onda 2 metra moja i tvoja nije isto...pokusao sam gledati sa 2 metra 47 inca TV, ma nema sanse, jako neugodno...47 inca se gleda optimalno od 4-5 metara udaljenosti...
Koja je fora da sad ovi iz bg imaju bolje cene od madjara a daju i racun i garanciju?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
A odakle im fiskalni racuni?
Zvao sam njih par i rekose da dobijes racun i garanciju i potvrdise da su tv iz madjarske.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Nema fiskalnog. Kopija racuna i overena KFT LG garancija. To jos uvek prolazi u nasim servisima. U Beogradu Sistemplus na Novom Beogradu, Ignis na Cukarici ul. Radnicka ne znam tacno broj, Novi Sad - Orbit i u Subotici ne znam kako se zove ali sam cuo da je naj gori. Philips isto sa Madarskim papirima prolazi u Beogradu. Panasonic - BGelektroniks. Sve ostalo ide na teret prodavca.
Što znači da ukoliko za sony televizore piše "2 godine garancije", jedino da se sam uputim ka Mađarskoj ukoliko nešto krene po zlu?
I da, jel se dešavalo nekom da mu se morao menjati LG, jel pokrivaju to Miki Vračarac i ostali veći prodavci?
Sony koliko znam, jedino ako zvekne panel, vraca ih za Madjarsku, Austriju, Slovacku(u zavisnosti gde je pazario robu), sve ostalo zavrsava u BGD.
Mada kod Sony-ja skoro da nema reklamacija.
Jako malo sonija se i proda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari