Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam bas siguran da je bolja opcija od desetke. Desetki je pala cena. I sada moze da se pazari za 500€ sto je sigurno daleko jeftinije od pixela. Tesko da ce pixela moci da kupi ispod 700€ Stvarno zelim da budem objektivan posto i ja planiram da menjam telefon. Kada sve oduzmem i saberem najblizi sam ovoj opciji.

Ne možeš nikako da budeš objektivan kada imaš htc u svom nicku 😀

Sent from my Redmi Note 3

Pa svakako će i bilo koji od nabrojanih telefona da ti radi posao bez problema, pixel jeste bolji, e sad, ti odluči da li je 200+e bolji.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mogu slobodno da kazem da kvalitet fotografija nije nista bolji od 5Xa i 6Pa, na ovi slikama sto sam video cak ima i mucenja sa leve strane...

Pa to je i logicno, glavna poboljsanja senzora (a onda i kamere uopste) su PDAF/brzina i preciznost fokusa, EIS tj dosta bolja stabilizacija kamkordera i snimanje sa 60-120 fps u 1080p rezoluciji kao i brzi PP hdr+ fotki mada je to zasluga S820.

U prevodu ispravljene su skoro sve mane IMX377 iz 5X/6P a najvise su se odnosile upravo na mogucnosti fokusiranja i kamkordera 🙂

Fale jos samo neki last gen OIS i Xenon, Pixeli 2017 ce verovatno dobiti OIS a xenon nece verovatno nijedan flagship android u naredne 2-3 godine.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ma meni ne smeta ni ovo na 5x, to je samo telefon i može da posluži za neke basic stvari, kvalitet slika je odličan i to mi je dovoljno, za sve ostalo tu mi je 6D. Upgrade na Pixel možda odradim ako bude ok cena, a pošto verovatno neće u nekoj budućnosti ću uzeti 6P

Naravno ali su pomenuta poboljsanja dosta bitna pa Pixeli imaju top kamere u svakom smislu (opsti foto-video kvalitet, preciznost, brzina AF-a i post-processinga, stabilizacija i fps kamkordera) tako da trenutno imaju najkompletnije kamere i pored nedostatka OIS-a.

Upgrade na Pixel možda odradim ako bude ok cena, a pošto verovatno neće u nekoj budućnosti ću uzeti 6P

Tako ce se i odvijati apgrejdovanje, sa 5x masovno na 6P pa onda u drugoj polovini 2017. na Pixel/XL 🙂

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Može neko da okači notification i UI zvuke, mrzi me da skidam ceo img?

Ispravan je link, mozda te tapatalk zeza...

Ma dropbox link je mrtav, ne bench 😛

edit: radi Imotepov ipak, Danilov je mrtav 🙂

podignut NDA !!!!!

[youtube]ifqcL7LzqV4[/youtube]

[youtube]4ferxiZlirg[/youtube]

[youtube]FCNA-RwRBQ[/youtube]

[youtube]mOwYlhUbsko[/youtube]

Poslednja izmena:
Mogli bi da vrate XL na play store, cisto onako...

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

kupi ga u nemackoj za 900e 🙂

nego odgledao sam dobar deo ovih reviewa i svi su odusevljeni kamerom.. bravo za histere iz googla 🙂

Dobra je stabilizacija, robotski izgleda baš, ali je dobra.

Meni ovaj asistent deluje glupavo, tj. meni to nikada ne bi trebalo. Ali opet, to je subjektivno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno