Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Flash dobra prva epizoda nove sezone ali mogli su malo više da porade na Flashpoint-u.

Sent from my D6603

Ja ne znam tacno sta je Flashpoint, jer nisam pratio stripove, ali ovo u 3x01 jeste prilicno uprosceno. Mislio sam da ce razvlaciti ovo makar pola sezone sa sve fillerima. Kid flash i onaj negativac su mi malo bezveze da budem iskren. Ali opet je tu Reverse Flash a to me cak malo i veseli. Dovoljno je misteriozan da bude vrlo zanimljiv. U prvoj sezoni su ga sjajno predstavili, a opet nista o njemu i ne znamo, osim da je izuzetno strpljiv 😀.

Pogledaj animirani film Justice League: The Flashpoint Paradox , pa ce ti biti jasnije. A i filmcic je jako dobar.

Artow poceo da lici na nesto, po meni bolja epizoda nego Flash.

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

+1

Nekako epizoda podsecala na prvu i drugu sezonu, koje su realno jedine valjale.

3ju5eER.jpg

:d

Lomim se dal da pocinjem nesto novo ili da prvo zavrsim Peaky B, Fargo, Bron trenutne sezone... Ako bi pocinjao onda bi nesto BB kvalitet. Imate li tako nesto, bas top of the pops, hit hit, creme de la creme, a da mi je mozda promaklo..

AHAHAHAHA, kao BB, ne pretjeruuujjj !!!!! nikad nista tako nece biti snimljeno, fakat

shades of blue..gleda li ko ??? 1. epizoda dopadljiva, gledljiva, jeste deja vu, ali prezgodna guzicarka dize prosjek

Artow poceo da lici na nesto, po meni bolja epizoda nego Flash.

Sent from my SM-G935V using Tapatalk
+1
Iznenadili me poprilično,šmek 1 i 2 sezone je vraćen samo da ovako nastave!!!

Ja ne znam tacno sta je Flashpoint, jer nisam pratio stripove, ali ovo u 3x01 jeste prilicno uprosceno. Mislio sam da ce razvlaciti ovo makar pola sezone sa sve fillerima. Kid flash i onaj negativac su mi malo bezveze da budem iskren. Ali opet je tu Reverse Flash a to me cak malo i veseli. Dovoljno je misteriozan da bude vrlo zanimljiv. U prvoj sezoni su ga sjajno predstavili, a opet nista o njemu i ne znamo, osim da je izuzetno strpljiv 😀.

Naziv prve epizode je bio Flashpoint.
Naziv druge je Paradox,sad ećemo videti koje je sitnice Reverse Flash promenio!!!!

Poslato sa Huawei Honor 5x

Dobra ova treća sezona Last Shipa
Jeste da ima dosta MURICA trenutaka ali opet nije toliko loše ispalo.

Fargo 2 sezona 5 epizoda.
Epizoda pravo malo remek delo.
Aposlutno fantastična epizoda....rame uz rame sa nekim epizodama iz prve sezone

Odgledah prve 3 epizode "The Night of", za sada, odlična serija, Torturo u svom elementu, ostali takodje odlični.

Naravno, ne preskočite "Stranger Things", odlična prva sezona.

Zavrsio 2 sezonu Halt and Catch Fire, fenomenalno koliko su dobro pisani likovi. Serija postaje mnogo vise od glavne price, AMC ako ista likove bas dobro razradjuju...
Meni najača AMC serija posle Breaking bad-a. Definitivno,pogotovo sad sa trećom sezonom.[emoji2]
I ja počeo da gledam Luck Cage odgledao 3ep. Za sada sam zadovoljan.

Sent from mTalk using Lumia 640 DS

Poslednja izmena:
Meni najača AMC serija posle Breaking bad-a. Definitivno,pogotovo sad sa trećom sezonom.[emoji2]

Da, Halt and Catch Fire odlična od samog starta.

Nadam se da će biti i 4. sezone.
Jedva su treću snimili. Pričalo se posle druge da ne znaju da li će je obnoviti i da je bilo povuci-potegni.
Sve zbog loše gledanosti, naravno.

Da, Halt and Catch Fire odlična od samog starta.

Nadam se da će biti i 4. sezone.
Jedva su treću snimili. Pričalo se posle druge da ne znaju da li će je obnoviti i da je bilo povuci-potegni.
Sve zbog loše gledanosti, naravno.

Verovatno zato sto svi koji je i prate skidaju sa neta i ne gledaju na kanalu i onda gledanost mala, a realno mnogo veca gledanost. Tako je bilo cini mi se i sa Fringe na FOX-u, koji nikako da zavrsim 🙁

Izašla druga epizoda Westworld-a...

Danke Hilari i Tramp :d

As Entertainment Weekly points out, the advance release is an effort by HBO to avoid losing viewers the second
presidential debate between Donald Trump and Hillary Clinton, which will air this Sunday during Westworld's 9PM ET time slot.

Hvala na obavestenju 🙂

Idi bre,al smo informisani o serijama,kao da živimo u Njujorku,a preplaćeni preko Direct tv..🙂 Ovako nešto pre 10tak godina mogao sam samo da zamišljam..

Evo i prvog trailer-a za The Grand Tour-prva epizoda 18.11:

Odgledao drugu epizodu Westworld , ne znam meni je ovo tanko. Produkcija naravno super, ipak je ovo hbo ali prosto mi je nije to to. Nastaviću da gledam ali ne očekujem previše. Definitivno nije serija za kojom ćeš krizirati i koju ces čekati svake nedelje. Previše sam izgleda očekivao od serije.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Sta pricas covece ja sada je upravo zavrsio ovo je dragulj.

Ako i jedan film koji je remek delo ima dosledan nastavak pa cak i u vudu serije onda je to Westworld.

Bice ovo luda voznja.

A tek sto videh da je E2 izasla :banana:

Hvala Bivis

A sad vidim i da post iznad kog se odnosi na 2 epizodu. Ja sam samo 1 odgledao, sutra drugu.

Poslednja izmena:
Vidiš da pišem o drugoj ☺️. Generalno obožavam sf, možda mi jednostavno ne lezi sf izmešan sa divljim zapadom.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Odgledao sam prve tri epizode Designated Survivor. Ako izuzmemo događaj na početku, ostatak neverovatno podseća na House of Cards. U svakom slučaju, zanimljivo za gledanje.

Malo me početak druge Westworld epizode podsetio na film, sa onom dvojicom. Meni je bila skroz dobra epizoda. Počinju lagano da se bude 😉

Ako je incident pre 30 god ono iz filma, onda je tu negde i srednji vek, rimsko carstvo... ne mogu da se setim šta je još bilo u filmu.

Meni je to palo na pamet da su tu negde ali da su zapusteni, mozda off limits divljastvo itd.

Odgledah i ja sinoc drugu epizodu Westworlda. Bas kao sto rece emamare, bice ovo luda voznja. Ne secam se da me je skoro neka serija tako "zakucala" toliko da ne osetim kada prodje epizoda.

Cak sta vise pitam se ima da li medju onima koji rade za "sefa" ima nekih od "domacina"? 😉

Inace u drugoj epizodi su kroz par scena "namignuli" nekim scenama iz originalnog filma (ono sa zmijom i onaj "sudar" na stanici). Tako da je ipak za "core" uzeta radnja iz filma samo sto ce vise da je razrade kroz seriju ( film ponovio letos i imao utisak da su u filmu neki delovi ispreskakani).

Definitivno za sada serija obecava i mozda ce biti jedna od najboljih sci-fi serija u...ne pamtim koliko godina unazad, 10-15 mozda.... (ne racunajuci "the expanse", cekam dalje od iste).

@tolero

Meni su setting i premisa apsolutno genijalno odradjeni. Slazem se da je tesko spojiti dva zanra ali uspeli su. (a i inace sam veliki fan Firefly serije, koja ima slican setting, i toplo ti je preporucujem).

Edit:

Jeste li sigurno to za ona druga 2 sveta? Negde sam procitao da su zbog budzeta morali da se koncetrisu samo na jedan (pa su ova druga dva "scrapovana") i da je serija fakticki po radnji filma odradjena...

A i Ed (Harris) mi je i dalje sumnjiv... 🙂 Ocekujem da ga "pretvore" u Yula kada predje "igricu" u lavirintu. "because he is there to stay". Mada mozda ce ulogu Yula da preuzme onaj domacin koga su smaknuli kod bara dok je pricao sa onom "domacicom" dok ce Ed da preuzme ulogu onog "badass" bandita u crnom iz filma? I onako je serija "labavo" prati radnju iz filma, tako da ce sigurno dosta stvari da budu drugacije

Poslednja izmena:
Ja spremio gradivo za WW seriju i odgledao WW i FW filmove i posle se bacam na seriju.
Ima tu doosta materijala za mnogo sezona.. nadam se da neće uprskati.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno