašto da ne slaže, ako prodje prodje...
Isto kao i sa slikama drugih čalanova koje su već postavljene, a po svoj prilici i one koje će tek da budu postavljene.

ti kao advokat za s7..SVAKI post napadas...nadji zivot...pusti telefon... i note 5 brljavi na isti nacin kao i s7 i to sam izbacio ali ti se pravis blesav jer ti to ne odgovara..sto to nisi komentarisao genije?:d
Ova fotka sa testa u low light ti je dobra? Znaci nije moj telefon u pitanju....:D

Prilozi

• test.PNG
    test.PNG
    944.8 KB · Pregleda: 144
Poslednja izmena:
59c66281240cabe39e053949a40ab983.jpg

:)

☆S7 edge☆

Poslednja izmena:
Dark Side, da se i malo razumes, uzeo bi u obzir i to sto je izlupan i izgreban telefon.
Znaci sigurno nije mazen i pazen, ispadao je i ko zna sta jos...

Mislim da to nije tesko povezati sa autofokusom.

Sa kučića i mačića smo prešli na satove...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dark Side, da se i malo razumes, uzeo bi u obzir i to sto je izlupan i izgreban telefon.
Znaci sigurno nije mazen i pazen, ispadao je i ko zna sta jos...

Mislim da to nije tesko povezati sa autofokusom.
Auto fokus je odlican.pogledaj foto. Park u kome su radjene fotke je jako zeznut za auto mod a ja sam slikao samo u auto modu..ima mnogo svetiljki sa scih strana a prostor veliki. U mraku nema tu mnogo fotona koje kratki blic moze da omoguci.

sent from crappy S7 edge

Ima li neko neki lep akvarijum da okaci ?

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

@serbiadiablo
Ili na primer "pokojni" @agen.me.
Jedino što je on trolovao u X tema, a DARK SIDE se specijalizovao za crappy S7 edge :)

@Benhcmark
HTC 10 ima dosta manje bloata pa je prirodno da je nešto brži.
Inače hteo sam njega da pazarim.
Ima nešto slabiju bateriju od (exynos) S7, ali sa druge strane mi je privlačniji jer više volim zadnji deo od aluminijuma.
Sve ostalo što se mene tiče je pitanje nijansi.

S7 sam pazario za 380, a tada se HTC 10 nije mogao naći ispod 550 evra tako da je odluka bila jednostavna.

Poslednja izmena:
Kad već kačite satove, evo i mog ručno rađenog :)
IMG_20161026_113345.jpg
IMG_20161026_113638.jpg

Po cemu ? Prvi krug je po meni mnogo bitniji. Ja nikad ne drzim igrice a ni vecinu aplikacija u pozadini uvek zatvaram sve. Ostavljam samo kad mi treba da se vracam u neku app za multitaking . Zasto bih ostavljao 2-3 igrice u memoriji :D ?
Tako sam radio na svakom telefonu do sada pa i na ovom.

I ne volim da mi se aplikacije vracaju tamo gde sam bio npr sms tamo gde sam bio ili wac app da se vrati u razgovor u kom sam bio uvek mi je bolje da krene od pocetne strane.

Evo ti isti covek testira i s7 pobedjuje htc 10 https://www.youtube.com/watch?v=GC8Anr5bHDA
Ovi testovi ovakvi su cista glupost. Svako koristi telefon drugacije.

Poslednja izmena:
To što ti ne držiš aplikacije u ramu ne znači da to tako treba.
A opravdavati očajan rad samsungovog tw-a mi je tek nebuloza :)

Prvi okaceni test S7 edge vs HTC 10 ti je Snapdragon na s7 edge, a ovaj sto si ti postavio gde S7 pobedjuje je u exynos varijanti koja uvek bolje radi od snepa (sto se tice multitaskinga i memory menadzmenta).
Exynosi su najvise zastupljeni u evropi a snepovi u americi...

Poslednja izmena:
To što ti ne držiš aplikacije u ramu ne znači da to tako treba.
A opravdavati očajan rad samsungovog tw-a mi je tek nebuloza :)

Drzis 3 igrice u isto vreme u pozadini ? :D

Ne znam mozda ne koristim kako treba :D . Ja nemam ni jednu igricu instaliranu na telefonu .
Koristim telefon kao sto koristim komp , ne ostavljam na kompu sve minimizirano cisto onako da ostaje u memoriji. Nego zatvaram. A ostavljam samo ono u sta planiram da se vracam.

Ne znam sta na TW ti je ocajan rad? Na s7 ovaj novi TW radi odlicno skoro savrseno. Nista bolje ne rade ni nexusi vise. Nije sada ko sto je bilo nekad na s3 s4 itd...

Poslednja izmena:
Prvi okaceni test S7 edge vs HTC 10 ti je Snapdragon na s7 edge, a ovaj sto si ti postavio gde S7 pobedjuje je u exynos varijanti koja uvek bolje radi od snepa (sto se tice multitaskinga i memory menadzmenta)...

Mi ovde imamo samo exynos tako da je za nas ovaj test relevantniji.

Pa ovo postaje sve bolje i bolje!!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Drzis 3 igrice u isto vreme u pozadini ? :D

Ne znam mozda ne koristim kako treba :D . Ja nemam ni jednu igricu instaliranu na telefonu .
Koristim telefon kao sto koristim komp , ne ostavljam na kompu sve minimizirano cisto onako da ostaje u memoriji. Nego zatvaram. A ostavljam samo ono u sta planiram da se vracam.

Ne znam sta na TW ti je ocajan rad? Na s7 ovaj novi TW radi odlicno skoro savrseno. Nista bolje ne rade ni nexusi vise. Nije sada ko sto je bilo nekad na s3 s4 itd...

Komp windows i telefon linux nisu isto ...
Na android telefonu je bolje da imaš što manje slobodne memorije - tačnije da što više aplikacija drži u memoriji ;)

Na samsungu softver ne radi kako je predviđeno pa to nadoknađuju dobrim hardverom ...
Tako imamo situaciju da nexus 5x sa 2GB RAM-a drži više nego duplo aplikacija u memoriji nego note 4 npr sa 3GB RAM-a (loš multitasking i sistem koji mnogo više pojede resursa)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Komp windows i telefon linux nisu isto ...
Na android telefonu je bolje da imaš što manje slobodne memorije - tačnije da što više aplikacija drži u memoriji ;)

Na samsungu softver ne radi kako je predviđeno pa to nadoknađuju dobrim hardverom ...
Tako imamo situaciju da nexus 5x sa 2GB RAM-a drži više nego duplo aplikacija u memoriji nego note 4 npr sa 3GB RAM-a (loš multitasking i sistem koji mnogo više pojede resursa)

Kako je bolje da imas sto manje slobodne memorije? To prvi put sad da cujem.

Ih šteta što su banovali bataka, sad bi on objasnio :)

Ih šteta što su banovali bataka, sad bi on objasnio :)

Pa ne ozb ja aplikacije zatvaram. Npr to je jedan od razloga sto ne koristim iphone jer ako se dop sa nekim na wac recimo i izlazis na home sl put kad otvoris wac ulazi u taj razgovor pa moram da izadjem iz razgovora pa da pocnem novi. Ovako ako ne planiram da se vracam u tu aplikaciju zatvaram je. I onako se brzo otvara iz cold starta.

Ja od pocetka koristim 0.5x brzinu animacija i to pomaze dosta.

Ja tu memoriju koristim samo za muti tasking znaci ostavljam aplikacije koje stalno koristim i kad treba u neku da se vracam to je to.

A ne verujem da je bolje da bude memorija puna. Verovatno malo utice i na bateriju.

Sta znam ja sam tako navikao da koristim.

Razlike izmedju telefona danas su minimalne koji god high end telefon da uzmes neces da pogresis.

Samo sam morao da reagujem na ovo "pocepa ga uzduz i popreko" kad to uopste nije bio slucaj. Pogotovo sa exynos koji mi koristimo.

Poslednja izmena:
Zauzeće RAM-a ne utiče na potrošnju baterije. Ako je memorija puna i ako se njeno stanje ne menja, ne troši ništa više struje nego da je prazna (razlike ukoliko postoje su u promilima, dakle ne nešto što bi uticalo na primetno veću potrošnju).
Štaviše, ako ne koristiš telefon, a prethodno si poizbacivao apps i RAM-a, u poređenju sa nekim ko ništa nije dirao, ti trošiš više baterije, jer si u interakciji sa RAM-om i radiš stopiranje aplikacija :)

Šta je s ovim explozijama sve se jedne te iste slike vrte, a explozijama se samo broje...

Sent from my S7 Edge

Nazad
Vrh Dno