Šta će biti na toj velikoj prezentaciji povodom 10god iphona(revolucija u tehnologiji) ? Super Mario 2 ili ?
Kakav apple kakav google ,sve se to u istoj kuhinji muti i sprema..
Bivša fabrika čokoladeAuuu prezentacije ljudi moji, sta je ono neka sala za svadbe?Skolska sala?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Upravo su pljunuli na proizvođače s Pixel, više nego da to urade. Marža je nikakva na Android-u.Nije im u interesu da dodatno zatežu proizvođače sa takvim uslovima.. njima je svaki % tržišta bitan jer žive od reklama i svaki potez koji taj procenat smanjuje je no no. Nikada neće biti rešena ta fragmentacija,to jest hoće eventualno kada android padne na 15% tržišnog učešća
Ahahaha to to uvaljali ovaj mali za saluU majku im hipstersku ....prodajes telefon za 750 dolara po komadu i onda za 750 dolara iznajmis i salu
Naravno,treba da ti omogući root i drndanje po sistemu pa da obrišeš asistenta ? Neće da može bre
Google hoće da zna kada ideš u wc ,šta misliš o crncima ,Jew ,zutacima ,koju si tetovažu uradio ,kada si šta operisao. Kontrola do srži![]()
Mamu im, u istom danu su uspeli da mi ubiju želju i za novim telefonom i za Androidom generalno (a veliki sam ljubitelj androida) .
Biće verovatno onaj fazon kao kod jabuke ,izađu novi pixeli i tada smanje cenu starih..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari