Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Kako se onda isplati da poručujemo zajedno? Uštedi se neka smešna suma a mora da se posle plati poštarina ovde...još ako bi naši drmnuli carinu zbog iznosa i količine?

Sent via Xperia Z3

Poslednja izmena:
To i kazem, nije neka usteda. Mada sam cuo da ce biti jos popusta za bozic mada ne verujem, vec je niska cena.

Pa to ti je point grupne kupovine: jedna poštarina,više proizvoda, ne carini se do 50€.
Pa te ne izađe 15 već 11,5 eura da ti stigne na gajbu. Mali popust? No problemo.
Postoji još jedna varijanta za veći popust: stopiraš do grada gde živi onaj ko poruči robu sa eBay. :rolleyes:
Iz USA je meni stigla za 2 nedelje.

Poslednja izmena:
Za koliko stigne otprilike taj Ringke iz USA?
Meni obično stvari sa eBay iz usa stignu za desetak dana.

Nego od kog materijala je ova futrola? Silikon? I piše da se dobija zaštita za ekran, staklo ili folija?

Sent via Xperia Z3

Poslednja izmena:
Pa to ti je point grupne kupovine: jedna poštarina,više proizvoda, ne carini se do 50€.
Pa te ne izađe 15 već 11,5 eura da ti stigne na gajbu. Mali popust? No problemo.
Postoji još jedna varijanta za veći popust: stopiraš do grada gde živi onaj ko poruči robu sa eBay. :rolleyes:
Iz USA je meni stigla za 2 nedelje.
Ajd pojasni ovu računicu. Ako je case 11 dolara shipping 5 za prvu, a za svaku sledeću 2, plus slanje unutar srb neka je min 100 dinara. Gde je ušteda i kolika je? Ima logike da je shipping fiksni bez obzira na broj futrola... Po mojoj računici 100 rsd ako ss unutar srbije šalje kao obično pismo. Mada kada poštar vidi veću kovertu da li će odoleti da ne virne?

Sent via Xperia Z3

Ajd pojasni ovu računicu. Ako je case 11 dolara shipping 5 za prvu, a za svaku sledeću 2, plus slanje unutar srb neka je min 100 dinara. Gde je ušteda i kolika je? Ima logike da je shipping fiksni bez obzira na broj futrola... Po mojoj računici 100 rsd ako ss unutar srbije šalje kao obično pismo. Mada kada poštar vidi veću kovertu da li će odoleti da ne virne?

Sent via Xperia Z3

Prijatelju ,nije poenta samo u popustima ,zaradama i stednji, ponekad je sevap uraditi nekom nesto bez interesa , (neko nema karticu ,neko info...) .
Zasto ne zavrsiti nekom nesto sto on sam ne moze? Konkretno za mene znate , ja taj case imam ,ali sam se pridruzio necijem predlogu da uzmemo zajedno , jer mi je trip da nekom ucinim -takav sam. 101 put sam se na ovom forumu obratio nekom za pomoc i dobio odgovor ,pa reko da ja nekako doprinesem , jer mi je Benchmark forum postao dobra navika ,prvo ovde proverim sa ljudima koji znaju sta pricaju ,pa tek onda uzumam u obzir tudje misljenje.
Eto.

Ja sam takođe spreman da pomognem nekome ako treba, naravno. Samo sam mislio da je cilj ušteda a koja je mala za cim. Svakako da sam voljan da pomognem ako treba, to bez daljnjeg...

Sent via Xperia Z3

Poslednja izmena:
Meni su idijoti naplatili carinu za Nilkilin staklo. Još su ga procenili na 4$ (koštao je 9), pa sam platio tih par stotina i nešto dinara.

Samo jedno pitanje, da li je Z3+ Dual dobio Marhsmallow update? Pitam jer vidim na GSM Areni za Z3+ pise da ima MM i da se planira Nougat, dok za Z3+ Dual pise da se planira MM. :trust: Iskoristio bih ovaj post i da pitam da li postoji (jos) neka razlika izmedju "obicnog" Z3+ i Dual verzije?

Dobio je Z3+ MM i dual verzija je dobila.Drugih razlika osim sto je ovaj dual sim nema.

Sent from my Sony Xperia Z5

Problem : telefon mi poslednjih par dana s vremena ma vreme nema pristup mobilnoj mrezi- random se ukljucuje i iskljicuje.
Imac li neko pojma sta moze da ga zeza?

I meni se desavalo na Z2.Ako imas zadnju verziju v291 moguce da je u njoj neki bug.

Sent from my LG Nexus 5X

I meni se desavalo na Z2.Ako imas zadnju verziju v291 moguce da je u njoj neki bug.

Sent from my LG Nexus 5X
Skontao sam sta je: "Pokemon Go" ga urniše ,zaglupi se zestoko.
Aplikacija stvorena za urnisanje telefona generalno,ne samo baterije !
Ali ***, lvl 23 i navukao sam se [emoji17]

Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока

Skontao sam sta je: "Pokemon Go" ga urniše ,zaglupi se zestoko.
Aplikacija stvorena za urnisanje telefona generalno,ne samo baterije !
Ali ***, lvl 23 i navukao sam se [emoji17]

Nesto ti nije u redu sa fonom, i ja silujem svoj z3 sa pokemon go nikad takve probleme sa njim nisam imao

Jel ima negde kod nas da se nadje rasturen Z3, treba mi ekran (verovatno ide i okvir zajedno)? :)

Pojavila mi se neka fleka sta li je vec..na ivici ekrana,sa leve strane..
Nevidi se toliko kad je tamnija pozadina,al me iritira.uzet u mts pre 3/4 meseca.
Sta da radim? Da ga nosim na servis,ili da cekam,ako se prosiri pa onda?
6a624d1dbadb88ff8e67d94b1e687869.jpg
Pre nedelju dana ga odnesem u mts (u medjuvremenu se pojavilo jos 20tak ovakvih mrlja sto spojenih sto odvojenih,sa leve strane,zaboravih da slikam ).

Popunih da zelim zamenu tel posto je jos u onih zakonskih 6 meseci.

I ova por mi danas stize-

Reklamacija sa zahtevom za zamenu Vaseg mobilnog uredjaja nije prihvacena. Uredjaj ce biti servisiran. Naknadno cete biti obavesteni o datumu preuzimanja uredjaja, a najkasnije u roku od 30 dana od prijema reklamacije.

Sta da radim? Gde da se zalim mts ili comtrade? Da pretim inspekcijom? Ili da se pomirim sa sudbinom...

Poslednja izmena:
Pre nedelju dana ga odnesem u mts (u medjuvremenu fleka se prosirila na 20% ekrana,zaboravih da slikam ).

Popunih da zelim zamenu tel posto je jos u onih zakonskih 6 meseci.

I ova por mi danas stize-

Reklamacija sa zahtevom za zamenu Vaseg mobilnog uredjaja nije prihvacena. Uredjaj ce biti servisiran. Naknadno cete biti obavesteni o datumu preuzimanja uredjaja, a najkasnije u roku od 30 dana od prijema reklamacije.

Sta da radim? Gde da se zalim mts ili comtrade? Da pretim inspekcijom? Ili da se pomirim sa sudbinom...
Zali se mtsu, reci da po zakonu imas pravo na zamenu.

Ja bih otišao u poslovicu, tražio napismeno sa pečatom i potpisom da su odbili zamenu, i onda sa time išao dalje. Sms poruka ne znači ništa na sudu ili u inspekciji.

Sent via Xperia Z3

Tako cu i da uradim. Izgubicu tonu zivaca i vremena.al cu da ganjam. Iz principa.

Tako cu i da uradim. Izgubicu tonu zivaca i vremena.al cu da ganjam. Iz principa.
Javljaj kako prolazi. Mene su tako prevarili za reklamaciju za koju nisu bili u pravu, zvali telefonom i rekli: odbijeno. Strašni su.

Sent via Xperia Z3

Kao sto sam pretpostavio ovo ce da potraje...

71445a2687d98b1f917627eea6575b67.jpg

Da ne trujem temu,napisacu sta sam uradio kad se sve zavrsi.

Ne truješ ,mene zanima operacija od do,da vidim sa kakvim gilipterima imamo posla.

Taj problem sa tom zutom flekom na ekranu ne bi smeli da odbiju.

Imao sam slicnu samo blazu na Z2 prosle godine i telefonu je zamenjen ekran, Sony je uvazio reklamaciju a neki njihov autorizovan zastupnicki servis je odradio zemenu. (doduse pricam za EU)

Cak su mi se i na Nexus 7 2013 verziji 2 meseca pred istek pojavile slicne, samo plavicaste fleke na displeju pa je Asus takodje uvazio reklamaciju i odradio zamenu ekrana i digitajzera...

Fora je ili od docka ili od kartice da se taj deo zagreva i pojavi ta mrlja (mada nekad hoce i od sebe). Bilo je slucajeva i na netu gde sam nailazio na iste probleme, cak imas i na oficijelnom forumu Sonija gde su ljudi kacili slike i koliko se secam uvazavano je.

Takav je tip defekta da u principu nisi mogao ti da ga prouzrokujes i ne bi trebalo da te odbiju... Ali hbg, ocigledno da kod nas vaze drugi arsini. Pocasti ih sa trzisnom, sta drugo da ti kazem...

Edit

Ako me dobro pamcenje sluzi o onome sto sam citao na forumimam vezano za Z2:
Inace oko tih zutih mrlja, Sony koristi neku vrstu ekrana na bazi fosfora za zivahnije boje i on zna da u nekim slucajevima izbaci te fleke koje se sire i postaju tamnije.
Kako god da je fabricki je defekt i ide na teret proizvodjaca, nisi jedini kome se to desavalo. Nije ni masovni defekt, ali ima dobar broj registrovanih slucajeva.

Poslednja izmena:
Zvao u petak comtrade servis,rekose mi da u dopisu sa telefonom nije napisano da zelim zamenu. Hahahah.
Rece da ce ona uneti da zelim nov tel,i da ce me zvati kasnije,naravno nije zvala..

Znam da sam prilikom predaje potpisao tri primerka,i valjda jedan ide meni,jedan mts'u i com t.

Neznam ko je veca banda ct ili mts,pre 3-4 god su mi drzali xperia v 45 dana,rekose crkla maticna,ceka se da stigne..Nakraju nisu ni dobili. Napisali 'resiti korisnika u poslovnici'.
Ja u mts,uzeo drugi tel ne Sony uz dosta natezanja (da se poklopi rata,paket).
Nebitno sto sam bio bez tel mesec ipo,a redovno placao racun i rate..

U predhodnom postu pomenuta EU,imam zeta tamo,potpisivao ugovor sa nemackim operaterom i greskom mu posalju tel u boji koju nije trazio. Za dva dana isprave to i jos mu posalju u znak izvinjenja neku low-range Nokiu. Toliko o brizi za korisnike...

To je izgleda lutrija, otprilike kao za U$A vizu, neke prihvate a neke otresu.

Neki clanovi su super prosli sa CT servisom a neki lose, pisalo se ovde o tome u poslednje 2-3 god, vise je bilo pozitivnih primera.

Smaraj ih, preti inspekcijama pa mozda i daju nov uredjaj na kraju, ako imaju uopste novih Z3.

Na kraju nece biti strasno ni da ti samo zamene ekran, bolje CT nego neki kauboj serviser.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
^ Zar nije praksa ako nema istog uredjaja da se ponudi ekvivalentan ? Z5 recimo

Nazad
Vrh Dno