Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Uh! Pratim ovaj topic od kako je kreiran, jer sam imao ideju da kupim Note7, ali...
Aj da vas zamolim da ne pominjete u istom postu riječi kao što su baterija, ekaplozija, avion i note. Imam Note, a za koji dan letim. [emoji12] [emoji1]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Opusti se i uživaj na letu. Ja par puta nedeljno imam letove pa ne razmišljam o tim stvarima i pored svega. Veče su šanse da ti crkne sad frižider u kući nego da imas problem na letu zbog note 7. ☺️

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
note 7 ne eksplodira..Ne lupajte gluposti. da li znate uopste onda sta je eksplozija? On se upali tj. gori.

Sent from Note 5.

Dok jednom ne smrkne (nokia) drugom ne moze da svane (apple,samsung).Kome ce sad smrknuti a kome svanuti ko to zna.Kolo srece se okrece,za cas okrene na tvoju stranu.Ali da nema puno proizvodjaca,pa da se zabrinemo.Nece se ni primetiti nestanak samsunga bez brige. :)

Malo li je?!

Ne razumem tvoje mozdane frekvencije. Pisao sam da ne lupate gluposti mesajuci pojmove. Nisam pisao da li je to opasno ili ne. Naravno da je opasno. Ali tvoje pitanje pokazuje samo da si neki ostrasceni klinac, koji voli ili ne voli neku firmu...Mene boli briga sa Šljamsung i ostale...

Sent from my Note Pro 12.2

JEl ima neka info kada stize N7. Narucio sam ga preko MTSa, oni naravno nemaju pojma ili ne zele da se izjasnjavaju kada im stize. U Samsungu su rekli od 19-og da krece prodaja, ali nesto ne videh da se to desilo....

Ne razumem tvoje mozdane frekvencije. Pisao sam da ne lupate gluposti mesajuci pojmove. Nisam pisao da li je to opasno ili ne. Naravno da je opasno. Ali tvoje pitanje pokazuje samo da si neki ostrasceni klinac, koji voli ili ne voli neku firmu...Mene boli briga sa Šljamsung i ostale...

Sent from my Note Pro 12.2
O'ladi čovječe! Samo sam se šalio na račun Samsunga. Baš me briga da li imaju poteškoća ili ne. Njihov problem. S3, S4, S5 Prime i nakon njega Note 4. To je moj put po Android svijetu. Probao sam kod rodbine, prijatelja, kumova telefone raznih proizvođača (Sony, Huawei, HTC), čak sam im preporučivao te telefone.

P.S.
Preporučujem ti da podigneš kulturu govora, bez obzira kome da se obraćaš.
Na ovaj način nam pokazuješ da si isfrustriran, nezreo ....
Sigurno sam stariji od tebe i priče o proizvođačima ne interesuju. Interesuje me samo da dobijem telefon karakteristika kakve mi odgovaraju za što manje novca.

O'ladi čovječe! Samo sam se šalio na račun Samsunga. Baš me briga da li imaju poteškoća ili ne. Njihov problem. S3, S4, S5 Prime i nakon njega Note 4. To je moj put po Android svijetu. Probao sam kod rodbine, prijatelja, kumova telefone raznih proizvođača (Sony, Huawei, HTC), čak sam im preporučivao te telefone.

P.S.
Preporučujem ti da podigneš kulturu govora, bez obzira kome da se obraćaš.
Na ovaj način nam pokazuješ da si isfrustriran, nezreo ....
Sigurno sam stariji od tebe i priče o proizvođačima ne interesuju. Interesuje me samo da dobijem telefon karakteristika kakve mi odgovaraju za što manje novca.

Kultura govora? Sta je nekulturno? sa 44 mojih god tesko da si stariji od mene. Ima vas pun andrak trolova na forumu. nista konstruktivno da se napise... samo agravacije, hajpovanja, trolovanje... Moderator spava..
Inace, note 7 meni ne odgovara iz sledecih razloga: edge screen i 9.1 mpx camera u 16:9 formatu. Ono sto je plus je ip68 i memorijsko prosirenje. Oko baterije ne brinem da ce ispraviti. Nervira me sto kapacitet baterije nikako da ode na 4000 mpx. Bolje da naprave malo deblji telefon sa jakom autonomijom napajanja nego da stanjuju do iznemoglosti kuciste.

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa znaš li koliki bi booom bio da su stavili 4000 [emoji1]

S7 EDGE

Kultura govora? Sta je nekulturno? sa 44 mojih god tesko da si stariji od mene. Ima vas pun andrak trolova na forumu. nista konstruktivno da se napise... samo agravacije, hajpovanja, trolovanje... Moderator spava..
Inace, note 7 meni ne odgovara iz sledecih razloga: edge screen i 9.1 mpx camera u 16:9 formatu. Ono sto je plus je ip68 i memorijsko prosirenje. Oko baterije ne brinem da ce ispraviti. Nervira me sto kapacitet baterije nikako da ode na 4000 mpx. Bolje da naprave malo deblji telefon sa jakom autonomijom napajanja nego da stanjuju do iznemoglosti kuciste.

Ne znam, ali mislim da prvi put pišem u ovoj temi, a ti me svrstavaš u neku grupu hejtera bez ikakvog argumenta.
Pisati da pišem gluposti opet bez argumenata je u najmanju ruku neozbiljno, da ne karakterišem dalje...
Ok! Jesi stariji, ali ne toliko koliko ti misliš.
Mislio sam da ljudi tvojih godina imaju drugih prioriteta, a ne da li će proizvođač staviti bateriju od 4000mAh.

Ne znam, ali mislim da prvi put pišem u ovoj temi, a ti me svrstavaš u neku grupu hejtera bez ikakvog argumenta.
Pisati da pišem gluposti opet bez argumenata je u najmanju ruku neozbiljno, da ne karakterišem dalje...
Ok! Jesi stariji, ali ne toliko koliko ti misliš.
Mislio sam da ljudi tvojih godina imaju drugih prioriteta, a ne da li će proizvođač staviti bateriju od 4000mAh.

jako je bitna autonomija baterije.Ja sam poslovan covek koji telefon koristi obilato svakog dana. Ako uvece ostanem na poslovnoj veceri i slicno tj nisam kod kuće, onda moram da kacim power bank.. Baterija na ovolikim i ovakvim ekranima mora da bude jaka. Da S7 active ima SPen to bi bila ideala.

Sent from Note 5.

Ne bi posto taj s7 active manje izvlaci od prosle generacije npr zbog snapdragona.

@DARK SIDE da A9 Pro ima olovku e to bi bila perverzija...5000mah baterija na njemu zaista radi vanserijski koliko sam video po testovima.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ne bi posto taj s7 active manje izvlaci od prosle generacije npr zbog snapdragona.

@DARK SIDE da A9 Pro ima olovku e to bi bila perverzija...5000mah baterija na njemu zaista radi vanserijski koliko sam video po testovima.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
nisam gledao.Koliki li je SOT na njemu....

Sent from Note 5.

JEl ima neka info kada stize N7. Narucio sam ga preko MTSa, oni naravno nemaju pojma ili ne zele da se izjasnjavaju kada im stize. U Samsungu su rekli od 19-og da krece prodaja, ali nesto ne videh da se to desilo....
Trebala je 18/19 za Koreju i US (i jos jednu zemlju), a mi 28/29 sept. u drugoj grupi. Medjutim, odlozena su oba, pa tek negde sredinom oktobra izgleda kod nas.

Taman mislim neko nesto korisno izbacio u temi a ono opet spamovi..i sve na istu foru... Dosadni ste..

U iščekivanju da ga ponovo lansiraju na tržište i pojavi novih informacija zezamo se na njihov račun. Ko razumije neka se priključi, a ostali gledajte...

Nije poenta da li neko razume ili ne šalu na njihov račun, već u tome da nemam svi vremena da listamo po netu kako bismo naišli nešto korisno, pa zato i dolazimo na forum kako bismo sažeto pročitali i/ili videli linkove ka relevantnim informacijama. Umesto toga, ovde je 99% postova čisto spamovanje i apsolutno ništa korisno. Ne znam samo zašto neko ne obrise sve to.

Sent from my SM-G935F

Dok ga konacno ne izbace pregazice ga vreme...
Koliko se meni cini nece to pre novembra. Onda ce vecini biti bolje da saceka S8 jos par meseci.

Ovo se nikad nije desilo, dva najbolja telefona na trzisitu nije moguce kupiti, N7 zbog ovog problema a iP7+ jer se zbog navale ceka mesecima.

Kako mislis "pregazice ga vreme"? :)

Pa i Note 5 je i dalje "top" a ni N4 nije los, Samsungu bi bolje bilo da konacno unapredi sw i podrsku, hardver im je future proof.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa neće ga pregaziti vrijeme ali će splasnuti oduševljenje koje donosi novi uređaj i početni hajp

U zadnjoj verziji 'Phone INFO+' ubacili opciju 'NOTE7 RECALL CHECK'

01840e6194b2eddb01699e1d5608e375.jpg

Sent from my SM-G930F

Nije poenta da li neko razume ili ne šalu na njihov račun, već u tome da nemam svi vremena da listamo po netu kako bismo naišli nešto korisno, pa zato i dolazimo na forum kako bismo sažeto pročitali i/ili videli linkove ka relevantnim informacijama. Umesto toga, ovde je 99% postova čisto spamovanje i apsolutno ništa korisno. Ne znam samo zašto neko ne obrise sve to.

Sent from my SM-G935F

+
No, uvek ce biti dokonih koji imaju vremena na pretek da se bave glupostima....

Nazad
Vrh Dno