Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Treba mi hitno pomoc i predlog gde odneti telefon na popravku, drugar je uzeo Z3 i izgleda je crkao gornji zvucnik. Donji radi ok, ali gornji nikakav zvuk ne ispusta.
I koliko moze da kosta ta operacija? Hvala unapred!

Jedino da ga odnese u Comtrade,oni su zvanicni servis
Cenu stvarno ne bih znako,mada mislim da ne bi bila ispod 35/40 e.

Sent from my Sony Xperia Z5

To cemo da probamo danas, nadam se da nece da odrape po dzepu za to. Trebalo bi da je "rutinska operacija".

Original Ringke case ima sve uradjeno precizno u millimetar, sve sto je drugacije je bofl.
Potpisujem.

Послато са LG-VD 40 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Juce sam (doduše na KP) video Nilkin super frost i taman ima sve što fali obicnom frostu- zaštita za donju i gornju ivicu . 900 i neki dinar,super kao rezervna varijanta (kad me mrzi da perem umašcen Ringke)!

Послато са Note 7 Fire уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Frost nema donju i gornju ivicu, ivica kod punjaca i kod volume rokera/power dugmeta su toliko tanke da te ivice popucaju nakon nekog vremena. A zaista lepa i kvalitetna maska. :)

Nilkin super frost super maska ja sam je uzeo, ali ko sto rece Mrljesana nema gornju i donju ivicu ali je uvucen fon, ali tekstura gume na pozadini je fenomenalna za ruku ne klizi ni malo kad drzis fon + krije i stiti zadnje staklo, i ako stavis jos Nilik staklo tano se uklapa sa maskom od ivice do ivice

Ja sam uzimao sestri za m8, ali mi se ne sviđa što nije ivica potpuno zaštićena. Dosta ima otvorenih delova, znamo da telefon kad pada, pada uvek na ivicu :)

Sent via Xperia Z3

Nilkin super frost super maska ja sam je uzeo, ali ko sto rece Mrljesana nema gornju i donju ivicu ali je uvucen fon, ali tekstura gume na pozadini je fenomenalna za ruku ne klizi ni malo kad drzis fon + krije i stiti zadnje staklo, i ako stavis jos Nilik staklo tano se uklapa sa maskom od ivice do ivice

Ocigledno da sam naleteo na lznjak ,sad sam probao da pronadjem taj oglas ivise ga nema ! Proverio na Ali-ju -kanda tako nesto ne postoji :(
My bad.

Jel zna neko da li Z3+ jos uvek ima problem sa pregrevanjem prilikom snimanja 4K video zapisa?

Navodno su odavno to sredili, negde pred izlazak Z5 serije tj u toku leta 2015.

Imas ovaj test, z3+ snima 4k skoro 40 min na sobnoj temp mada sam test nije zahtevan po kameru. https://youtu.be/qo0ZKiwwz28

uploadfromtaptalk1476367492447.jpg

Ipak sve zavisi od ambijentalne temperature pa npr ako se Z5/Z3+ usijaju na 40c na plazi svakako nece snimati dugo kao u testu iznad.

Proveri jos po netu ali mislim da su Z3+/Z5 prelezali te probleme (za razliku od starih Z imaju heat pajpove, paste u kucistu a mozda je i promena kodeka pomogla)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Koji 6.0.1 preporučujete?

Preporuka
0a7ff8ef0bfaea591c6b917096bb0813.jpg

from komsa's Z3

Ima lo neko iskustva sa MOCOLO tempered glass ? Znam da ga je neko spominjao ,ali ne znam gde. Eno na Aliju 50% akcija , pa reko ' da narucim ...
Dve prednje i jedna zadnja zastita izadje oko 10,50 $ :D

Ima lo neko iskustva sa MOCOLO tempered glass ? Znam da ga je neko spominjao ,ali ne znam gde. Eno na Aliju 50% akcija , pa reko ' da narucim ...
Ja sam kupio i posle jedno 20 stakala koje sam lepio uspeo sam to da ne zalepim dobro i bacio ga na kraju. Nisam bio nešto impresioniran, osim što je pakovanje bas onako lepo... Mozda ja nisam dobro zalepio nemam pojma... Važe za dobra stakla.

Sent via Xperia Z3

Imao za G2, nista specijalno. Pogledaj Nillkin ili sacekaj 11.11, sad ce da krenu popusti.

Za te pare, ja uzimam, i to tačno taj kombo - 2 prednje i jednu zadnju, ako nešto za..bem..
Ne mogu da odolim... A mjerkam i još jedan Ringke, čisto da se me razgrabi za male pare.
:rolleyes:

Poslednja izmena:
Narucio bih i ja smoke black ali jbno ne postoji za Z2..

Sent from my D6503

Ok,bongec,mrmilos i Mrljesana za sada u kombinaciji. ko poručuje (sa eBay, naravno)?
Kada stigne, šalje ostalima po kuriru i to je to.

Poslednja izmena:
Hvala ali nije u tome problem.
Imam vec ok teracell i solidan scr10 cover nego mi je Fusion vrh ne samo zbog izgleda/kvaliteta nego zato sto ima cepove za 3.5mm dzek i usb (Z3/+/Z5) i to je ono sto mi je super.

Desavalo mi se da pesak, prljavstina pa i sitan sljunak posle planinarenja, trcanja upadnu u ulaz za sluske koji sam morao da ispiram i cistim.
Pa se cimam da ne dodje do mehanickog ostecenja, onda bih morao da saljem fon na servis i cekam nedeljama ili da brze zamenim ali o svom trosku, smaranje u svakom slucaju.

Zato mi je bedak sto Ringke nije napravio Fusion za Z dvojku..

Sent from my D6503

http://www.ebay.com/itm/Clear-Trans...738889?hash=item5b0047f1c9:g:vXgAAOSwWTRWzsME
Evo nesto i za tebe,nije Ringke ali moze da posluzi...

Momci ,sta je sa narucivanjem :nikom- nista ?
Svi bi servirano na adresu ,jelte?

Gledam kako da iskombinujem 2 smoke blacka i jedan cristal clear. Meni nije problem da sacekam, poslao sam mail ringke-u cekam odgovor.

Al otprilike izaslo bi nas 12-14$, plus postarina. Ja mislim da bi maska mogla i u ono pismo da se spakuje, tako da ne verujem da bi trebalo vise od 100din postarina da bude.

Poslednja izmena:
Jedan da poruči pa da onda prosledi ostalima jel? Meni je samo bitno da ne bude providna nego ova smoke black to je ona u sivoj da kažem boji?

Sent via Xperia Z3

Yaaaaap. To je ona sto sam je slikao i postavio. Veruj mi ,neces zazaliti. Jedino sto mi smeta kod smoke je sto stalno izgleda musavo, mislim da ce clear biti bolja .

Clear će da potamni svakako

Sent via Xperia Z3

Nazad
Vrh Dno