Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imaš u samoj apk da izabereš za čat asistenta ili dok čatuješ sa nekim napišeš @ i izaći će ti iznad asistent pa ga pretisneš i koristiš u toku čata sa nekim.Preporučio bih da prvo izabereš samo čat sa njim i on ti sve objašnjava.

x-600

App za trening? Da ima kreni/stani/odmor sa podešavanjem vremena? Tipa, kaže kreni i posle 30 sek kaže stani ili odmor, posle 10 sek kreni, posle 30 sek odmor... Nešto kao štoperica ali sa glasovnim upozoravanjem.

Endomondo je imao opciju pravljenja vlastitih intervala.

Da pitam i ovde,nike running app nece da cita playlistu iz play music app.Zna neko u cemu je problem,nexus 5x je u pitanju ?

Jesi probao sa nekim drugim playerom?
Je li zvanično podržava Play Music?
Ako podržava, onda downloaduj listu offline, možda ne može da povuče stream direktno za servera.

Jesam,ali opet nece. Nike running app vidi sve pesme iz play music-a ali playlistu ne.

Ne zalim se na Chrome kao app, radi super i v52 kao i sve ranije verzije, nego zasto jos uvek PS mi ne daje poslednju verziju v53 nego je ostalo na v52.... cemu sluzi onda PS, da nekome da noviju verziju nekome ne? apk mirror kao da je sam Google napravio, posto nikako da srede taj problem sa PS.
I izaslo je vise verzija V53 Chrom-a -> Chrome 53.0.2785.97 , 53.0.2785.121, 53.0.2785.124 ... od 12 septembra pa do sada...
Staged updates. Neće da rizikuju da zabaguju sve uređaje, nego puste malo pa prate feedback, pa puste još malo, itd...
Kod mene je v53.
be9e6dd47563560422aae0902642ccde.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kako se prebacuju fajlovi sa telefona na racunar, koristeci wifi i recimo solid explorer ili total commander? Pomocu es file explorera je lako, ukljucim na telefonu povezivanje i pristupna tacka/prenosni wifi hotspot, zatim na laptopu ukljucim wifi, oni se povezu. Onda otvorim es i ukljucim remote manager, onu adresu ukucam u chrome ili filezilla (na laptopu) i sve radi savrseno, medjutim to nikako ne uspevam pomocu solid-a ili total commander-a. Da li neko zna kako?

Da,to je ta app :p
Eto, kod mene uopšte ne vidi muziku, a druge muzike osim te na Google Music ni nemam.

Dakle, GM prepoznaje lokalnu muziku i od nje možeš praviti playliste, ali su playliste vezane za sam GM, panse tako, kao i GM pesme, ne vide u Nike aplikaciji.

Probaj praviti te playliste nekim drugim programom, pravim lokalnim playerom, pa će se onda verovatno videti :)

Kako se prebacuju fajlovi sa telefona na racunar, koristeci wifi i recimo solid explorer ili total commander? Pomocu es file explorera je lako, ukljucim na telefonu povezivanje i pristupna tacka/prenosni wifi hotspot, zatim na laptopu ukljucim wifi, oni se povezu. Onda otvorim es i ukljucim remote manager, onu adresu ukucam u chrome ili filezilla (na laptopu) i sve radi savrseno, medjutim to nikako ne uspevam pomocu solid-a ili total commander-a. Da li neko zna kako?
Zasto prosto kad može komplikovano...

Podesiš password na kompjuteru (onda možeš da uključiš opciju da ti ga ne traži pri paljenju), uneseš te podatke u ES File Explorer i posle iz aplikacije kopiram šta hoćeš gde hoćeš, kao da kopiraš iz jednog foldera u drugi a oba su na telefonu.
Ne treba ni share foldera na kompjuteru da se uključi...
Jedini uslov je da su oba uređaja povezana na isti wifi.

Eto, kod mene uopšte ne vidi muziku, a druge muzike osim te na Google Music ni nemam.

Dakle, GM prepoznaje lokalnu muziku i od nje možeš praviti playliste, ali su playliste vezane za sam GM, panse tako, kao i GM pesme, ne vide u Nike aplikaciji.

Probaj praviti te playliste nekim drugim programom, pravim lokalnim playerom, pa će se onda verovatno videti :)

Porobacu,hvala.

Podesiš password na kompjuteru (onda možeš da uključiš opciju da ti ga ne traži pri paljenju), uneseš te podatke u ES File Explorer i posle iz aplikacije kopiram šta hoćeš gde hoćeš, kao da kopiraš iz jednog foldera u drugi a oba su na telefonu.
Kakav pass na kompu i gde to unosiš u ESu?

Ja to radim ovako (i telefon/tablet i laptop su mi stalno nakačeni na WiFi):
- na telefonu uključim ES, pa Remote Manager
- dobijenu FTP adresu ukuckam u Windows Explorer (može bilo koji file manager, naravno)

Nakon toga, mogu da kopiram sa telefona na laptop i obrnuto šta hoću.

Pa da tako i ja isto. Pokušao sam i sa solid-om, isto radi dok total neće, ili ja ne umem, pa sam se ponovo vratio na es, naravno onu staru modovanu verziju, ove nove nisu ni za šta...

jel ima nešto što treba da se podesi (neko odobrenje ili slično) da bi textra mogla da ispisuje ime kontakta umesto broja telefona u porukama tipa: propušen poziv...?
kadgod je to radila (nugat je u pitanju)

Pre nekog vremena su mi prestale stizati notifikacije sa Telenor banke.
Mislio sam da je do Greenifya, ali nije, tamo sam odmrzao app.
Mislim da ne radi od kako sam je vratio Titanijumom.
Šta još mogu da probam. Remove i reinstall?

yatta mi je bila super dok me jednom nije jako prešla sa schedule msg koju nije poslala
no...
hvala ti!

Poslednja izmena:
Pre nekog vremena su mi prestale stizati notifikacije sa Telenor banke.
Mislio sam da je do Greenifya, ali nije, tamo sam odmrzao app.
Mislim da ne radi od kako sam je vratio Titanijumom.
Šta još mogu da probam. Remove i reinstall?
Obriši skroz i instaliraj opet, bar kod njih to nije triper kao kod ostalih banaka...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^To i uradih na kraju, ali reko ima li neko drugo rešenje, da imam što manji broj aplikacija koje moram da stavljam od nule kad pregazim ROM.
Hvala :)

Jedno pitanje za Titanium backup,tačnije proceduru... Bekapujem aplikacije, onda folder Tb prebacim na komp pa recimo flešnem fon. Onda instaliram Tb i prebacim folder sa kompa, pa odradim restore?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno