Šta je novo?

LG Nexus 5X

Korektna je baterija, a telefon radi kao sat - ja zadovoljan :)
Iznad očekivanja !

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I jel žališ za nečim sa Mercedesa? :)

Sent from my Nexus 6P

Ne znam zasto, ali meni je oduvek baterija daleko slabija nego svima ovde...
Evo sad svez 7.0, tj par nedelja star... Nekoliko aplikacija, ali dosta koriscenja fb messengera, vibera, instagrama, tapatalka... Ceo dan napolju, osvetljenje na max, 3g po Beogradu (bez LTE)...
c21c94f6f1c0c2f8db1db9b6e6d46c47.jpg
ca161dafa58bfd3fa2455e87197403c8.jpg

To ti je to, bar ja mislim. I meni slicna situacija uz takav nacin koriscenja: 3g, max osvetljenje + drustvene mreze.
Dok u kuci ide i do 6 sati skoro uz moj nacin korisnim: 30℅ svetlo, airplane mode ukljucen dosta vremena, samo wifi i lokacija rade

Sa takvim koriscenjem kakvo si naveo puno bolje neces ni dobiti sa ovim telefonom, tebi treba powerbank

Imam powerbank... Ocekivao sam da moze barem 3 - 3.5h, nesto mi je utanjio u poslednje vreme... Mada primetio sam da i kada izadjem u grad, spustim osvetljenje skoro skroz, i opet mi jedva izdrzi vece ( od 20h do 5h)... Kao da ne trosi ekran toliko,tj vise ga deru ostale stvari nego ekran...

nema potrebe. to je to sa osvetljenjem na max i 3g. isto bi i meni trajao sa takvom upotrebom

Od kad sam na N dešava mi se jedan bag. Na wi-fi ne nego samo na cellular data. Kad otključam telefon nestane interneta na kratko pa se posle desetak sekundi povrati. Prvo sam mislio da je nešto do doze jer mi se uglavnom dešavalo kad otključam telefon posle duže vremena, međutim posle mi se desilo par puta kad sam otključao telefon nakon što sam ga odložio na par minuta. Mislio sam da će neki od mesečnih ažuriranja da sredi stvar ali evo već drugo ili treće prođe a meni se isto dešava. Sve je stok. Jel se dešava još nekom i da li bi factory reset možda pomogao?

2.0 prolazi, imam 2.0. I na telefonu je 2.0 tip C, nije 3.1.

U prethodnom postu sam okacio link za 2.0 iz Gigatrona koji prolazi test.

Dakle, Hamin USB C - USB A 2.0 prolazi test. Telefon nema USB 3.1 vec USB 2.0.

http://gigatronshop.com/adapteri_i_kablovi/hama_kabl_usbc__usb_a_20__1m_crni__00135722-83359

Da li može mala pomoć u vezi kabla navedenog u linku,

U jednoj prodavnici našao sam isti kabl iz linka po ceni od 899 rsd-a. U lokalu na njihovom kompjuteru pokušao sam da ga povežem na telefon, ali nije prošao CheckR test, prikaz na telefonu je bio crveni usb konektor sa x-om preko njega.

U drugoj prodavnici našao sam USB 3.0 kabl po ceni od 1900 rsd-a, ali ga nisam probao, a i cena mi deluje malo preskupa.

Elem, da li je sigurno da se kupi Hama kabl koji je naveden u linku iznad?

Apdejtovan je skoro čini mi se .

Da li može mala pomoć u vezi kabla navedenog u linku,

U jednoj prodavnici našao sam isti kabl iz linka po ceni od 899 rsd-a. U lokalu na njihovom kompjuteru pokušao sam da ga povežem na telefon, ali nije prošao CheckR test, prikaz na telefonu je bio crveni usb konektor sa x-om preko njega.

U drugoj prodavnici našao sam USB 3.0 kabl po ceni od 1900 rsd-a, ali ga nisam probao, a i cena mi deluje malo preskupa.

Elem, da li je sigurno da se kupi Hama kabl koji je naveden u linku iznad?

Na 6.0.1 je PROLAZIO CheckR test, testirao sam ga minimum 20x, ali na 7.0 NE PROLAZI. Bez ikakvih posledica koristim taj kabl.

CheckR ocito ima neki problem.

EDITl: CheckR nije kompatibilan sa Androidom 7. Evo sta kaze autor programa: "!!!! ANDROID N UPDATE COMING SOON. PLEASE DON'T GIVE 1 STAR REVIEWS JUST BECAUSE I HADN'T THE TIME TO UPDATE THE APP. THANK YOU !!!!"

Poslednja izmena:
USB Type C Cable 3.1 Fast Charging
http://s.aliexpress.com/Q77nYNnI
(from AliExpress Android)

Prolazio checkr na 6.0.1, pa nije na 7.0, a sada na novoj verziji checkr aplikacije opet prolazi ...
3 metra za 3$, kabl odličan - ja zadovoljan [emoji1]
Testirao i Benson, tako da preporuka !

Poslednja izmena:
Moja preporuka, ja imam usb c na usb c njihov od 3m i zaista je odlican.

Ово је послао 6п!

Sad sam naručio taj, 1m je $1.58, 3m nema, a i koji će mi đavo 3m :D

Moze neko ko ima beli 5x duze vreme da mi kaze jesu poceli da mu blede natpisi nexus i lg?

USB Type C Cable 3.1 Fast Charging
http://s.aliexpress.com/Q77nYNnI
(from AliExpress Android)

Prolazio checkr na 6.0.1, pa nije na 7.0, a sada na novoj verziji checkr aplikacije opet prolazi ...
3 metra za 3$, kabl odličan - ja zadovoljan [emoji1]
Testirao i Benson, tako da preporuka !

Ta aplikacija nije uopste pouzdana. Na najnovijoj verziji na 7.0 ne prolazi vecina kablova sto je prolazila na 6.0.1. Lepo je lik stavio obavestenje da radi na verziji koja je u potpunosti kompatibilna sa 7.0.

Pitam da bih znao da li da uzimam kejs
Kod nas je slaba ponuda, pa sam mislio da porucim onaj "original", tepih, ali sam odustao kad sam cuo da su prikriveni tasteri sa strane. Jel ima neko neki drugi predlog a da ne povecava puno dimenzije telefona?

Poslednja izmena:
Pitam da bih znao da li da uzimam kejs
Kod nas je slaba ponuda, pa sam mislio da porucim onaj "original", tepih, ali sam odustao kad sam cuo da su prikriveni tasteri sa strane. Jel ima neko neki drugi predlog a da ne povecava puno dimenzije telefona?
Nillkin mozda.
I ja imam ultra tanki silikon na Z5 i 5X i nemaju otvore sa volume tastere.

Sent from my Sony Xperia Z5

Imate na apkmirror dialer apk sa piksela, nisam primetio neku bitniju promenu osim sto je sada ljubicasta boja umesto plave.

Edit: sada sam video tek, ima potpuno nov call screen

11add0395c8ec13ae7d18ed86f75c636.jpg

Poslednja izmena:
Instalirao i kalkulator, kalendar - ne vidim neke promene :)

Pixel and Pixel XL System Image
Archives contain 3 files:

boot.img – kernel
system.img – A system partition that contains main apk and jar files
system_other.img – B system partition that contains odex files

Pixel (Sailfish)

ro.build.description=sailfish-user 7.1 NDE63H 3256426 release-keys
ro.build.fingerprint=google/sailfish/sailfish:7.1/NDE63H/3256426:user/release-keys
ro.build.version.release=7.1
ro.build.version.security_patch=2016-10-05
ro.build.tags=release-keys

Download - https://mega.nz/#!oExBmLDZ!im6ZZW1mirBBkRc3u-zbrZ6cDv9NeP9pnS6qhqh44gI

Pixel XL (Marlin)

ro.build.description=marlin-user 7.1 NDE63H 3256426 release-keys
ro.build.fingerprint=google/marlin/marlin:7.1/NDE63H/3256426:user/release-keys
ro.build.version.release=7.1
ro.build.version.security_patch=2016-10-05
ro.build.tags=release-keys

Download - https://mega.nz/#!hEoQCARY!crD31K2H7Jh-wvmVzVEYfFv0guNu0SriK-61wgUOfes

System images for both devices are 100% original and these files will be pre-insatalled on retail devices.

We’ve separated out the APK for the launcher for easy installation on existing devices. Be sure to install it as a system app to get the Google Now leftmost tab.
Pixel launcher - https://mega.nz/#!z55BDKyK!_R0U8UxJBaLdjonwSKSnvfbhlLbwJkCda2vYPwWs5s8

Melodije - https://dl.dropboxusercontent.com/u/66339275/Marlinmedia.zip
ro.config.ringtone=Zen.ogg
ro.config.notification_sound=Chime.ogg
ro.config.alarm_alert=Flow.ogg

Poslednja izmena:
Dal se vredi bacat u potragu za originalnim punjacem :) ? Ja imam neki samsungov fast charger i kabl usb c na obicni usb,dok se puni ne pise charging fast,samo charging. Ne puni sporo,ali pretpostavljam da originalni puni bolje.Ono sto sam primetio ,dok je telefon na punjacu ,nekako losije radi touch,neprecizniji je dosta.Jel tako i sa originalnim?

Imate na apkmirror dialer apk sa piksela, nisam primetio neku bitniju promenu osim sto je sada ljubicasta boja umesto plave.

Edit: sada sam video tek, ima potpuno nov call screen

11add0395c8ec13ae7d18ed86f75c636.jpg

Može link?

Послато са Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno