Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je vec odavno tako. U principu ako prevozis robu moras da imas odgovarajuci racun/otpremnicu kako bi dokazao poreklo robe. U suprotnom moze da se posumnja na kradju ili sverc. Ne desava se cesto ali ako se desi desi se. I to ne moze da se desi svuda, ne samo na naplatnoj rampi beograd-nis.

Ne zezaj. Lako se provali da li se neko seli ili svercuje 20 novih TV-a.

Ja kažem teoretski, ako naletiš na nekog tupadžiju koji ako hoće može lako da te zahebava čitav dan zato što mu se može.

I ovaj bi poslao kurirskom službom za Niš recimo samo jedan TV a ne 20 pa opet...

Poslednja izmena:
kupio bi LED full HD od 32 inca, nije samart nuzan, ali da ima utor za karticu za gledanje digi TV...predlozi, Vivax, Tesla, Elin, Vox, svi su oko 25-30 000, hvala

Poslednja izmena:
onda 2 metra moja i tvoja nije isto...pokusao sam gledati sa 2 metra 47 inca TV, ma nema sanse, jako neugodno...47 inca se gleda optimalno od 4-5 metara udaljenosti...

Zavisi sta gledas.
Ja HD film gledam sa 2,5 metara na 55 inča

47 inca je premalo za 4-5 metara sigurno

Doslo je do promene,preporuka za neki obican led 39-40 inca(mesto za tv mi je sirine 90cm),
da nije previse skup moze i od nekog proverenog madjara.

HVALA unapred.

Sama cena im govori koliko su dobri :)

A odakle im fiskalni racuni?
Zvao sam njih par i rekose da dobijes racun i garanciju i potvrdise da su tv iz madjarske.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Dobiješ mađarski račun i garanciju. Za LG to važi ovde (ako se nešto nije promenilo) ako TV može da se popravi. Ako mora da se menja, nosiš u Mađarsku.

A odakle im fiskalni racuni?
Zvao sam njih par i rekose da dobijes racun i garanciju i potvrdise da su tv iz madjarske.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Nema fiskalnog. Kopija racuna i overena KFT LG garancija. To jos uvek prolazi u nasim servisima. U Beogradu Sistemplus na Novom Beogradu, Ignis na Cukarici ul. Radnicka ne znam tacno broj, Novi Sad - Orbit i u Subotici ne znam kako se zove ali sam cuo da je naj gori. Philips isto sa Madarskim papirima prolazi u Beogradu. Panasonic - BGelektroniks. Sve ostalo ide na teret prodavca.

Nema fiskalnog. Kopija racuna i overena KFT LG garancija. To jos uvek prolazi u nasim servisima. U Beogradu Sistemplus na Novom Beogradu, Ignis na Cukarici ul. Radnicka ne znam tacno broj, Novi Sad - Orbit i u Subotici ne znam kako se zove ali sam cuo da je naj gori. Philips isto sa Madarskim papirima prolazi u Beogradu. Panasonic - BGelektroniks. Sve ostalo ide na teret prodavca.

Hvala, ovo je dosta značajna informacija.

Što znači da ukoliko za sony televizore piše "2 godine garancije", jedino da se sam uputim ka Mađarskoj ukoliko nešto krene po zlu?

I da, jel se dešavalo nekom da mu se morao menjati LG, jel pokrivaju to Miki Vračarac i ostali veći prodavci?

Što znači da ukoliko za sony televizore piše "2 godine garancije", jedino da se sam uputim ka Mađarskoj ukoliko nešto krene po zlu?

I da, jel se dešavalo nekom da mu se morao menjati LG, jel pokrivaju to Miki Vračarac i ostali veći prodavci?

Sve se to resava. Svi se prodavci bore za preporuku. Nije samo cena reper. PREPORUKA je glavni reper. LG mozete i licno da odnesete u ovlascene servis-e koje sam naveo. Kopija racuna i overena KFT garancija, to prolazi. Jos uvek. Ko je spreman na kupovinu iz gepeka i neku vrstu rizika za manje pare nego u nasim radnjama, on kupuje na KP-u. Ne ocekujte fiskalne racune. Znam lika iz BGD koji radi jako ozbiljno i pouzdano. Ne eksponira se toliko na KP-u, ali radi jako dobro. Sigurno.

Za Sony koliko znam, jedino ako zvekne panel, vraca ih za Madjarsku, Austriju, Slovacku(u zavisnosti gde je pazario robu), sve ostalo zavrsava u BGD.
Mada kod Sony-ja skoro da nema reklamacija. Koliko znam skoro je imao reklamaciju na Sony 48W705(prvu reklamaciju na Sony televizore, a radi ih vec X godina), mada njemu pod sumljivim okolnostima. Kupac je kao zamenu dobio novi 48W705C.

Opet ponavljam, bitna je preporuka. Ne cena!!! Pa cak i ocene mogu lako da se navuku na foru. Samo PREPORUKA!!!

Poslednja izmena:
Sony koliko znam, jedino ako zvekne panel, vraca ih za Madjarsku, Austriju, Slovacku(u zavisnosti gde je pazario robu), sve ostalo zavrsava u BGD.
Mada kod Sony-ja skoro da nema reklamacija.

pametnom dosta.

Nije u pitanju samo koliko je ko spreman da rizikuje već je u pitanju i širina ponude - ja sam recimo baš želeo da uzmem Sony X850y ali je on počinjao tek od 55" što je za moj ukus bilo previše a ono što je imalo od 48" nije mi se dopalo (x830y i x800y) tako da sam odustao od njih. Drugi imaju širu ponudu i svakom je lakše da nađe ono što mu manje više treba tako da i to ima određenog uticaja na to šta se kupuje.

Ma mi smo ultra-mega-giga jadno trziste. U NSu bukvalno nigde nema izlozenog nijednog TV-a veceg od 55". Isto vazi i za 27" monitore - ne daj boze da trazis 2K ili 4K.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno