fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
Flash dobra prva epizoda nove sezone ali mogli su malo više da porade na Flashpoint-u.
Sent from my D6603
Sent from my D6603
Artow poceo da lici na nesto, po meni bolja epizoda nego Flash.
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Lomim se dal da pocinjem nesto novo ili da prvo zavrsim Peaky B, Fargo, Bron trenutne sezone... Ako bi pocinjao onda bi nesto BB kvalitet. Imate li tako nesto, bas top of the pops, hit hit, creme de la creme, a da mi je mozda promaklo..
+1Artow poceo da lici na nesto, po meni bolja epizoda nego Flash.
Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Ja ne znam tacno sta je Flashpoint, jer nisam pratio stripove, ali ovo u 3x01 jeste prilicno uprosceno. Mislio sam da ce razvlaciti ovo makar pola sezone sa sve fillerima. Kid flash i onaj negativac su mi malo bezveze da budem iskren. Ali opet je tu Reverse Flash a to me cak malo i veseli. Dovoljno je misteriozan da bude vrlo zanimljiv. U prvoj sezoni su ga sjajno predstavili, a opet nista o njemu i ne znamo, osim da je izuzetno strpljiv 😀.
Meni najača AMC serija posle Breaking bad-a. Definitivno,pogotovo sad sa trećom sezonom.[emoji2]Zavrsio 2 sezonu Halt and Catch Fire, fenomenalno koliko su dobro pisani likovi. Serija postaje mnogo vise od glavne price, AMC ako ista likove bas dobro razradjuju...
Meni najača AMC serija posle Breaking bad-a. Definitivno,pogotovo sad sa trećom sezonom.[emoji2]
Da, Halt and Catch Fire odlična od samog starta.
Nadam se da će biti i 4. sezone.
Jedva su treću snimili. Pričalo se posle druge da ne znaju da li će je obnoviti i da je bilo povuci-potegni.
Sve zbog loše gledanosti, naravno.
Gledao neko Frequency pilot?
Gledao, zanimljiva serija, vredi pogledati.
As Entertainment Weekly points out, the advance release is an effort by HBO to avoid losing viewers the second
presidential debate between Donald Trump and Hillary Clinton, which will air this Sunday during Westworld's 9PM ET time slot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari