Svi kazu da u Windows-u nisu imali problema ali vecina na netu kaze da je bezbednije preko Dos-a iako duze traje preko windows-a za minut se zavrsi...Mislio sam preko rufus-a da napravim butabilan fles i onda preko Dos-a polako mada mogu i preko Windows-a ali vise volim sigurniju opciju...Da Windows je nov takoreci samo za kopanje koristim i za net...
Bio bih veoma zahvalan ako bi mi poslali modovane biose za sledece kartice pa bi ih flesovao preko atiwin flasha:
-Asus r9 380 4gb
-Asus r9 380x 4gb
-XFX r9 380 4gb
-XFX r9 380x 4gb
-Sapphire r9 380 4gb nitro
-Sapphire r9 380x 4gb nitro
Ja ti mogu dati za asus 380 samo mi kazi jel ti treba za elpidu ili za hynix
Goldi nadiru u hordama, razvukuj bodljikavu žicu...
Nece @goldi vise da se bavi time da pomaze drugima iz aktivnog clana ovog foruma prelazim u pasivnog citaoca, ne zelim vise da gubim vrjeme pomazuci drugima.
Juce Lik zvoni na vrata nosi 4 karte da mu flesujem e ni da pita da li imam vremena kao da mu ja to moram uraditi, i ajde da ne budem bezobrazan uradim to i u zurbi zakacim svoj HDD 1TB i cvrc ne vidi ga vise ploca rikno zasto za kurcevo zdravlje lik se nije ni zahvalio pokupi karte..... odo kaze brate pustat.... e pa neces vise dosta sam bio ****** pomagao svima bez ikakve naknade i na kraju ispade na moj trosak HDD koji sam platio 54€, e pa nece vise da "može" nek se svako sam snalazi.
Imam sve biose od svi karti 280x, 380/x 390/x 470 4GB/8Gb, 480 4GB/8GB samsung,elpida,hynix, micron mogu da otvorim temu, ali ne zelim opet ce se na kraju naci neki lik koji ce se tek registrovati i prvi post ce biti kako da skinem bios i opet ce biti smaranje i trosenje vremena i po obicaju opet cu ja da ispadnem najgore, e pa ovaj put necu !!!
I da nemojte mi slati PM goldi pomozi ovo pomozi ono, na takve poruke necu odgovarati. Prvenstveno se odnosi na ove novoregistrovane clanove foruma.
Pogledajte prilog 211728
Salu na stranu ljudi su neverovatni bez postovanja za tudje vreme, tudje stvari kao da je covek duzan da im pomogne, kad zavrse posao kao da nepostojis iskusio mnogo puta.
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
u pravu si na long term bolje je naplacivati,ako imas komeMa naplatis to i cao, nemu ta sta. Nista dzabe za ljude koje ne poznajes, tako je uvek u zivotu... I samo se ograditi od odgovornosti i to je to, ja odma kazem sta god da se desi ja sam kriv, a ne taj sto mi radi i pomaze... Da se nekom sjeb.ao hard a radio meni nesto tj pomagao, odma bi dao pare ili za nov ili popravku, ne bi bilo price...
Ne razumem ljude koji misle da je sve dzabe, naplacuj svoj rad i cao, na isto ti dodje. I taj neko kome pomazes naplacuje svoje usluge za nesto drugo, pa sto ne bi i ti... Ja tako gledam stvari, jer u proslosti kad saberem i oduzmem mnogo sam bolji ostao sa onima koji meni naplate i ja njima, nego sa onima sa kojima je sve na racun kuce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari