NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Proveri pa javi 
Moze mala pomoc i pitanje...Drugarici se zakljucao iphone 6 ja se u to bas ne razumem pa da se obratim vama...icloud joj se zakljucao i kad kuca id i pass kaze joj da ne postoji identitet ne moze nista da radi sa fonom nosila u razne servise niko nista nije uspeo i rekli joj da moze slobodno da proda fon u delove...moze li mi neko reci imali pomoci ili da joj kazem da proda? Hvala unapred
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Lepsi gest bi bio da telefon vrati vlasniku(ci)
Lepsi gest bi bio da telefon vrati vlasniku(ci)
U potpunosti se slazem!
Čemu ovo?skidanje YouTube u mp3
Ovde možeš da pročitaš o tome:
http://appleusrbiji.blogspot.rs/2016/02/apple-id.html?view=magazine&m=1
iStyle Service, Apple Autorizovani Servis
Ako nisi zahtevan korisnik(pozivi, sms, chat, Face, slikanje) biće ti iphone OK, u suprotnom( skidanje YouTube u mp3, zip, rar, attachments, file management, sharing fajlova generalno, itd...) samo ćeš da se patiš.... Moje iskustvo i rekao sam ne prelazim više na iphone ni za probu kad izadje iOS 67... ( a inače sam OSX korisnik, Windows ne koristim).
Sent from S7
Iz mnogo razloga, trebaju mi cesto pesme i kad nemam net, a tako mi je najlakse da skinem pesmu u fon.... Probao sam sva rešenja vezano za operacije fajlovima i to jednostavno namerno nije napravljeno da radi "ljudski" jer sam skontao da Apple sve te stvari namerno ne dozvoljava jer drži do autorskih prava.... Postavljanje ringtone-a na Iphone u je patnja.... Uz iphone na terenu mi treba i laptop, uz dobar android imam sve... Da dam oko 100 e da bi mogao da prebacujem iz fona na usb,neka hvala....a OTG support mi je must have... SwiftKey na iphone-u i Androidu nemaju veze sa životom, na Androidu je svetlosnu godinu ispred.... Koristio sam 6s par meseci i za moje potrebe je to dumb telefon, tačka.Čemu ovo?
Neće i ne mogu svi to da shvate, ako neko koristi fon za fb, viber, wa, itd. iPhone je odličan telefon, ali ako treba u trenutku da se improvizuje onda je iPhone upotrebljiv kao 3310.Koristio sam 6s par meseci i za moje potrebe je to dumb telefon, tačka.
Sent from S7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari