Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Dobrodošao, baci neko poređenje sa Mate 8 i ostalim telefonima... [emoji4]

Tu venčanicu ne pominji u ovoj temi :d

Haha... Čekaj još se nije prebacio na z3... Posle toga z3+ pa onda z5. I onako ako sony ugasi mobilnu diviziju da ima za narednih 6 godina da menja telefone... [emoji23]

A tu je i XP, onda ovaj novi XZ ako samo dobro ispratio :D u bre, pa ja imam mator fon sad već

Sent from my E6653 using Tapatalk

A mislio sam da sam ja najgori...[emoji4] Valjda od marta koristim 6p...

Ajde 3 meseca prošlo, mnogo je to.... :D Nego, kome z5 prodati? @hsv? :D

Cena? :)

Mada taj tvoj Z5 je star skoro 12 meseci, zbog raspad S810 baterija mu je sigurno oslabila a i u startu je tu Z5 sumnjiv u odnosu na svemocnu Z dvojku :d

Ako budem uzimao Z5/XZ morace da budu novi ili veoma kratko korisceni, samo zbog baterije.

Ajde sada Hsv nemoj da ubijaš cenu... Dogovori se sa kolegom... [emoji23]

Džabe ako kupiš nov a ne znaš da li može da se otključa, njegov Z5 više vredi :D

To to. Proveren član. Ako nešto loše krene tu je čovek... [emoji4]

To to. Proveren član. Ako nešto loše krene tu je čovek... [emoji4]

Tacno.
Ali i 15ak dana star Z2 sam kupio od proverenog clana :)

Kada su oglasi u pitanju samo ovi nasi, provereni bench, ostali mi ni ne trebaju.

Mislim da se kolega Babadook s pravom uznemirio jer si te telefone jedino video na yt. Da si video uzivo i drzao/koristio telefon ne bi imao takvo misljenje. Ja nosim telefon i u prednjem dzepu i u zadnjem i u sakou i u jakni itd. I naravno da se nije savio. Niti se ikome na forumu savio. Evo ja nisam bilder, ali mogu se opkladiti da svaki smartphone mogu prstima saviti. Sve je stvar fizike, kao sto je i onaj lik na yt sasvim logicno objasnio. Zato te molim u ime celog foruma postedi sebe takvih nekonstruktivnih komentara i dok ne budes imao iskustven argument ne trosi uzalud vreme na otkrivanje tople vode. Te klipove smo svi davno odgledali, telefon je star godinu dana i eto nikom se to nije desilo. Ukoliko zelis robustan telefon nijedan od kojih si pomenuo nije za tebe. Uzmi lepo neki cat ili slicno.

Ово је послао 6п!

Definitivno nisam ekspert niti cu vise da komentarisem ista na ovom forumu iz jednog jedinog razloga. Vi ljudi ne znate za debatu, arugmentovanje ili da na miran i stalozen nacin, objasnite prednosti i mane, prihvatite tudje misljenje, ili ukolik taj gresi objasnite. Sto ovde ljudi ocigledno smatraju marku svog telefona kao rodjenog sina, pa je ovo moje pominjanje lose izrade, ravno pokusaju ubistva. Ako sam napisao da sam razocaran, normalno i civilizovano bi bilo dati kontra argument na ovaj video i objasniti da telefon i nije tako savitljiv.
A ne odmah napadati.

A ti @Babadook, nisi ti nista pokusao da objasnis..

^ Evo ja nisam napao, rekao sam šta sam ja radio i da se meni nije savijao zbog toga. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Evo ja nosim skinny jeans i milion puta mi se desilo da sednem u auto sa njim u zadnjem džepu ili da čučnem, i nije se iskrivio ni milimetar. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

evo ovo bi bio komentar za primer, kako treba odgovoriti bez napada. Za razliku od babe

Definitivno nisam ekspert niti cu vise da komentarisem ista na ovom forumu iz jednog jedinog razloga. Vi ljudi ne znate za debatu, arugmentovanje ili da na miran i stalozen nacin, objasnite prednosti i mane, prihvatite tudje misljenje, ili ukolik taj gresi objasnite. Sto ovde ljudi ocigledno smatraju marku svog telefona kao rodjenog sina, pa je ovo moje pominjanje lose izrade, ravno pokusaju ubistva. Ako sam napisao da sam razocaran, normalno i civilizovano bi bilo dati kontra argument na ovaj video i objasniti da telefon i nije tako savitljiv.
A ne odmah napadati.

A ti @Babadook, nisi ti nista pokusao da objasnis..
Moj odgovor bas nije bio argumentovan i stalozen :) Mali tip za tebe, debata je stvar kojom se profesionalno bavim :) Drugi mali tip jeste da ti nismo lepo odgovorili, bili bismo banovani. I treci, jasno sam dokazao da argumente nemas ti, a ne mi koji telefon posedujemo i "druzimo" se sa njim svakodnevno. Cisto da dodam da u ovoj temi nema toliko "fanbojeva". Svaki telefon ima mane, ali savijanje ovog nije jedna od njih. Ukoliko ti je draze da verujes liku koji se trudi da unisti telefon, a pri tome nisi on, nije koncept foruma za tebe. Ukoliko ce ti pomoci, procitaj moj prethodni post upucen tebi barem 5-6 puta kako bi shvatio konstruktivnu kritiku. Ovo nije mesto za svadju na koju jako potenciras.

Ово је послао 6п!

Moj odgovor bas nije bio argumentovan i stalozen :) Mali tip za tebe, debata je stvar kojom se profesionalno bavim :) Drugi mali tip jeste da ti nismo lepo odgovorili, bili bismo banovani. I treci, jasno sam dokazao da argumente nemas ti, a ne mi koji telefon posedujemo i "druzimo" se sa njim svakodnevno. Cisto da dodam da u ovoj temi nema toliko "fanbojeva". Svaki telefon ima mane, ali savijanje ovog nije jedna od njih. Ukoliko ti je draze da verujes liku koji se trudi da unisti telefon, a pri tome nisi on, nije koncept foruma za tebe. Ukoliko ce ti pomoci, procitaj moj prethodni post upucen tebi barem 5-6 puta kako bi shvatio konstruktivnu kritiku. Ovo nije mesto za svadju na koju jako potenciras.

Ово је послао 6п!

Kontam da je font definitivno jaci nego na snimku onog celavog.. Ako ti je ovo lepo odgovoreno onda nemam reci :D hehehh :) Ne potenciram nikakvu svadju zato i necu da citam dalje na ovu temu. Definitivno je jaci nego st oje video pokazao. NE volim da se svadjam :) tako da se ovde pica o cvrstoci zavrsava :) bar sa moje strane

Poslednja izmena:
Cena? :)

Mada taj tvoj Z5 je star skoro 12 meseci, zbog raspad S810 baterija mu je sigurno oslabila a i u startu je tu Z5 sumnjiv u odnosu na svemocnu Z dvojku :d

Ako budem uzimao Z5/XZ morace da budu novi ili veoma kratko korisceni, samo zbog baterije.
PM vidi :) mada jeste, u pravu si, z2>z5 za bateriju
Kakvi proveren, mafija je to:p
Stojan ubija kupovinu, ustvari hoće on da uzme :D

Aluminijumbod koga je izradjen je mekan, ispao mi je dva puta, jednom na beton i jednom u kolima, oba puta na ivice i oba puta su ostali zestoki tragovi. Sa druge strane i note 4 mi je ispao na beton i takodje su ostali ozbiljni tragovi na aluminijumu. Ortaku se to isto desilo sa ip6+. Kapiram da se koristi drugi aluminijum da bi tel tezio nesto oko 2 kg. Od tada samo spigen i ne razmisljas ni o cemu. Ako govoris o takvoj izradi onda si u oravu ali mozes da iskorlpiras post u svakoj temi i samo menjas ime telefona i bio bi u pravu. Sa druge strane crash testovi u kojima se baca frizider na telefon ili testovi savijanja mi nikada nece biti jasni, zato sto to nije koriscenje telefona na nacin na koji je predvidjen. Mogao je umesto savijanja da ga ubaci u vatru i da ga izvadi posle sat vremena i kaze evo ga radi ne radi. Naravno da kad imas ovoliki tel ces jako tesko u uskim panfalonama da ga stavis u dzep pa jos i da sednes , zato sto vrrvt neces ni moci da probas da sednes bas zbog telefona.

Dobrodošao, baci neko poređenje sa Mate 8 i ostalim telefonima... [emoji4]
Hoću čim ga malo procackam. Za sada jedino mogu da kažem da mi se cini da je baterija na mate 8 i redmi note 3 pro mnogo bolja od 6P. Za ostalo je prerano bilo šta da kažem, osim da su zvučnici prva liga i da sam baš oduševljen zvukom.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma ko bi rekao da mate 8 ima bolji bateriju, ae bre ne zezaj, pa ima akumulator od 4000mAh. A o bateriji daj sud kada uradiš sve nadogradnje i to se malo stabilizuje, nagogradnje koje dolaze sa v6 su spore i dugo traju, nadogradnje na v7 mnogo brže idu. Baterijom sam prilično zadovoljan, nikad ispod 4 sata displej (obično (4:20 i ostane mi još baterije, za sada me ni jednom nije izdao) sa svim popaljenim van kuće, bez ikakvih ušteta (viber, fejs, lokacija, automatika svetlo itd), što je za moj način upotree super, takvom upotrebom S6 nekako navuče do 3 sata. Kombinovano po gradu 4G i po lokalima wifi dolazim do 5 sati.

Pa i 6p ima 3500mah i manji ekran od mate 8 a sigurni je sot veći grubo tri sata nego na 6p kako mi deluje da će biti. Već sam ubacio pure nexus i elementalx kernel, videćemo kako će to biti za par dana.

Pa dobro, ali pisano je vec da je mala razlika u potrošnji baterije izmedju 1080p i 2K. Mislim da je SoC od mate 8 mnogo štedljiviji, to je glavna stvar.

Poslednja izmena:
Ako bude pet sati, biću zadovoljan.
428a91f8811baef5287ee02dd54eae24.jpg
f341e8ba4b25b9dca3e28375927cd4e4.jpg

Vrh Dno