U suštini ko planira mining i rx seriju neka uzima 8gb 470 i 480, jer je provereno Samsung memorija a takođe i dag file raste i sto vise Vram-a to bolje. Jesam dobro razumeo?Ma kakvo ubijanje sve se to da popraviti samo odneses pravim ljudima koji znaju svoj posao. Prvo se odradi sve sto moze pa se onda pristupa skidanju bios chipa i programiranju, ali vjerovatno cim windows vidi kartu to se moze uraditi bez skidanja bios chipa.
Bice ovoga sve vise jednom sam ja napisao da uopste nisam htio da otvaram temu o modovanju biosa bas zbog ovakvi stvari ljudima neda djavo mira pa idu ono: aj da probam proce valjda ok, a kad ne prodje onda problem naravno.
Da dodam jos da se pojavila elpida na 470 4Gb i 480 4GB modelima pa se dobro pazite ako uzimate nove karte odma otvorite gpu-z i provjerite koju memoriju imate.
Inace elpida se ne moze editovat, polaris bios editor 1.4 pravi koruptivan cheksum i ide automatski brikovanje karte ako nema dual bios switch. Sad ce biti ja vjerujem gomila ljudi koji ce brikovati kartice cak postoji mogucnost da vas zapdne i hynix, ali i taj hynix ima novi bios kojeg neprepoznaje PBE 1.4 napravljena je velika zbrka tako da ko nije siguran u ono sto radi nek ne cacka nista dok ne izadje neki novi Bios editor.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk